laba
ziuriu , truputi atgijo temuke ... kai kurios senbuves is po lapu issikase, o ir nauju veidu pasirode
as tai po senovei. svoris apie 64 kg dabar. buvau truputi atsitaisius, iki 68 kg , bet itariu, kad daugiau zarnu turinys buvo ir skysciai. nes tie 4 kg nukrito per savaite ... Naujiena ta, kad pagaliau vel prisiverciau rytais pasportuot ant treniruoklio. kol mazius miega. Zinoma, ne visada gaunasi, nes buna ir anskciau prabunda. bet geriau nors 5 min pasportuoju, nei nesportuoju. jojimas truputi apmazintas, nes mano kumelaite koja susitraumavo...jau menesi garde stovi ir dar neaisku, kada galesiu ant jos jot . Na, pajoju ant kitu, bet... tai ne taip smagu ... Dabar per para stengiuos suvartot ne daugiau kaip 2200-2500 kcal. Na, iki pavasario tuos 4 tikiuos numest.o jei nenumest kg, tai tikrai formos bus dailesnes. Va, savaite sporto rytais - ir jau matosi pokyciai i geraja puse
o cia temukej, ziuriu, nieko labai naujo - vel tos pacios klaideles daromos vel mazo kaloringumo dieta pas daugeli na, bet cia kiekvieno skestanciojo reikalas
QUOTE(laina12 @ 2015 11 19, 09:09)
laba
ziuriu , truputi atgijo temuke ... kai kurios senbuves is po lapu issikase, o ir nauju veidu pasirode
as tai po senovei. svoris apie 64 kg dabar. buvau truputi atsitaisius, iki 68 kg , bet itariu, kad daugiau zarnu turinys buvo ir skysciai. nes tie 4 kg nukrito per savaite ... Naujiena ta, kad pagaliau vel prisiverciau rytais pasportuot ant treniruoklio. kol mazius miega. Zinoma, ne visada gaunasi, nes buna ir anskciau prabunda. bet geriau nors 5 min pasportuoju, nei nesportuoju. jojimas truputi apmazintas, nes mano kumelaite koja susitraumavo...jau menesi garde stovi ir dar neaisku, kada galesiu ant jos jot . Na, pajoju ant kitu, bet... tai ne taip smagu ... Dabar per para stengiuos suvartot ne daugiau kaip 2200-2500 kcal. Na, iki pavasario tuos 4 tikiuos numest.o jei nenumest kg, tai tikrai formos bus dailesnes. Va, savaite sporto rytais - ir jau matosi pokyciai i geraja puse
o cia temukej, ziuriu, nieko labai naujo - vel tos pacios klaideles daromos vel mazo kaloringumo dieta pas daugeli na, bet cia kiekvieno skestanciojo reikalas
Sveikos merginos
Laina12, turiu Tau klausima
Sakyk, o tu tas 2200-2500 kasdien ir skaiciuoji, kad ju nevirsyti?
Ir ar svori mesdama su sitomis kcal, maisto raciona kazkaip pakeiti, renkiesi sveikesni maista? Ar valgai, ka ir valgiusi, tik pasveri ir susiskaiciuoji?
Medziagu apykaita pas tave superine, jei nuo tiek kcal svoris krenta O po kiek nesilieknindama kcal suvartodavai?
Kad liekneti su nemazai kcal imanoma, tai pilnai pritariu. Bet tam organizmas turi buti pries tai jokiu grieztu dietu ir iskrovos dienu nemates. Na arba bent jau nuo ju gerokai pailsejes ir spejes pamirsti Pati kazkada anksciau skaiciavau ir jau nuo 2000-1800 kcal po truputi graziai krisdavo svoris. Tik vat ta ir beda, kad kantrybes nuolatos skaiciuoti neuztekdavo, noredavosi numesti greitai ir daug, ir mintis sukdavosi galvoje, kad ''va greit numesiu, o paskui pagaliau kad pavalgysiu..''
Apie tas kalorijas. Vieną kart į vaikus žiūrėdama pagalvojau: mano sūnus valgo nedaug, Gali ir visą dieną nieko nevalgyti, nėr kada jam, draugai ir pan, jis įpratęs mažai valgyti ir manau, jis nebus iš tų kurie daug valgo, bet nestorėja.
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2015 11 20, 15:47)
Laina12, turiu Tau klausima
Ir ar svori mesdama su sitomis kcal, maisto raciona kazkaip pakeiti, renkiesi sveikesni maista? Ar valgai, ka ir valgiusi, tik pasveri ir susiskaiciuoji?
Medziagu apykaita pas tave superine, jei nuo tiek kcal svoris krenta . O po kiek nesilieknindama kcal suvartodavai?
