Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(laina12 @ 2015 12 09, 11:11)
na, aiskint neaiskinsiu, kokia zala darai, jei gauni nepakankamai kaloriju , kuriu tau reik gyvybei palaikyt, nekalbant jau apie tai, kad per diena dar padarai 10 000 zingsniu doh.gif
sveikata tavo, ir pasirinkimas tavo. Tad skaiciuoti kalorijas ir mesti svori reikia sveikai ir protingai. Greitis cia vaidina neigiama vaidmeni, deja.
turi issideliot savo valgymus ir porcijas taip,kad uztikrintum sveika subalansuota mityba, ir pakankama energijos kieki  mirksiukas.gif

o tu nesamoniu, kad 1000 kcal per para ir sociai pavalgius - tai pilnos dietu temukes doh.gif ...ir tos merginos ten sedi per amziu amzius...nes numeta, ir vel priauga, ir vel meta, ir vel priauga...tiesa, tik migruoja tarp temu 'grikiu dieta',  5:2 dieta, skysciu dieta ir pan  lotuliukas.gif o rezultatas  - visiskas snipstas galu gale  doh.gif

nu bjauri as, bet ar ne tiesa rasau?  cool.gif

Nu nevalgau as 1000kcal, tik kaip pvz parasiau😂😃😄 svyruoju 1300-1600kcal. Tuoj surasiu kaip nuotrauka idet😉
Atsakyti
Nu nemoku nors tu ka...
Rasau:
7/12 1329
6/12 1472
5/12 2017
4/12 1221
3/12 1093
2/12 1394

Na juk ne taip baisiai😉
Papildyta:
http://private.fotki...ot-2015-12.html
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 12 09, 11:40)
Nu nevalgau as 1000kcal, tik kaip pvz parasiau😂😃😄 svyruoju 1300-1600kcal. Tuoj surasiu kaip nuotrauka idet😉

www.part.lt
Pasirenki "Talpinti paveikslėlį". Ten išsirenki nuotrauką "Pasirinkti", pasirenki parametrus, spaudi "Talpinti". Paskui pnukopini kodą "Paveiksl4lis forumui" ir atkopijuoji čia. Prieš skelbdama žinutę peržiūrėk ją, kad paveiklėlis nebūtų labai didelis. Jei per didelis pakeisk dydį Part. lt. Aš imu 640 px paprastai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 12 09, 12:15)
Nu nemoku nors tu ka...
Rasau:
7/12  1329
6/12  1472
5/12  2017
4/12  1221
3/12  1093
2/12  1394

Na juk ne taip baisiai😉
Papildyta:
http://private.fotki...ot-2015-12.html

na, man paziurejus i tavo kalorijas - is tiesu baisu...pagal tavo ugi, svori ir fizini aktyvuma - siaubakas...tiek trumpai... unsure.gif

buvau imetus skaiciuokle, kiek reiketu kaloriju per para susivedus visus savo fizinius duomenis... ir norint mest sveikai - ta kaloriju skaiciu susimazini 300-400 kcal per para... o pas tave, isskyrus 5/12, net normalioms gyvybinems funkcijoms palaikyt vos pakanka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 12 09, 17:37)
na, man paziurejus i tavo kalorijas - is tiesu baisu...pagal tavo ugi, svori ir fizini aktyvuma - siaubakas...tiek trumpai...  unsure.gif

buvau imetus skaiciuokle, kiek reiketu kaloriju per para susivedus visus savo fizinius duomenis... ir norint mest sveikai - ta kaloriju skaiciu susimazini 300-400 kcal per para... o pas tave, isskyrus 5/12, net normalioms gyvybinems funkcijoms palaikyt vos pakanka  doh.gif

Badu nenumirsiu. Tikrai! Vydunas dziova issigyde badaudamas, o cia iki badavimo toli😉 bet, kad nuraminciau pasakysiu, kad siandien jau turiu 1000😉 iki vakaro ir 1500 surinksiu😆
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mano šiandien 1716 kcal. Bet angliavandenių 201, o riebalų- 80 gr, o baltymų tik 45 g.gif Tai, kaip suprantu riebalų ir angliavandenių daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 12 09, 20:18)
Sveikutės 4u.gif

Mano šiandien 1716 kcal. Bet angliavandenių 201, o riebalų-  80 gr, o baltymų tik 45 g.gif Tai, kaip suprantu riebalų ir angliavandenių daugoka g.gif

As tik kcal ziuriu ir tiesiog vengiu tu matomu riebalu ir angliavandeniu.
Mano siandienos saskaitoj 1554kcal 😉
Pilno grudo bandele su cukiniju blyneliu
Keksiukas
Juodo sokolado gabalelis
Plovas
Bananas
Kava
Greipfruktas
Vistos krutinele su pomidorais ir agurkais ir stikline kefyro

Nu man nuosirdziai atrodo, kad mano meniu geras😆😇
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 12 09, 21:21)
As tik kcal ziuriu ir tiesiog vengiu tu matomu riebalu ir angliavandeniu.
Mano siandienos saskaitoj 1554kcal 😉
Pilno grudo bandele su cukiniju blyneliu
Keksiukas
Juodo sokolado gabalelis
Plovas
Bananas
Kava
Greipfruktas
Vistos krutinele su pomidorais ir agurkais ir stikline kefyro

Nu man nuosirdziai atrodo, kad mano meniu geras😆😇

Aš irgi nežiūriu, bet va akys užkliuvo. Ir pagalvojau, gal svoris nekrenta ir dėl anglavandenių per didelio kiekio. g.gif
Pas tave meniu geras. O tu sveri viską kai gamini , o poto išskaičiuoji kcal?
As jau po pusryciu:
mazas sumustinukas su lasisa, kava bananas - 340 kcal rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 10 gruodžio 2015 - 06:25
simba, tikrai svoris nekrenta ne del angliavandeniu. Bet koks maistas, skaidomas isskiria kalorijas. ir tik nepanaudotos kalorijos 'seda' riebalu pavidalu wink.gif . aisku, geriau baltymingas maistas, ir net riebalai, nes jie ilgiau skaidomi, ilgiau jauciamas sotumas pavalgius tokio maisto. o angliavandeniai, ypac nesudetingieji - t.y. greit skyla, greit suteikia energijos. ir kol yra 'angliavandenes' energijos - organizmas nejudina riebalu atsargu...pirma iseikvoja sitas 'greitas' kalorijas...
Atsakyti
Laba laba...
Tyluma cia😕
Visos Kaledoms ruosiasi?
Mano vakarykstes kcal 1307😉 ir 79.1kg siandien😉
Atsakyti
mano vakarykstes kcal 3200 ir svoris 62.7 biggrin.gif .
siandien planuoju panasiai ...
o iki tikslo liko ne tiek jau ir daug ... tik zinoma, paskutiniai kg krenta sunkiausiai. bet iki pavasario , manau, 60 pasieksiu.
Atsakyti
O man jau entuziazmas blesta verysad.gif per pirmas tris savaites nukrito 6 kg, o dabar jau trys savaites kaip nieko, taip ir sustojau ties 82 unsure.gif kad nepasiduosiu tai faktas, nes nebenoriu kad pradinis svoris nukristu, bet norisi kad ir toliau kristu, o ne vietoj stovetu, labai daug vargo ir laiko atima tas skaiciavimas, juolab, kad stengiuos kuo ivairesni maista pasigamint, o dar seima kitaip maitinasi, salotas atskirai darau, sau majonezo nededu, o jiems tai kas, tos kalorijos toks vaizdas kad kazkur kitur nukeliauja lotuliukas.gif
Atsakyti