Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Aš galiu pasidžiaugt, kad pagaliau nukrito žemiau 66 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 26, 22:06)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 11 26, 23:40)
Labas 4u.gif

Skaiciuoju ir as, per diena nevirsiju 1500, per savaite nuo 81 iki 79,5 nukrenta, po savaitgalio vel 81 doh.gif Matyt vyniokas "padeda". Zodziu, as trepsiu vietoje.

Kokie tavo rezultatai po menesio?

Na patarimais dar negaliu sau leist dalintis, nes patirtis dar nekokia mano lotuliukas.gif Bet vat toks sokinejimas svorio tai ir man budingas, pas mane savaitgaliai irgi nuodemingiir kartais net nesuskaiciuoju kaloriju kiekio blush2.gif Bet gak sakau kazkas dar praslysta pro akis, gal kazkur lieka nepastebetos kalorijos, cia jau tik spelioti galiu g.gif Beje neseniai prigavau save kad gamindama maista dar turi iproti paraugauti maisto ir patikrinti ar iskepe ar isvire, ar nieko netruksta, va taip dar prisirakalioju papildomu kaloriju doh.gif Na bet vistiek smagu kad nenuleidi ranku, beje man tas 79 tai mano tikslas pradziai, tai skamba patraukliai, bet turbut sieki mazesnio svorio, jei gali primink kiek noretum sverti blush2.gif Na mano menesio rezultai 5 kg, startavau su 88, o dabar svyruoja 82-83, bet kadangi merginos patare truputi padidinti kaloriju kieki, tai per ketvirta savaite niekas ir nenukrito, na bet as ir pakentesiu vardan tokio tikslo, juk ir ne per savaite uzsiauginau tomi svori doh.gif Beje pasigedau skanaus meniu sukaloriju kiekiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 26, 22:41)
Na patarimais dar negaliu sau leist dalintis, nes patirtis dar nekokia mano  lotuliukas.gif  Bet vat toks sokinejimas svorio tai ir man budingas, pas mane savaitgaliai irgi nuodemingiir kartais net nesuskaiciuoju kaloriju kiekio  blush2.gif  Bet gak sakau kazkas dar praslysta pro akis, gal kazkur lieka nepastebetos kalorijos, cia jau tik spelioti galiu  g.gif  Beje neseniai prigavau save kad gamindama maista dar turi iproti paraugauti maisto ir patikrinti ar iskepe ar isvire, ar nieko netruksta, va taip dar prisirakalioju papildomu kaloriju  doh.gif  Na bet vistiek smagu kad nenuleidi ranku, beje man tas 79 tai mano tikslas pradziai, tai skamba patraukliai, bet turbut sieki mazesnio svorio, jei gali primink kiek noretum sverti  blush2.gif  Na mano menesio rezultai 5 kg, startavau su 88, o dabar svyruoja 82-83, bet kadangi merginos patare truputi padidinti kaloriju kieki, tai  per ketvirta savaite niekas ir nenukrito, na bet as ir pakentesiu vardan tokio tikslo, juk ir ne per savaite uzsiauginau tomi svori  doh.gif  Beje pasigedau skanaus meniu sukaloriju kiekiais  blush2.gif

Svajoju 67, bet matyt tai man nerealu. Nors 72 ir tai butu gerai. Savaitgaliai nuodemingi, bet svoris tai tau nukrito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 27, 00:06)

Na va ir pajudejo drinks_cheers.gif Bandau save isivaizduoti tokio svorio ech wub.gif Dvyliktoke budama tiek sveriau, o paskui prasidejo intensyvi zandikauliu veikla lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos gyvos , merginos tongue.gif

matau tema juda, kalorijos skaičiuojamos thumbup.gif drinks_cheers.gif

pas mane nieko naujo labai, zumbą lankau 2 k per savaitę, namie pratimukus daraus visokius, bėda ta, kad praktiškai visą dieną sėdžiu.. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

65,5 flirt.gif

Kai savaitgaliais niekur neeinam ir pas mus niekas neateina, tai viskas paprasta su kcal, bet jei tik pasisvečiavimai, tai ir prisiragauju visko. Tai svoris po savaitgalių ir padidėja. O jau kaip Kalėdinio -naujamečio laikotarpio nelaukiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 27 lapkričio 2015 - 09:04
laba
na, as jau po sporto... siandien mazius leido visa valanda pasportuot, ir dar miega biggrin.gif

QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 26, 22:03)
Sveikos mergaites, kaip gyvuojat?  :  Nejauciat padidejusio apetito? Orams atsalus taip ir norisi kazko riebiau  ir sociau, nes organizmui reikia daugiau energijos kad susilti

taip, organizmui reikia daugiau kaloriju kuno silumai palaikyti. Ar pastebejot, jei apribojat labai kalorijas - buna pastoviai salta? man tai tikrai smile.gif bet cia anksciau, kai laikydavaus dietu, jaunystej biggrin.gif