Kad liekneti su nemazai kcal imanoma, tai pilnai pritariu. Bet tam organizmas turi buti pries tai jokiu grieztu dietu ir iskrovos dienu nemates. Na arba bent jau nuo ju gerokai pailsejes ir spejes pamirsti Pati kazkada anksciau skaiciavau ir jau nuo 2000-1800 kcal po truputi graziai krisdavo svoris. Tik vat ta ir beda, kad kantrybes nuolatos skaiciuoti neuztekdavo, noredavosi numesti greitai ir daug, ir mintis sukdavosi galvoje, kad ''va greit numesiu, o paskui pagaliau kad pavalgysiu..''
Medziagu apykaita pas tave superine, jei nuo tiek kcal svoris krenta . O po kiek nesilieknindama kcal suvartodavai?
na, taip, skaiciuoju dabar, nes noriu, kad svoris pamazel kristu. O siaip , valgau daugmaz viska, bet stengiuos itilpt i kaloriju norma. JEi jau riebiau uzvalgau, tai maziau, ir atvirksciai zinoma, stengiuos nevartot saldumynu, nes nuo ju apetitas kyla labai .
na, kai nesiliekninu, tai laisvai suvartoju ir 3000 ir 4000 kcal ... kazkas kazkurioj temoj labai stebedavosi, kad neimanoma tiek suvalgyt... na, jei but neimanoma, tai turbut ir dietu skilties supermamose nereiktu. Nes arba zmones nemoka skaiciuot kaloringumo, arba apgaudineja save
kazkada ir as buvau papuolus i ta uzdara rata - greit meti svori, greit priaugi. Gerus 25 ar daugiau metu taip tasydavaus Kol pagaliau nusprendziau , kad gana. Mesiu svori sveikai, uztikrintai ir teisingai . ir pavyko. PEr metus ar pusantru, atsikraciau apie 30 kg (didziausias svoris , neseniai radau, buvau uzsirasius - 97 kg PAstangu reikejo, nemazai - bet rezultatas ilgalaikis ir dziuginintis
oi, kiek as sitoj temukej zyziau merginom, kad nedarytu esminiu klaidu, bet gi kiekviena mes turim savo nuomone ir mokomes tik is savo klaidu
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 20, 16:11)
Apie tas kalorijas. Vieną kart į vaikus žiūrėdama pagalvojau: mano sūnus valgo nedaug, Gali ir visą dieną nieko nevalgyti, nėr kada jam, draugai ir pan, jis įpratęs mažai valgyti ir manau, jis nebus iš tų kurie daug valgo, bet nestorėja.
na, pas vaikus dar viskas kitaip. bet ,zinoma, jei taip valgys nereguliariai, gali pasigadint medziagu apykaita.
Sveikos merginos Cia turbut as buvau pamineta kad netaisiklingai pasirinkau dienos kaloriju kieki Galiu pripazinti, kad nelabai man jau ir sekasi i tiek sutilpti cia tik pirma savaite pavyko saziningai laikytis 1200 - 1400 normos, jau sia savaite tai ziuriu ir 1600 ir 1800 buvo ir dar savaitgali turbut 2000 pasieksiu nes vel susibegimas nusimato Turbut labai negerai kad taip sokineja tie skaiciai, bet gal vistiek jau geriau taip nei ankstesnis mano gyvenimo budas ir mitybis iprociai, ir tikrai tikiu kaip ir laina12 sake, labai lengva pasieti ir tuos 3000 ir net 4000, teuztekdavo kiausinienes aliejuje keptos, pietums kokio kepsnio aisku su bulvem ir dar butinai salotu su majonezu, o vakare kazko rukyto ir dar butinai saldaus konors ir dideliais kiekiais Dabar kai pasiziuriu kiek tie mano visi megstami uzkandziai kaloriju turi, tai net savaime jau net ir nebesinori, o jei vis dar kurio ir norisi, tai uztenka paragauti gabaliuko O saldumynai apskritai man kazkokie per saldus pasidare Nesuprantu tik vieno, kodel tiek laiko nepradejau tuo dometis, juk jau nebe sesiolika
Šiandien kepėm picą. Aš sau atskirai, viską svėriau, skaičiavau. Vyras klausia: nu ir kam tau to reikia? Sakau, kad rinkių aplink liemenį nebūtų. Bet sako, gi tu visada buvai tokia, gal tau kas ką pasakė?
