Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

niu, pas mane tai gal ir +3 kg, bet tvirtai zinau, kad cia ne riebalai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinoma, valgiau daug, skaniai, ir visko..ir geriau ... ir neskaiciavau, ir galvos nesukau. Bet ir judejau labai daug. jei priaugau kelis simtus gramu ( o daugiau per kelias dienas tikrai neimanoma ), tai kas smile.gif ... gi ir nukris per kelias dienas, vel grizus i rezima. Tik, va, beda, kad i ta rezima labai sunku grizt doh.gif

bet kaip smagu lauke dabar... sniegas, sausa... ir arkli vedzioju ( 2 kart per diena - tokia reabilitacija), ir sunis, ir su dukra paciuzom bei rogem neatsidziaugiam... super ziema atejus
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 04, 18:05)
Tik, va, beda, kad i ta rezima labai sunku grizt doh.gif

bet kaip smagu lauke dabar... sniegas, sausa... ir arkli vedzioju ( 2 kart per diena - tokia reabilitacija), ir sunis, ir su dukra paciuzom bei rogem neatsidziaugiam... super ziema atejus

Tikrai labai sunku, todėl nesenai pradėjus labai bijojau švenčių ir kai žinai kiek reikia įdėti darbo, kad nukristų 1 kg. tai truputį susilaikiau.

O man atvirkščiai nepatinka tokia žiema, aš jau noriu kad atšiltų, lauke šalta, namuose šalta, brrr biggrin.gif
Atsakyti
Merginos reikia pagalbos,

ant trupučio vandens patroškinau kopūstą (nedidelį), kalafijorą (didelį), krapų, svogūno laiškų, morką, salierą (nemažą), kai viskas susitroškino sumušiau 11 kiaušinių, neįsivaizduoju kiek gali turėti kalorijų. Visur randu su riebalais, o pas mane be riebalų. Nors maždaug kiek tai galėtų būti?
Atsakyti
Tiesa, aš patiekalo suvalgiau apie 400 g.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 06, 19:54)
Tiesa, aš  patiekalo suvalgiau apie 400 g.

Tikrai labai nedaug. Darzoves tavo isvardintos minimaliai kcal turi. Kiaus 11 -800 kcal. Tai primesk puode 1000, ir ziurek kiek suvalgei, bet manau 200 kcal ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2016 01 06, 19:58)
Tikrai labai nedaug. Darzoves tavo isvardintos minimaliai kcal turi. Kiaus 11 -800 kcal. Tai primesk puode 1000, ir ziurek kiek suvalgei, bet manau 200 kcal ne daugiau.

Ačiū 4u.gif
Tikiuosi, kad nedaugiau, nes vakarais nebejaučiu saiko ir prisiėdu, gerai, kad nors neriebus maistas.

Nu turėsiu pamoką pasisverti, bet labai valgyti norėjau, tai sumečiau viską ir paskui visi pavalgėm, bet gavosi didelis kiekis ir dar liko.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 06, 20:02)
Ačiū  4u.gif
Tikiuosi, kad nedaugiau, nes vakarais nebejaučiu saiko ir prisiėdu, gerai, kad nors neriebus maistas.

Nu turėsiu pamoką pasisverti, bet labai valgyti norėjau, tai sumečiau viską ir paskui visi pavalgėm, bet gavosi didelis kiekis ir dar liko.

Manau, net maziau, bet cia max.
O kas cia per receptas, man kazkaip visame tame kiausiniai neisipaiso, Ir siaip atrodo skonis ne koks be grietines ar tomato. As nepavalgyciau, nebent trumpam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 06 sausio 2016 - 20:13
šiaip tai reikia daržoves išvirti, dėti į keptuvę, išsiplakti omletą ir pilti ant daržovių, labai labai skanu. Bet aš dabar viską gaminu be riebalų ir jokių grietinių ir tomatų. Maniškiai valgė su bulvėm ir tomatu, o aš tik su bulvėm. Galima pilti grietinėlės, galima su grietine, bet aš šiuo metu šitų produktų nevartoju.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 06, 21:02)

o taip atsitinka todel, kad visa diena nuo ryto badauji ... vakare organizmas 'rekia' maisto, ir todel nebejauti saiko. jei valgytum normaliai, kas kelias valandas, tai ir vakare tas baisus alkio jausmas neislistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 06, 20:36)
o taip atsitinka todel, kad visa diena nuo ryto badauji ... vakare organizmas 'rekia' maisto, ir todel nebejauti saiko. jei valgytum normaliai, kas kelias valandas, tai ir vakare tas baisus alkio jausmas neislistu  mirksiukas.gif

nu nebadauju tikrai

ryte du kiaušinii virti su duona ir kava

priešpiečiai obuolys 218 g (didžiulis)
pietūs višta virta ir pomidoras
vėliau liesavarškė visas pokelis ir trintos šaldytos braškės
18 vakarienė troškinto daržovės su kiaušiniais - 400 g
virtos bulvės - 217 g
kefyras 200 g.

plus dar kiek skysčių išgeriu, dabar jau vandens mažiau, bet arbatos labai daug

tikrai nemažai, bet v akar vakare taip buvo ir nežinodama kiek turi kalorijų kiauliena per daug prisivalgiau, rezultate šiandien +, bet nepergyvenu dėl to, o šiandien vėl prisirijau vakarienės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fehu: 06 sausio 2016 - 20:44
QUOTE(Fehu @ 2016 01 06, 20:22)
šiaip tai reikia daržoves išvirti, dėti į keptuvę, išsiplakti omletą ir pilti ant daržovių, labai labai skanu. Bet aš dabar viską gaminu be riebalų ir jokių grietinių ir tomatų. Maniškiai valgė su bulvėm ir tomatu, o aš tik su bulvėm. Galima pilti grietinėlės, galima su grietine, bet aš šiuo metu šitų produktų nevartoju.

As galvojau, kad troskinys pas tave. Na jei toks omltas,jauciu lb skanu, bet mano chebrytes juo pietums neuzkimstum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2016 01 06, 21:42)
nu nebadauju tikrai

ryte du kiaušinii virti su duona ir kava

priešpiečiai obuolys 218 g (didžiulis)
pietūs višta virta ir pomidoras
vėliau liesavarškė visas pokelis ir trintos šaldytos braškės
18 vakarienė troškinto daržovės su kiaušiniais - 400 g
virtos bulvės - 217 g
kefyras 200 g.

plus dar kiek skysčių išgeriu, dabar jau vandens mažiau, bet arbatos labai daug

tikrai nemažai, bet v akar vakare taip buvo ir nežinodama kiek turi kalorijų kiauliena per daug prisivalgiau, rezultate šiandien +, bet nepergyvenu dėl to, o šiandien vėl prisirijau vakarienės

na, nezinau, man tai ne super gausus meniu. zinoma, be gramu ir kaloriju, sunku sprest. bet pagal tavo pasakojimus, tai tu suvartoji tikrai mazai kaloriju. Tuo labiau, dabar ziemos laikotarpis, organizmui reik daugiau energijos. tai ir duoda tau zinot ...

as nuo kaledu dar labai atsipalaidavus biggrin.gif skaiciuoju idomumo delei, ir visada virsiju savo kaloriju norma, ir gan daug biggrin.gif ... bet kadangi daug judu ir sportuoju, tai neimu i galva. Jei ir auga, tai raumenynas. O kuo didesne raumenu mase, tuo lengviau paskui riebalai krenta, kai susiimi . dabar bele neauga biggrin.gif
Atsakyti