QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 24, 12:45)
Man taip ir nuo obuoliu buna, jei tik obuoli suvalgau, apetitas taip sukyla, kad geriau visai jo nevalgyti
vat todel vaisiu ir nerekomenduojama valgyti, ne vien del juose esanciu cukru (greitai skylanciu angliavandeniu), bet ir del to, kad jie labai skatina apetita... Na, tiksliau, butent tas saldumas ir skatina apetita...
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 24, 13:13)
Man ir patinka avataras, jei taip kaip tas zuikis judeciau bent po valanda kasdien, kaloriju kiekis jau ne toks baisus butu :: Na as neatsisakau galimybes suvartoti po daugiau kaloriju, laina irgi apie tai minejo, tiesiog turiu plana kad iki svenciu turiu sverti 79, cia gavosi kad kai pradejau skaiciuot kalorijas tai per du menesius 9 kg numest, tai gal uztai as cia taip ir isiskibus i ta "grebli" ant kurio tuoj uzlipsiu
bet pazadu mergaites, kai tik pasieksiu savo tiksla, paskui iki velyku turiu tiksla sverti 69 tada jau tikrai padidinsiu suvartojamu kaloriju kieki, nes ir laiko daugiau turesiu ir praktikos busiu daugiau igijus
O beje kur simba dingus su savo skaniu meniu
tik va, reik turet omeny, kad kuo greiciau svoris nukris, tuo greiciau jis sugris, ir su kaupu
... nes tiek daug nukratyt galima tik labai apribojus kaloringuma. o paskui, vel pradejus valgyti - kilogramai sviesos greiciu pargris atgalios
kuo didesnis kuno svoris, tuo daugiau jam reikia kaloriju gyvybinems funkcijoms palaikyti, ir fizinei veiklai. Taigi, svoriui krentant, turekit omeny, kad ir paros kaloringumas turetu proporcingai mazeti. ir tai reikia vertinti , kai skaiciuojat kalorijas - kiek susimazint, kad svoris kristu proporcingai. PVz ta pati moteryte pradejo mesti svori 90 kg - jos paros rekomenduojamas kaloringumas apie 2300 kcal , bet numetus 10 kg - tas rekomenduojamas kaloringumas keiciasi - i 2150 kcal... (turint omeny be dideles fizines veiklos) .
tikiuosi, suprantat, ka noriu pasakyt
man paciai va sita skaiciuokle gana nebloga atrodo, tik reik isivest teisingai visus duomenis.
http://nutritiondata...calories-burned