Tai va. Prisivalgiau picos už 600 kcal. Po to po mišką ilgai vaikščiojom. Šlapia, bet smagu
Tai va. Prisivalgiau picos už 600 kcal. Po to po mišką ilgai vaikščiojom. Šlapia, bet smagu
niu, pookeli, tai nieko cia baisaus ta pica...kartais geras kepsnys su priedais ir 1000 kcal traukia
o as siandien tai pavariau... ryte , kol mazius miegojo, savo zirgo garda ismeziau, paskui 40 min treniruokli pamyniau, paskum prajojom laukais 9 km... suma sumarum , isdeginau 3000 kcal... suvalgiau 2600 ... taigi, labai normalus 400 kcal deficitas
o as siandien tai pavariau... ryte , kol mazius miegojo, savo zirgo garda ismeziau, paskui 40 min treniruokli pamyniau, paskum prajojom laukais 9 km... suma sumarum , isdeginau 3000 kcal... suvalgiau 2600 ... taigi, labai normalus 400 kcal deficitas
Sveikos mergaites Kokios jus saunuoles, negana kad saziningai viska skaiciuojant bet ir padauginus saziningai atidirbat, deja to apie save pasakyt negaliu sias dvi dienas sveciavomes tai vienur tai kitur, tai net nebeskaiciavau kaloriju Dabar mastau ar cia ryt isviso jau nieko nebevalgyti ar apsimest kad nieko nebuvo ir laikytis toliau savo kaloriju kiekio
na, protingiausia butu apsimest , kad nieko nebuvo... ir vel laikytis savo normalaus plano
Sveikos
Vat as irgi pasinaudosiu siuo patarimu . Nes savaitgali 1 diena buvo nuodeminga, kuomet ir maistas ant nakties + gerimukai su laipsniais. Tik liudniausia, kad del 1 linksmos dienos visos savaites darbas beveik atgal parejo Kaip cia ta organizma apgauti?
Gal turit kokiu patikrintu budu, kaip sau leisti 1 diena atsipalaiduoti ir nesusigrazinti visko iskart? Tarkim, ispuola kokia svente, ar pasisedejimas su seima, draugais, sveciais, kai alko gerimai vartojami, jus juos irgi iskaiciuojate i dienos kcal norma, o maisto diena suvalgote maziau? Kazin, o jeigu diena valgyti taip pat, o vakare tik gerimai be jokios uzkandos, gal tuomet neitu i kuna? Reikia cia sitoje vietoje kazka sugalvoti, nes neuzsidarysi gi menesiu menesiais nuo viso pasaulio su savo lieknejimu
Papildyta:
Na, bet Laina, tu saunuole Sitiek kg nusimetei, superiniai rezultatai, is tiesu Ir islaikyti svori sugebi, tai cia medali reikia kabint
O metei tuomet irgi su nemazu kcal kiekiu? Ir noreciau paklausti del odos.. Daznai buna moterims, kad metant kg oda nespeja graziai susitraukti. Kaip tau sekesi su siuo dalyku susitvarkyti, nebuvo dideliu problemu?
QUOTE(laina12 @ 2015 11 22, 22:13)
na, protingiausia butu apsimest , kad nieko nebuvo... ir vel laikytis savo normalaus plano
Vat as irgi pasinaudosiu siuo patarimu . Nes savaitgali 1 diena buvo nuodeminga, kuomet ir maistas ant nakties + gerimukai su laipsniais. Tik liudniausia, kad del 1 linksmos dienos visos savaites darbas beveik atgal parejo Kaip cia ta organizma apgauti?
Gal turit kokiu patikrintu budu, kaip sau leisti 1 diena atsipalaiduoti ir nesusigrazinti visko iskart? Tarkim, ispuola kokia svente, ar pasisedejimas su seima, draugais, sveciais, kai alko gerimai vartojami, jus juos irgi iskaiciuojate i dienos kcal norma, o maisto diena suvalgote maziau? Kazin, o jeigu diena valgyti taip pat, o vakare tik gerimai be jokios uzkandos, gal tuomet neitu i kuna? Reikia cia sitoje vietoje kazka sugalvoti, nes neuzsidarysi gi menesiu menesiais nuo viso pasaulio su savo lieknejimu
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 11 20, 20:13)
kazkada ir as buvau papuolus i ta uzdara rata - greit meti svori, greit priaugi. Gerus 25 ar daugiau metu taip tasydavaus Kol pagaliau nusprendziau , kad gana. Mesiu svori sveikai, uztikrintai ir teisingai . ir pavyko. PEr metus ar pusantru, atsikraciau apie 30 kg (didziausias svoris , neseniai radau, buvau uzsirasius - 97 kg PAstangu reikejo, nemazai - bet rezultatas ilgalaikis ir dziuginintis
Na, bet Laina, tu saunuole Sitiek kg nusimetei, superiniai rezultatai, is tiesu Ir islaikyti svori sugebi, tai cia medali reikia kabint
O metei tuomet irgi su nemazu kcal kiekiu? Ir noreciau paklausti del odos.. Daznai buna moterims, kad metant kg oda nespeja graziai susitraukti. Kaip tau sekesi su siuo dalyku susitvarkyti, nebuvo dideliu problemu?
