Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Merginos, gak galit pasakyti nors apytyksliai gali tureti kuskuso salotos kaloriju? Kazkaip nerandu internete, greiciausiai ieskot nemoku doh.gif Nes per jas nezinau ka galiu sau dar leist valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 28, 16:09)
Merginos, gak galit pasakyti nors apytyksliai gali tureti kuskuso salotos kaloriju? Kazkaip nerandu internete, greiciausiai ieskot nemoku  doh.gif Nes per jas nezinau ka galiu sau dar leist valgyti  ax.gif

o tu jas pati darei? jei darei pati ir zinai , ko ir kiek i jas dejai - tai pasiskaiciuok. o jei tai pirktines - tai gali speliot is kavos tirsciu biggrin.gif ...nes nezinia ko i jas 'privaryta' ...
siaip, kuskusas yra kvietines kruopos - tai virtu 100g - mazdaug 90-110 kcal... o kas ten dar ieina i sudeti? man tai negirdetos tokios salotos

mano patarimas skaiciuojancioms kalorijas ir siekiancioms suliekneti - valgyti savo gaminta maista. Ir tik labai retai valgyti viesojo maitinimo istaigose ar pirkti pusfabrikacius bei gatavus kulinarinius gaminius. Ten deja, buna tiek 'uzsleptu' kaloriju doh.gif

as tai siandien prisiviriau agurkines inkstu sriubos wub.gif prikirtau du bliudus biggrin.gif ... sotu, ir nepasakyciau, kad baisiai daug kaloriju smile.gif vakare pirtin eisiu , tai gal leisiu pora trejeta tauriu sampes sau . kadangi megstu briuta, tai irgi - kaloriju ne super daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 28, 16:09)
Merginos, gak galit pasakyti nors apytyksliai gali tureti kuskuso salotos kaloriju? Kazkaip nerandu internete, greiciausiai ieskot nemoku  doh.gif Nes per jas nezinau ka galiu sau dar leist valgyti  ax.gif

Skaičiuokit ką dedat. O jei gatavas perkat tai jau nelabai įanoma tiksliai apskaičiuot... Nemažai, net pats kuskusas ne iš lengvųjų, aišku, koks aliejus bus....
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 11 28, 16:50)
Skaičiuokit ką dedat. O jei gatavas perkat tai jau nelabai įanoma tiksliai apskaičiuot... Nemažai, net pats kuskusas ne iš lengvųjų, aišku, koks aliejus bus....

as tai kuskusa verdu aplamai vandeny arba sultiny... man skanu wub.gif nereik jokio riebalo tada. dar isidedu gero heinz astraus pomidoru padazo - man tobula kose biggrin.gif ... arba kartais darau kartu su darzovem, kaip troskini.
Atsakyti
Oi mergaites, patikekit, viska pati gaminu, sveriu ir nesuosi i darba sazininkai kiekviena diena, tik ziople siandien pamirsau viska ant stalo virtuvej doh.gif o kadangi visada valgau dienoje penkis kartus per diena tomis paciomis valandomis, nenorejau praleisti valgymu, kad nesusigadinciau savo ritualo blush2.gif Tai bedradarbe pasidalino savo maximinem salotom, deja nepagalvojau kad taip sudetinga bus nusistatytu ju kalorijas g.gif O indegrientu tai ten visa galybe doh.gif Na bet kadangi si karta ramus savaitgalis jokiu sveciu ir pasisveciavimu tai gal labai nenusidejau biggrin.gif Zodziu stengsiuos buti atidesne ir dekui uz patarimus notworthy.gif
Atsakyti
O, temuke atgijo, valio thumbup.gif
As irgi toliau su Jumis cia, pasisveriau, tai svoris apie 56 kg svyruoja, o kai isejau is jusu birzeli, tai buvo 54 kg, bet matau, kad tas svoris buvo taip dirbtinai pritememptas doh.gif
Zodziu, vel svajoju apie 54 kg.
Pradejau sportuoti kelis kartus i savaite- stepas ir dviracio mynimas, dar kartais viena karta i savaite istaikau baseina, tai kors pajudesiu siek tiek per ziema iki pavasario. Kaloriju per vasara ir rudeni neskaiciavau, tai teks susiimti ir bandyti itilpti i kokius 1500-1600.
Atsakyti
Su pirmaja ziemos diena mergaites 4u.gif Linkiu kad ji buti grazi, nei per silta, nei per salta ir pernelyg neuzsitestu ir kad nei viena nesirgtumet thumbup.gif Na o kaip savaitgalis praejo? Be nuodemiu? Mano lyg ir puse velnio, bet va vakar tai "paslydau" doh.gif Ar cia ta pilnatis ar artejancios tos dienos, bet nuotaika tokia verksminga buvo, kad vis po kasni sio bei to taip prisirinko kaloriju, kad net ir nebeskaiciavau ir po visko visai paluzau, geda pasidare. Visa gyvenima buvau ipratus save guosti maistu. Ar liudna ar susinervinu iskart I saldytuva blink.gif Na bet siandien nauja diena ir negalima saves gailet todel susiemam ir skaiciuojam toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 12 01, 12:07)
Su pirmaja ziemos diena mergaites  4u.gif Linkiu kad ji buti grazi, nei per silta, nei per salta ir pernelyg neuzsitestu ir kad nei viena nesirgtumet  thumbup.gif  Na o kaip savaitgalis praejo? Be nuodemiu? Mano lyg ir puse velnio, bet va vakar tai "paslydau"  doh.gif  Ar cia ta pilnatis ar artejancios tos dienos, bet nuotaika tokia verksminga buvo, kad vis po kasni sio bei to taip prisirinko kaloriju, kad net ir nebeskaiciavau ir po visko visai paluzau, geda pasidare.  Visa gyvenima buvau ipratus save guosti maistu. Ar liudna ar susinervinu iskart I saldytuva  blink.gif Na bet siandien nauja diena ir negalima saves gailet todel susiemam ir skaiciuojam toliau thumbup.gif

