Vakariene Tika masala su kalakutiena ir ryziais, ir vyno taure. Kazi ar nevirsijau 450kcal
QUOTE(simba3 @ 2015 11 17, 20:20)
Vakariene Tika masala su kalakutiena ir ryziais, ir vyno taure. Kazi ar nevirsijau 450kcal
Nu bet jau meniu kas diena tai seiles tysta beskaitant Kada speji tiek visko pasigamint?
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 17, 11:24)
http://www.myfitnesspal.com/
nueikit į šį puslapiuką, susiveskit savo duomenis ir gausit reikalinga kalorijų kiekį kad svoris kristų. Labai numažinti nereikėtų, nes sulėtės medžiagų apykaita
nueikit į šį puslapiuką, susiveskit savo duomenis ir gausit reikalinga kalorijų kiekį kad svoris kristų. Labai numažinti nereikėtų, nes sulėtės medžiagų apykaita
Aciu uz nuoroda, bet niekaip nerandu kur ten paskaiciuoti, ten randu tik kaloriju deginimo skaiciuokle
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 17, 20:13)
Nu bet jau meniu kas diena tai seiles tysta beskaitant Kada speji tiek visko pasigamint?
Papildyta:
Papildyta:
Na, kad ner cia ka gamint. Padaziuka perku, tai tik mesyte paruost, dar dedu ir bulviu.
Mano seimyna lb egsta sita indusiska patiekala, kinietiska maista, ir cili sriubyte, lenkiska sriuba (guliasova) LB daznai tai gaminu.
Papildyta:
Kurgi laina12 ir kitos senbuves dingo.
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 17, 20:13)
Aciu uz nuoroda, bet niekaip nerandu kur ten paskaiciuoti, ten randu tik kaloriju deginimo skaiciuokle
mėginkit ieškoti MY HOME- -> Goals
Įvesti ūgį, svorį, amžių, judėjimo intensyvumą ir gausit, kiek turit suvartoti normaliai, kiek kad svoris kirstų.
Trecia diena skaiciavimo.
Pusr Ukmerges duona 50 gr, avokado 35 gr, lasisos 20 gr 250 kcal
priesp kava sucukrum 20 kcal, bandele 170 kcal , sausainis 80 kcal ir saldainis sokoladinis 60 kcal atrodo skaiciuodavom
pietus virti burokeliai 100 gr 33 kcal, majonezo 10 gr 56 kcal, vistienos 20 gr 50 kcal, kepta orkaitej bulve 63 kcal. (likucius valgiau)
Viso 782
jeigu jus nervina mano skaiciavimas, rasykit, as neberasysiu/As tiesiog rasau tikedamasi gauti patarimu del mitybos
priesp kava sucukrum 20 kcal, bandele 170 kcal , sausainis 80 kcal ir saldainis sokoladinis 60 kcal atrodo skaiciuodavom
pietus virti burokeliai 100 gr 33 kcal, majonezo 10 gr 56 kcal, vistienos 20 gr 50 kcal, kepta orkaitej bulve 63 kcal. (likucius valgiau)
Viso 782
jeigu jus nervina mano skaiciavimas, rasykit, as neberasysiu/As tiesiog rasau tikedamasi gauti patarimu del mitybos
vakariene kava , avokado 30 gr, olandisko surio 80 gr ir 4 kuciukai. 20+80+268+50 bus 418
per diena 1200, mazoka
per diena 1200, mazoka
Nenervina, visas gerai
Aš šiandien padauginau. Apie 1700kcal
Atnešė bendradarbė šokoladinio torto. Vieną gabaliuką suraičiau. Vertas nuodėmės tikrai. Užsirašiau už jį 400 kcal
Atnešė bendradarbė šokoladinio torto. Vieną gabaliuką suraičiau. Vertas nuodėmės tikrai. Užsirašiau už jį 400 kcal
QUOTE(simba3 @ 2015 11 18, 17:02)
Trecia diena skaiciavimo.
Viso 782
Viso 782
oi rasyk i sveikata, kaip tik labai idomu paskaityti, dar ir ideju pasisemti, nes paskutiniu metu issisemiau, norisi kazkokiu nauju patiekalu
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 18, 21:37)
Nenervina, visas gerai
Sakyciau maza nuodeme dar mane siandien bendradarbe pietum pavaisino tai kai pamaciau kas ten tai isvydau kaloriju bomba tiesiogine to zodzio prasme, bet kadangi vaisino nepatogu buvo atsisakyt, tai teko visus kitus valgymus grieztai apribot, bet irgi buvo verta nusideti. O jus merginos pasisakot kam nors kad skaiciuojant kalorijas ar subtiliai nutylit
Aš nemėgstu tokiais dalykais girtis ir apie tai klabėt, nes atsiranda labai daug patariančių ir pamokančių. Šeima tai aišku žino ir mato, vaikai vis klausia, kodėl tu viską sveri. Bet kad rezultato nėra -jau pradeda nervuot
Namiskiai zino, bet nekreipia demesio. Kitiems nesakau.
Va idėja http://www.nidosreceptai.lt/?p=7902 Vakar išmėginta
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 18, 20:14)
Skanu turetu but.