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2015 11 23, 12:30)
Vat as irgi pasinaudosiu siuo patarimu :: . Nes savaitgali 1 diena buvo nuodeminga, kuomet ir maistas ant nakties + gerimukai su laipsniais. Tik liudniausia, kad del 1 linksmos dienos visos savaites darbas beveik atgal parejo Kaip cia ta organizma apgauti?
Gal turit kokiu patikrintu budu, kaip sau leisti 1 diena atsipalaiduoti ir nesusigrazinti visko iskart? : Tarkim, ispuola kokia svente, ar pasisedejimas su seima, draugais, sveciais, kai alko gerimai vartojami, jus juos irgi iskaiciuojate i dienos kcal norma, o maisto diena suvalgote maziau? Kazin, o jeigu diena valgyti taip pat, o vakare tik gerimai be jokios uzkandos, gal tuomet neitu i kuna? Reikia cia sitoje vietoje kazka sugalvoti, nes neuzsidarysi gi menesiu menesiais nuo viso pasaulio su savo lieknejimu
Papildyta:
Na, bet Laina, tu saunuole : Sitiek kg nusimetei, superiniai rezultatai, is tiesu :Ir islaikyti svori sugebi, tai cia medali reikia kabint
merginos, as jau nuo senu senoves sitoj temoj kartoju - per diena kilogramai nekrenta ir nepriauga. jei svoris svyruoja 1-3 kg paros begyje - tai yra norma. Nereikia dziaugtis 'pametus' 500g ryte nei verkt, kai randi 500 g pliusa... JEi jau taip stresuojat - tai svertis kas savaite , kas dvi... Svarbu ilgalaikis rezultatas, pagaliau ne svoris esme - o kuno formos, stangrumas, isvaizda. Nes tokio pacio svorio (tokio pat ugio) moterys gali atrodyti visiskai skirtingai - jei viena bus sportuojanti, turinti raumeninga kuna, o kt - tesle , liulanti visa ... Pvz, mano svoris puse metu visiskai stovejo vietoje , bet apimtys mazejo (dviem dydziais), nes keitesi kuno sudetis. Riebalai virto raumenimis...
na, medalio tai nereik man... geriausias atlyginimas - gera isvaizda ir savijauta. O meciau , taip, su gana dideliu kaloriju kiekiu. turint omeny, kad tada svoris buvo virs 60 kg, tai automatiskai ir kaloriju poreikis buvo didesnis... Bet daug judejau, sportavau...IR kadangi svoris krito is leto, tolygiai, sportuojant (ir rytais plaukiojant tvenkiny nuo ankstyvo pavasario iki velyvo rudens), tai jokiu problemu su oda neatsirado. na, zinoma, jei tie 30kg but nukrite per pusmeti, tai turbut bijoc i veidrodi paziuret ...
Dekui, Laina, uz atsakymus. Labai ikvepianti tavo lieknejimo istorija
Papildyta:
Kiskio daina, labai pakeliantis nuotaika zuikis tavo avatare
O po sotaus savaitgalio, kuomet kcal 2000 ir daugiau, nemeginai po to kitomis dienomis skaiciuoti po 1800 i diena, nebemazinant? Gal organizmas, per savaitgali atsivalges, apsigaus ir nesusiprates ims jau nuo 1800 kcal po truputeli mesti svori?
Papildyta:
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 20, 21:49)
Sveikos merginos Cia turbut as buvau pamineta kad netaisiklingai pasirinkau dienos kaloriju kieki Galiu pripazinti, kad nelabai man jau ir sekasi i tiek sutilpti cia tik pirma savaite pavyko saziningai laikytis 1200 - 1400 normos, jau sia savaite tai ziuriu ir 1600 ir 1800 buvo ir dar savaitgali turbut 2000 pasieksiu nes vel susibegimas nusimato
Kiskio daina, labai pakeliantis nuotaika zuikis tavo avatare
O po sotaus savaitgalio, kuomet kcal 2000 ir daugiau, nemeginai po to kitomis dienomis skaiciuoti po 1800 i diena, nebemazinant? Gal organizmas, per savaitgali atsivalges, apsigaus ir nesusiprates ims jau nuo 1800 kcal po truputeli mesti svori?