Kiskio daina, gal nepastebejau ar praleidau, bet koks tavo dabatinis svoris/ ugis? Kokio svorio tu sieki ir iki kada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 12 01, 15:41)
Kiskio daina, gal nepastebejau ar praleidau, bet koks tavo dabatinis svoris/ ugis? Kokio svorio tu sieki ir iki kada? biggrin.gif

Esu 176, siuo metu 83 svoris, pradejau skaiciuoti pries penkias savaites su 88 kg. Tikslas ant svenciu sverti 79, o iki liepos menesio 69. Bet del datos dabar jau nebeaisku kaip bus, nes merginos pataria nenumazint kaloriju ir mesti svori taisiklingai, tai speju tie 79 nusikels I sausio menesi lotuliukas.gif O koks tavo ugis? Nes svoris tai kaip manikenes wub.gif ir koks tikslas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskio daina: 01 gruodžio 2015 - 15:16
QUOTE(kiskio daina @ 2015 12 01, 15:13)
Esu 176, siuo metu 83 svoris, pradejau skaiciuoti pries penkias savaites su 88 kg. Tikslas ant svenciu sverti 79, o iki liepos menesio 69. Bet del datos dabar jau nebeaisku kaip bus, nes merginos pataria nenumazint kaloriju ir mesti svori taisiklingai, tai speju tie 79 nusikels I sausio menesi  lotuliukas.gif  O koks tavo ugis? Nes svoris tai kaip manikenes  wub.gif ir koks tikslas?

Svoris tai kaip manekenes, bet ugis tai ne... 160 cm, todel kiekvienas lysnas kg matosi. Mano planas minimum 54 kg, o maksimum 52 kg, tik idomu kada pavyks igyvendinti, gal iki vasaros? biggrin.gif
Atsakyti
Labos. Viskas. Kritinis taškas- pasibaisėjau savim.. Svoris 99,8, ugis 170.
Grižtu pas jus (kažkada seniai visai sėkmingai skaičiavau..). Tikiuosi priimsit man paklydele, pazadu daugiau is namu nebegt... itraukit i lentuke. Tikslas numeris vienas- minus 10.

daug visko isbandziau, bet veiksmingiausia buvo vistik skaiciuoti- nes kazko labai atsisakyti neiseina.. (ko reikalauja beveik visos dietos).

Nu ka pradedam smile.gif
Atsakyti
sveikos
aha, temuke pilneja ... smagu smile.gif

oras superinis, eisim su mazium lauk pasivaiksciot. net nuotaika smagesne, kai saule plieskia.

pasportavau nuo ryto. Siaip, sportuoju kasryt (tik ne savaitgaliais) jau antra savaite, ir ka - progresas ryskus. Svorio fronte ne tiek - tik minus apie 1 kg (siandien rode 63,4 kg)... bet uztai apimtys keiciasi ... super. man to ir reikia smile.gif

shiuske, sveika pargrizus smile.gif linkiu sekmes metant svori wink.gif
Atsakyti