QUOTE(simba3 @ 2015 11 26, 22:40)
Skaiciuoju ir as, per diena nevirsiju 1500, per savaite nuo 81 iki 79,5 nukrenta, po savaitgalio vel 81 :Matyt vyniokas "padeda". Zodziu, as trepsiu vietoje.

simba, mazas kaloringumas pas tave... Bet tu, kaip suprantu, labai uzsispyrus. geriau neprivalgai, bet ir nepasportuoji ? unsure.gif o zinai , kad be judesio - rezultato niekad nebus cool.gif

QUOTE(augustinuke @ 2015 11 27, 09:18)
sveikos gyvos , merginos 

matau tema juda, kalorijos skaičiuojamos  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

pas mane nieko naujo labai, zumbą lankau 2 k per savaitę, namie pratimukus daraus visokius, bėda ta, kad praktiškai visą dieną sėdžiu.. doh.gif

vo, kas pasirode bigsmile.gif a kaip tavo pasiekimai svorio fronte?
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 11 27, 10:06)
simba, mazas kaloringumas pas tave... Bet tu, kaip suprantu, labai uzsispyrus. geriau neprivalgai, bet ir nepasportuoji ?  unsure.gif o zinai , kad be judesio - rezultato niekad nebus  cool.gif

Laina, taip nu tingiu kaip velnias sportuot, man reik kompanijos, viena negaliu prisiverst. O kad neprivalgau - nesutinku. Man tikrai maisto uztenka, as soti, bet aisku ka valgau turiu ziuret. Vistiek as manau, kad svoris turetu krist ir nesportuojant, kitom gi krenta...
Siandien privalgiau net pati nezinau kiek kcal Buvau visa diena Vilniuj, tai valgiau "kur papuole" doh.gif Surio kepsnys Can can picerijoj , poto svogunu ziedai Hesburgeryje- siandien neskaiciuoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 27 lapkričio 2015 - 20:03
QUOTE(simba3 @ 2015 11 27, 21:02)
Laina, taip nu tingiu kaip velnias sportuot, man reik kompanijos, viena negaliu prisiverst. O kad neprivalgau - nesutinku. Man tikrai maisto uztenka, as soti, bet aisku ka valgau turiu ziuret. Vistiek as manau, kad svoris turetu krist ir nesportuojant, kitom gi krenta...
Siandien privalgiau net pati nezinau kiek kcal Buvau visa diena Vilniuj, tai valgiau "kur papuole" doh.gif Surio kepsnys Can can picerijoj , poto svogunu ziedai Hesburgeryje- siandien neskaiciuoju schmoll.gif

na, jei su kaloriju nepriteklium paletinai medziagu apykaita, gali ir nekrist svoris, ypac jei kas savaitgali atsipalaiduoji mirksiukas.gif jei jau 'scyrai' kasdiena taip prisiziuretum, ir tikrai nevirsytum 1500 kcal, is idejos turetu krist. nezymiai, palengva, is leto - bet svoris turetu mazet g.gif

vot man mistika, kaip galima jaustis sociai su 1500 kcal per para blink.gif jeckau, as iki 12 val jau tiek 'surenku' lotuliukas.gif dabar jau save labai riboju - tai suvalgau 2200-2500 kcal (priklausomai, kiek iseikvoju ta diena... skaiciuoju, kad gautusi bent 300 kcal deficitas per para). Sia savaite svoris buvo pakiles ir 'kabojo' vietoj, nes 'sventes' ... bet va, siandien jau progresas matyt biggrin.gif ryt ryte tikiuos labai normaliu parodymu ant svarstykliu ekrano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 11 27, 21:00)
na, jei su kaloriju nepriteklium paletinai medziagu apykaita, gali ir nekrist svoris,

Ir tokiu atveju kas??? Tik fizinis kruvis?Kitos iseities nera? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 27 lapkričio 2015 - 21:52
QUOTE(simba3 @ 2015 11 27, 22:51)
Ir tokiu atveju kas??? Tik fizinis kruvis?Kitos iseities nera? g.gif

bijau, kad taip mirksiukas.gif turi suaktyvinti savo medziagu apykaita... o tai daroma daznai valgant, nestipriai ribojant kalorijas, ir didinant fizini aktyvuma. Nors 10 min intensyvaus sporto per diena jau duos rezultatu..ar pagaliau pasivaiksciojimas sparciu zingsniu pusvalandi ar valanda per diena.. mirksiukas.gif
Atsakyti