Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Shiushke13 @ 2015 12 02, 08:48)

Nu ka pradedam smile.gif

Sėkmės 4u.gif ir valios galežinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 12 01, 23:31)
Svoris tai kaip manekenes, bet ugis tai ne... 160 cm, todel kiekvienas lysnas kg matosi. Mano planas minimum 54 kg, o maksimum 52 kg, tik idomu kada pavyks igyvendinti, gal iki vasaros? biggrin.gif

Na ugis nedidelus, bet tokio ugio zmones kiek pazistu labai energingi, judrus ir taip lengvai nepastumdysi biggrin.gif Manau kad pavyks ir iki pavasario numest, juolab kad jau tiek sverei ne taip senai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2015 12 02, 10:48)
Labos. Viskas. Kritinis taškas- pasibaisėjau savim.. Svoris 99,8, ugis 170.
Grižtu pas jus (kažkada seniai visai sėkmingai skaičiavau..). Tikiuosi priimsit man paklydele, pazadu daugiau is namu nebegt... itraukit i lentuke. Tikslas numeris vienas- minus 10.

daug visko isbandziau, bet veiksmingiausia buvo vistik skaiciuoti- nes kazko labai atsisakyti neiseina.. (ko reikalauja beveik visos dietos).

Nu ka pradedam smile.gif

Kuo didziausios sekmes 4u.gif o kiek yra teke siuo metodu pamesti kg? As irgi daug ka isbandziau, bet vienintelis sis budas man padeda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskio daina: 02 gruodžio 2015 - 13:31
sitas budas ir tegali padet vienintelis , nes teisingai maitinantis - svoris krenta is leto, stabiliai, uztikrintai. tai ne trumpalaike dieta - o gyvenimo budo ir mitybos pakeitimas ilgam, o teisigiausia butu - visam gyvenimui . jei ismoksti suvalgyti tiek, kiek organizmui reikia, ismoksti nepersivalgyti - super ... svoris nepargris...
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 12 02, 22:46)
sitas budas ir tegali padet vienintelis , nes teisingai maitinantis - svoris krenta is leto, stabiliai, uztikrintai. tai ne trumpalaike dieta - o gyvenimo budo ir mitybos pakeitimas ilgam, o teisigiausia butu - visam gyvenimui . jei ismoksti suvalgyti tiek, kiek organizmui reikia, ismoksti nepersivalgyti - super ... svoris nepargris...

Laina, o kiek laiko rytais sportuojat, ta prasme kiek minuciu ir kazkokius pratimus darot ar kazkoki treniruokli turit?
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 12 02, 22:19)
Laina, o kiek laiko rytais sportuojat, ta prasme kiek minuciu ir kazkokius pratimus darot ar kazkoki treniruokli turit?

siuo metu tik elipsini paminu ... minu max 60 min... kartais maziau - cia priklauso, kada mazius keliasi biggrin.gif
anskciau pamindavau treniruokli, padarydavau keleta pratimu rankoms, kojoms ir lekdavau i tvenkini issimaudyt ... pavasari vel bandysiu istaikyt ryte prasiplaukt...
Atsakyti
O man tik vakarais isiena pasportuoti, kai kas maziuka paziuri. Aciu Dievui, kad apsviete proga daugiau pajudeti. Prisjungiau prie grupes netoli namu, tai du kart i savaite po gera valanda sokineju, minu dvirati, darau jegos pratimus. Isprakaituoju kaip reikiant. Tik... Kaip po treniruotes nevalgyti? Nes tiesiog gaila vel atstatyti prarastas kalorijas...griztu apie 19.30, tai kaip ir nereiketu daugiau nieko valgyti, kokios arbateles isgeri ir gerai, kaip ikalbeti save neimti nieko i burna? g.gif
Atsakyti
jei varškės suvalgysi, nieko blogo neatsitiks
Atsakyti
SVeikos

Jungsiuosi ir aš į kalorijų skaičiuotojas smile.gif
Su manim bėda yra tokia. Jau pusę metų laikausi 5:2 dietos. Ji man labai patinka ir nežadu jos mesti. Dietos esmė du pasninkai per savaitę, o kitom dienom gali valgyt ką nori ir.......kiek nori......Tai va man tas svoris niekur ir nekrenta, nes ne pasninko dienom matyt susigrąžinu viską ką prarandu (kalorijų prasme). Reikia man pradėti skaičiuoti ne pasninko dienom, išmokti tvarkingai maitintis (o ne tai kad visą dieną nieko, nes nėr laiko, o vakare ėdu ką matau.....). Planuoju užsivesti maisto dienoraštį.
Tai va. Esu 173 cm ir sveriu 63. Tikslas iki kalėdų sverti 58.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=69733242

Nepersistenkit
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2015 12 03, 14:19)

Tai va. Esu 173 cm ir sveriu 63. Tikslas iki kalėdų sverti 58.

Ir dar tau blogai?? Su tokiu ugiu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 12 03, 16:22)
Ir dar tau blogai?? Su tokiu ugiu???  g.gif

Ne be pastangų tons svoris. Jei tik valgyčiau ką noriu tai būčiau trijų durų spinta. Buvo laikai kai svėriau 80. Bet tada ir valgiau mamos maistą.
O svoris tox manau dėl to kad jau daug metų nevartoju cukraus. Nevalgau jokių miltinių ir bulvinių patiekalų. Nevalgau kiaulienos jokiam pavidale. Labai riboju saldumynus. Nevalgau geltonų sūrių. Tai va. Todėl ir kalorijas skaičiuoti man reikia.
Neesu aš gamtos apdovanota gražiu lieknu kūnu. Tai galiu turėti tik didelių valios pastangų dėka.
Deja dažnai norisi viską mesti. Tada per kokis dvi dienas galiu laisvai užsimesti 3 kg.....Svorsi man labai greit auga. Atsiplaiduoti visai negaliu.
Atsakyti