Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Aš nesportuoju visiškai, tik sėdžiu atsisėdus.
Alkio nejaučiu gal dėl to, kad kiekiai yra dideli, bet maistas nekoloringas. Dabar kol kas maitinsiuosi taip, o paskui truputį keisiu, pradėsiu ir kaloringesnį maistą valgyti. Man normaliai gaunasi 1400-1600 kalorijų. Aš tada esu soti
Pradėjau skaityti mieliauskienės knygą, bet ne tąpirmą, ten tikrai siūlo 700 kalorijų, neįsivaizduoju, neištverčiau niekaip, nežinau kaip moterys ištveria su tiek, gaila man jų
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Ateinu visa prasikaltus ir nusidejus unsure.gif Nu kaip tie alkobholikai po nauju metu nesustoja svest su daugiadienem, taip ir as negaliu nustot valgyt doh.gif Tiesa po truputi jau pavyksta mazint bet I ta rimta rezima vis dar nesusiimu. Taip dziaugiausi kad po kaledu nieko nepriaugau tai dabar per naujus atsigriebiau. Pargrizo man du kg, vieno jau atsikraciau, ten turbut zarnu turinys buvo, o antras jau edimo pasekmes. Tiesa pasakius penkias dienas net neskaiciavau ax.gif na bet dabar rimtu svenciu nebenusimato tai tesim savo darbus toliau! Aisku uzknisa tas sverimas ir skaiciavimas, bet verta!!!
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 04, 20:05)
niu, pas mane tai gal ir +3 kg, bet tvirtai zinau, kad cia ne riebalai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinoma, valgiau daug, skaniai, ir visko..ir geriau ... ir neskaiciavau, ir galvos nesukau. Bet ir judejau labai daug. jei priaugau kelis simtus gramu ( o daugiau per kelias dienas tikrai neimanoma ), tai kas smile.gif ... gi ir nukris per kelias dienas, vel grizus i rezima. Tik, va, beda, kad i ta rezima labai sunku grizt doh.gif

bet kaip smagu lauke dabar... sniegas, sausa... ir arkli vedzioju ( 2 kart per diena - tokia reabilitacija), ir sunis, ir su dukra paciuzom bei rogem neatsidziaugiam... super ziema atejus

Saltis tai neblogas, tokia ir turetu buti ziema, bet sniego tai neipatingai daug ir as vis tik jauciu kazkokia dregme. O kaip arklys reaguoja I toki salti? Kokiu laikote arkli?
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2016 01 07, 12:02)
Sveikos merginos  4u.gif Ateinu visa prasikaltus ir nusidejus unsure.gif  Nu kaip tie alkobholikai po nauju metu nesustoja svest su daugiadienem, taip ir as negaliu nustot valgyt  doh.gif  Tiesa po truputi jau pavyksta mazint bet I ta rimta rezima vis dar nesusiimu. Taip dziaugiausi kad po kaledu nieko nepriaugau tai dabar per naujus atsigriebiau. Pargrizo man du kg, vieno jau atsikraciau, ten turbut zarnu turinys buvo, o antras jau edimo pasekmes. Tiesa pasakius penkias dienas net neskaiciavau  ax.gif na bet dabar rimtu svenciu nebenusimato tai tesim savo darbus toliau! Aisku uzknisa tas sverimas ir skaiciavimas, bet verta!!!

sveikutės,mergaitės 4u.gif noriu prisijungti prie lieknėjančių smile.gif vis trūksta motyvacijos,todėl šiandien užsisakiau Mieliauskienės naują knygą,gal kaip nors padės...buvau su kalorijų skaičiavimu numetus per trumpą laiką 21kg.,bet daugiau taip drąs smile.gif iškai nenoriu elgtis,nes nuo to kenčia sveikata doh.gif ...taigi noriu prisijungti prie bendraminčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 07, 11:38)
Aš nesportuoju visiškai, tik sėdžiu atsisėdus.
Alkio nejaučiu gal dėl to, kad kiekiai yra dideli, bet maistas nekoloringas. Dabar kol kas maitinsiuosi taip, o paskui truputį keisiu, pradėsiu ir kaloringesnį maistą valgyti. Man normaliai gaunasi 1400-1600 kalorijų. Aš tada esu soti
Pradėjau skaityti mieliauskienės knygą, bet ne tąpirmą, ten tikrai siūlo 700 kalorijų, neįsivaizduoju, neištverčiau niekaip, nežinau kaip moterys ištveria su tiek, gaila man jų

