QUOTE(kiskio daina @ 2015 12 11, 17:26)
O man jau entuziazmas blesta
per pirmas tris savaites nukrito 6 kg, o dabar jau trys savaites kaip nieko, taip ir sustojau ties 82
kad nepasiduosiu tai faktas, nes nebenoriu kad pradinis svoris nukristu, bet norisi kad ir toliau kristu, o ne vietoj stovetu, labai daug vargo ir laiko atima tas skaiciavimas, juolab, kad stengiuos kuo ivairesni maista pasigamint, o dar seima kitaip maitinasi, salotas atskirai darau, sau majonezo nededu, o jiems tai kas, tos kalorijos toks vaizdas kad kazkur kitur nukeliauja
na, taip ir buna
stipriai apribojai kalorijas, organizmui sokas...nukrito tie pirmieji kg, organizmas ijunge taupymo rezima ir turi tai, ka turi.
Organizmas taupo kiekviena kalorija, ir jei gauna ju lycnu - is karto deda i atsargas, t.y.vercia riebalais. Turi isjudint medziagu apykaita, ir toliau 'protingai' mesti svori.
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 12 11, 18:00)
Papasakok ka valgai. Sunku isivaizduot 3200kcal😉
man toks vaizdas, kad jus kazka neteisingai skaiciuojat su tom kalorijom
Ner kas veikt , kad suvalgyt 4000 kcal. Uztenka normaliu pusryciu, priespieciu, pietu ir vakarienes.
Jei butu taip sunku surinkt 3000-4000 kcal, tai nebutu storuliu tiek ant sios zemes [B]
Ar ne taip ?
Pvz, nueik i makdonalda ir suvalgyk viena porcija - ten is karto gauni 1200 kcal
o sotumo? sudas, atsiprasant, po valandos vel nori valgyt
as valgau kas 2.5 -3 val. ir valgau normaliai. Zinoma, stengiuos vengt saldumynu, nes kitaip , tai tikrai be 4000 kcal per para neissisukciau
O jei dar isipili taure kita vyno ? ar kokio skanaus likerio - ten irgi nemazai kaloriju
PVz, vakar valgiau dvejus pusrycius - kava, duona , suris... paskui deserta zele (paskutiniu metu labai noriu zele, matyt sportas taip veikia sanarius, tai kasdien suvalgau po 500g). Uzkandziavau dideliu obuoliu. PAskui buvo pietus - troskintas triusis, su bulviu kose, su daug troskintu darzoviu bei burokeliu salotomis su aliejum (gavau 900 kcal is karto
) ... na, paskum buvo pavakariai, paskui dar obuoliai, paskui vakariene - vel triusis su darzovem... Zodz, as soti ir laiminga, ir svoris man krenta, linijos taisosi - ko daugiau zmogui reik
Na, zinoma, paminesiu, kad as vakar per para iseikvojau irgi 3000 kcal, ir siandien jau iki dabar iseikvojau 2600 kcal..
o dar ne vakaras ...