Labas rytas
66,7
prasideda gimtadienių maratonas Jei kitą savaitę bus minusas, tai bus didelis žygdarbis
Sveikos mergaites Noreciau prisijungti prie jusu, tik siek tiek gazdina apmirusi tema Pradejau skaiciuosti kalorijas pries dvi savaites, bet paskutiniu metu darosi sunkoka vienai ta daryti, todel pradejau ieskoti bendraminciu, tai visgi ar dar yra cia apsilankanciu
Labas. Prašom jungtis
Tik tiek kad čia tuščia. Aš skaičiuoju. Per visus gimtadienius buvau priaugus iki 68 kg. Oi kaip sunku buvo. Dabar nukrito iki 66,2 ir jau savaitė stovi vietoj. Vyras komandiruotėse ištįsai, į sportus nubėgu tik kartą savaitėj.
Tik tiek kad čia tuščia. Aš skaičiuoju. Per visus gimtadienius buvau priaugus iki 68 kg. Oi kaip sunku buvo. Dabar nukrito iki 66,2 ir jau savaitė stovi vietoj. Vyras komandiruotėse ištįsai, į sportus nubėgu tik kartą savaitėj.
Keista kad tokia temuke taip silpnai gyvuoja, juk dabar kai sventes arteja turetu buti nemazai motyvuotu supermamyciu rinktis sioje temoje As asmeniskai esu isbandzius nemazai dietu, deja pritrukdavo arba kantrybes arba rezulatas budavo trumpalaikis. Vienintelis patikimas budas kolkas kaloriju skaiciavimas, bent jau nesijauciu kad save labai kankinciau ir patinka kad galiu viska valgyti Aisku palygynus dar neilgai ta darau, bet jau yra apciuopiami rezultatai. Beje Pookeli, kiek kg pavyko atsikratyt skaiciuojant kalorijas? Gal ir kitos mergaites pasigirtu rezultatais, kad butu man didesnis paskatinimas toliau siekti uzsibrezto tikslo?
Na aš kažkada svėriau 74. Dabar 66. Bet va metus laiko vis svyruoju, nukrenta iki 64, atsipalaiduoju ir vėl iš naujo 66. Didžiausia bėda- savaitgaliai. Bet dabar jau ir savaitgaliais skaičiuoju, leidžiu sau daugiau, bet dienos normos stengiuos neviršyti. Kas įdomiausia svoris užsifiksavo 66,2, jau visą savaitę, net tas 100 gramų nejuda. Gal svarstyklės užsikirto
sveikos,
as irgi jau kuris laikas stengiuosi skaiciuoti. pries pora metu skaiciuojant nemazai nusipurciau kg, bet atsipalaidavau ir ooopaa viskas vel ataugo ir net su dideliu kaupu.
matyt reikia bendraminciu, palaikymo komandos
as irgi jau kuris laikas stengiuosi skaiciuoti. pries pora metu skaiciuojant nemazai nusipurciau kg, bet atsipalaidavau ir ooopaa viskas vel ataugo ir net su dideliu kaupu.
matyt reikia bendraminciu, palaikymo komandos
Kiek kalorijų suvartodavot?
Šiaip protingai skaičiuojant ilgą laiką, neturi svoris grįžti ir dar su kaupu
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 13, 10:29)
Kiek kalorijų suvartodavot?
Kaip ir sakiau, per daug atsipalaidavau, todel ir ataugo.
Papildyta:
QUOTE(Nais @ 2015 11 13, 13:22)
Kaip ir sakiau, per daug atsipalaidavau, todel ir ataugo.
Kai nesportuodau apie 1600 1700
Bandau mokytis ir skaciuot. Labai noretus lietuviskos programeles telefone. Bet nerandu:( Yra tik apskaiciavimas kaloriju. Ta ir taip zinau. Man reikia per diena 1500 kcal kad kristu svoris. Veliau didinsiu kieki kaloriju po truputi,
Taigi:
Pusryciai - 405,8 kcal (Aviziniu dribsniu Malsenos parsuosta kose, uzpilama; Kava sukraus desert saukst - 6 gr.)
Priespieciai - 169,52 kcal (52 gr Suris varskes naminis su kmynais+ medaus s.)
Taigi:
Pusryciai - 405,8 kcal (Aviziniu dribsniu Malsenos parsuosta kose, uzpilama; Kava sukraus desert saukst - 6 gr.)
Priespieciai - 169,52 kcal (52 gr Suris varskes naminis su kmynais+ medaus s.)
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 15, 12:03)
Pietum nemoku apskaiciuot. Darau troskini darzoviu (morka, kopustas, kalafiorai, krapai, petrazoles) su kiaulienos farsu. Kadangi gaminu visai seimai, neisivaizduoju kaip apsiskaiciuot savo porcija...
Reikejo visus produktus, kuriuos dejai sverti. Tada pasverti visa troskini ir issiaiskintum kiek kcal 100 gr.