suprantu, kad tingisi, bet jei nori geru rezultatu, reiktu pasikelt nuo sofkes ir pajudint ka nors biggrin.gif ... tokia tiesa, kad tik reguliuojant maista, grazaus kuno neturesi, deja...
va, dabar ir darai klaida - sumazini labai kalorijas, nesvarbu gi kiekis, ilgai organizmo neapgausi. tu apgauni savo skrandi, o pacio organizmo - ne. Jis negauna tiek energijos, kiek jam reik, ir jis prisitaikys 'gyvent' su tokiu kiekiu. paletins medziagu apykaita ir tiek ziniu. sakai, paskui pradesi valgyt kaloringesni maista...na, ir tada vel svoris prades kopt virsun. nes organizmui jau bus pertekline energija, jis bus prisitaikes prie mazesniu sanaudu.

o, kiek tokiu vargsiu moteru buvo, ir dar yra doh.gif kaip sakoma, tepadeda joms dievas lotuliukas.gif

QUOTE(kiskio daina @ 2016 01 07, 13:18)
Saltis tai neblogas, tokia ir turetu buti ziema, bet sniego tai neipatingai daug ir as vis tik jauciu kazkokia dregme. O kaip arklys reaguoja I toki salti? Kokiu laikote arkli?

mano arkliai laukiniai mirksiukas.gif siaip, zirgai gali gyventi lauke, tik turi tureti pastoge, uzuoveja nuo lietaus, sniego ir vejo. ziemoja puikiai. ir jiems saltis patinka. (pas mane ju trys su puse biggrin.gif tiksliau trys dideli ir ponis ... ) na, -30 gal jau ir nelabai, bet tai tokiu naktu nedaug ir tebuna.
man tai smagu - siandien is viso pasakiska viskas - visur serksnas, balta wub.gif ir visai nesalta biggrin.gif

QUOTE(mimiauka @ 2016 01 07, 13:21)
sveikutės,mergaitės  4u.gif noriu prisijungti prie lieknėjančių  smile.gif vis trūksta motyvacijos,todėl šiandien užsisakiau Mieliauskienės naują knygą,gal kaip nors padės...buvau su kalorijų skaičiavimu numetus per trumpą laiką 21kg.,bet daugiau taip drąs smile.gif iškai nenoriu elgtis,nes nuo to kenčia sveikata doh.gif ...taigi noriu prisijungti prie bendraminčių 

sveika prisijungus... per kiek tuos 21 kg numetei? unsure.gif ir kaip suprantu, vel reikia is naujo mest ?
o mieliauskienes knyga - mesk i dokumentu plesytuva ne neatsivertus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimiauka @ 2016 01 07, 12:21)
sveikutės,mergaitės  4u.gif noriu prisijungti prie lieknėjančių  smile.gif vis trūksta motyvacijos,todėl šiandien užsisakiau Mieliauskienės naują knygą,gal kaip nors padės...buvau su kalorijų skaičiavimu numetus per trumpą laiką 21kg.,bet daugiau taip drąs smile.gif iškai nenoriu elgtis,nes nuo to kenčia sveikata doh.gif ...taigi noriu prisijungti prie bendraminčių  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Kaip vadinasi knyga ir kur užsisakei?

QUOTE(laina12 @ 2016 01 07, 22:26)
o mieliauskienes knyga - mesk i dokumentu plesytuva ne neatsivertus  doh.gif

Aš irgi noriu paskaityti pačią pirmą knygą, man įdomu, nu bet net ir su 1200 neįsivaizduoju kaip galima išgyventi. g.gif
Svarbiausia atsirinkti kas tinka.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 08, 15:01)
Aš irgi noriu paskaityti pačią pirmą knygą, man įdomu, nu bet net ir su 1200 neįsivaizduoju kaip galima išgyventi.  g.gif
Svarbiausia atsirinkti kas tinka.

