Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(simba3 @ 2015 12 18, 16:03)
Sveikos, aš ką suvalgau įvedu į lentelę ir neapvalinu. Tikiuosi tiksliai paskaičiuoja.

Oi... Su tais tiksliais skaičiavimais tai ne kažką... Netgi ant pakuočių daug neaiškumų. Pirkau IKI tuną. Visada būdavo 93 kcal, dabar keli užvežimai jau tik 75.
O jeigu naudojate kalorijos.Lt tai ten išvis daug nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 12 19, 11:32)
Oi... Su tais tiksliais skaičiavimais tai ne kažką... Netgi ant pakuočių daug neaiškumų. Pirkau IKI tuną. Visada būdavo 93 kcal, dabar keli užvežimai jau tik 75.
O jeigu naudojate kalorijos.Lt tai ten išvis daug nesąmonių.

Tai kuom tada naudotis?? g.gif As anglu klb nesuprantu
Atsakyti
na, naudojies tuo, ka turi wink.gif ... o siaip, daug lenteliu yra internete... tai issirenki, kuri tau atrodo geriausia, ir skaiciuoji biggrin.gif... kaip sakiau, net jei parasyta energetine verte ant produkto,ne visada tai buna tiesa...tik apytiksliai... na, bet ir tai gerai, zinot nors apytikre verte...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 12 19, 18:28)
Tai kuom tada naudotis?? g.gif  As anglu klb nesuprantu

Aš kalorijos.lt naudojuos. Bet ten elementarios tvarkos trūksta. Galėtų administratoriai pratrint kai ką ir sutvarkyt.
Atsakyti
o as turiu keleta atsispausdintu lenteliu, susegiau i segtuva, ir laikau virtuvej, visada pasiekiamoj vietoj. ten yra keletas variantu...ir pagal abecele, ir pagal atskiras grupes. Tai palyginu kelis variantus visada...O dabar, kai uzsiimu jau tiek laiko skaiciavimu, jau net nereik ziuret i lentele, daug ka atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
Labas. smile.gif

Laina, kaip ir seniau, taip ir dabar ziuriu vis dar aukleji merginas biggrin.gif saunuole smile.gif

kaip kitos senbuves? pasieket savo tikslus? 4u.gif
Atsakyti
aha, kartais nenutyliu biggrin.gif

o kaip tu pati, ramce? kaip tavo svoris ? tikslas pasiektas ir stabilus?

man nedaug belike visiskai... tenkina ir dabar viskas mane, bet ... del sportinio intereso, sakiau, vis vien turiu 60 pasiekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 12 20, 11:47)
aha, kartais nenutyliu biggrin.gif

o kaip tu pati, ramce? kaip tavo svoris ? tikslas pasiektas ir stabilus?

man nedaug belike visiskai... tenkina ir dabar viskas mane, bet ... del sportinio intereso, sakiau, vis vien turiu  60 pasiekt biggrin.gif

as normaliai, dabar skydliauke vel sudurniavo, tai ziuriu nors valgau ta pati, bet puciuosi. doh.gif reik biski miltiniu sumazint, sveikiau pavalgyt ir viskas tikiuos susitvarkys. smile.gif o siaip vidurkis mano 56, plius minus 1kg. smile.gif

siaip ziauriai noreciau pereit prie paleo, kaupiuosi moraliskai. biggrin.gif nes sveikatos problemu nemazai, galbut padetu geriau jaustis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 12 20, 16:22)
as normaliai, dabar skydliauke vel sudurniavo, tai ziuriu nors valgau ta pati, bet puciuosi. doh.gif reik biski miltiniu sumazint, sveikiau pavalgyt ir viskas tikiuos susitvarkys. smile.gif o siaip vidurkis mano 56, plius minus 1kg. smile.gif

siaip ziauriai noreciau pereit prie paleo, kaupiuosi moraliskai. biggrin.gif nes sveikatos problemu nemazai, galbut padetu geriau jaustis. rolleyes.gif

tai viskas normaliai pas tave...apie paleo... na, yra ten ir geru minciu, bet bet bet... daug ir nesamoniu. Pritariu tik tiek, kad reik atsisakyt arba ribot cukrus bei baltus miltus, o del kt produktu, pvz, kruopo - nesutinku... Na, bet cia kiekvieno reikalas, kuo itiket. biggrin.gif As tai vadovaujuos tuo, kad kol galiu, tai valgau viska ...ir geriu lotuliukas.gif O kai jau negalesiu, tada ir ziuresiu biggrin.gif

na, zodz, isbandysi - duok zinot...mazum stebuklas bus...as vis paskaitinedavau ta paleo tema, tai ner ten tikrai panaceja nuo visu ligu,,, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 12 20, 17:07)
tai viskas normaliai pas tave...apie paleo... na, yra ten ir geru minciu, bet bet bet... daug ir nesamoniu. Pritariu tik tiek, kad reik atsisakyt arba ribot cukrus bei baltus miltus, o del kt produktu, pvz, kruopo - nesutinku... Na, bet cia kiekvieno reikalas, kuo itiket. biggrin.gif  As tai vadovaujuos tuo, kad kol galiu, tai valgau viska ...ir geriu  lotuliukas.gif O kai jau negalesiu, tada ir ziuresiu  biggrin.gif

na, zodz, isbandysi - duok zinot...mazum stebuklas bus...as vis paskaitinedavau ta paleo tema, tai ner ten tikrai panaceja nuo visu ligu,,, cool.gif

va tas kruopu atsisakymas ir nervina. Pradzioj tai tikrai taip drastiskai nebandyciau. schmoll.gif man svarbiausia miltinius, cukru sutvarkyti, nes tikrai per daug valgau. ax.gif
Atsakyti
Laba, lieknejancios ir skaiciuojancios biggrin.gif
su tom Sv. Kaledom visas. Bukit ir jauskites laimingos bei grazios, nesvarbu, koki svarstykles rodo skaiciuka smile.gif Mylekit savo artimus ir labiausia - save wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 12 25, 10:28)
Laba, lieknejancios ir skaiciuojancios biggrin.gif
su tom Sv. Kaledom visas. Bukit ir jauskites laimingos bei grazios, nesvarbu, koki svarstykles rodo skaiciuka smile.gif Mylekit savo artimus ir labiausia - save wink.gif

Aciu Laina uz grazu palinkejima, as taip pat prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Nors ir sirgau gripu per sventes, bet vistiek buvo smagu kad vel susirinkom visi sveiki ir gyvi wub.gif o kas del svorio, tai siandien idomumo delei uzlipau ant svarstykliu ir buvau nustebusi, kad visiskai nieko nepriaugau, nors sia savaite ryjau kaip reikiant blink.gif todel su didziausiu entuziazmu nuo siandien vel viska stropiai skaiciuoju. Aisku bus nelengva kai skrandis istampytas lotuliukas.gif Na o kaip jus mergaites laikotes po svenciu?
Atsakyti