uztai ir siulau net neskaityti. nes normaliu dalyku is zmogaus, kuris siulo tokias dietas - sulaukt neimanoma. tai priestarauja ir sveikam protui, ir sveikai gyvensenai. schmoll.gif
Atsakyti
Pagaliau suradau senąsias temas, maniau jog jos ištrintos, būtinai paskaitysiu, reikia daugiau žinių, nes labai sunku, šiandien taip norėjau bulvių košės visi valgė, o aš ne - nežinojau kiek kalorijų turi.
Neįsivaizduoju, kaip įsiminti visas tas kalorijas?
Ar skaitėt kas nors sulieknėjusios merginos dienoraštis?
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 08, 20:32)
Pagaliau suradau senąsias temas, maniau jog jos ištrintos, būtinai paskaitysiu, reikia daugiau žinių, nes labai sunku, šiandien taip norėjau bulvių košės visi valgė, o aš ne - nežinojau kiek kalorijų turi.
Neįsivaizduoju, kaip įsiminti visas tas kalorijas?
Ar skaitėt kas nors sulieknėjusios merginos dienoraštis?

na, neuzsiciklink tu taip del tu keliu kaloriju. bulviu kose, jei neprideta per daug sviesto, tai net maziau kaloriju turi nei pacios bulves, arba panasiai... aisku, jei privaryta sviesto daug, tai ji kaloringesne...

ne, neskaiciau... pati galiu toki parasyt lotuliukas.gif tik kad laiko ner ir tingiu biggrin.gif
Atsakyti
dabar visas facebookas ošia nuo šitos knygos, man įdomu ar ji verta biggrin.gif

rytoj bus dar tik trys savaitės kaip skaičiuoju, tai dėl to tikriausiai taipaš jas žiūriu, kad nepersivalgyčiau doh.gif lotuliukas.gif

dar klausimas, visi rekomenduoja gerti vandenį, bet aš jo nenoriu, aš geriu arbatą, išgeriu po 1 ar 1,5 lt įvairiai, vandens atsigeriu bet nedaug ir kavos kokie 2, kartais 3 puodeliai, ar galima gerti arbatą, o ne vandenį?
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 08, 21:43)
dabar visas facebookas ošia nuo šitos knygos, man įdomu ar ji verta  biggrin.gif

rytoj bus dar tik trys savaitės kaip skaičiuoju, tai dėl to tikriausiai taipaš jas žiūriu, kad nepersivalgyčiau  doh.gif  lotuliukas.gif

dar klausimas, visi rekomenduoja gerti vandenį, bet aš jo nenoriu, aš geriu arbatą, išgeriu po 1 ar 1,5 lt įvairiai, vandens atsigeriu bet nedaug ir kavos kokie 2, kartais 3 puodeliai, ar galima gerti arbatą, o ne vandenį?

net negirdejus as apie tokia knyga biggrin.gif

zinoma, kad gali gert ne vandeni o arbata. aplamai, gali skyscius vartot ivairiu pavidalu - sriuba, sultys, pienas ir tt ir pan. Ir nesamones sneka tie, kurie sako, kad i skysciu kieki isiskaiciuoja tik grynas vanduo doh.gif Na, dar diskusijos kyla del kavos, nes kava skatina skysciu salinima is organizmo... na, bet ne maziau 95 proc kavoje yra vandens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 08, 21:26)
net negirdejus as apie tokia knyga biggrin.gif

zinoma, kad gali gert ne vandeni o arbata. aplamai, gali skyscius vartot ivairiu pavidalu - sriuba, sultys, pienas ir tt ir pan. Ir nesamones sneka tie, kurie sako, kad i skysciu kieki isiskaiciuoja tik grynas vanduo  doh.gif Na, dar diskusijos kyla del kavos, nes kava skatina skysciu salinima is organizmo... na, bet ne maziau 95 proc kavoje yra vandens  biggrin.gif

Ačiū tau laina12 už patarimus ir atsakymus 4u.gif

dėl arbatos tai liuks thumbup.gif aš pasidarau puse litro stiklainį ir jį geriu, tada po kiek laiko pasidarau dar puse ir pastoviai gurkšnoju. Dar gali būti ir dėl to, kad namuose labai šalta, tai man jos šiltos ir norisi.

O knygą užsisakiau, neiškenčiau, kai perskaitysiu parašysiu savo nuomonę. Keista, kad SM niekas nekalba apie šitą knygą lotuliukas.gif
Atsakyti