Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(libaja @ 2015 09 25, 09:15)
Tai yra, bet ... nieks gi neišverčia iš anglų  ax.gif

google visagalis gali isverst biggrin.gif
o kt kalbom nera? paieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif tai ar bus lentele? Mano svoris 55,8 kg, norimas 53 kg.
Atsakyti
62,1 smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 25, 10:04)
google visagalis gali isverst biggrin.gif
o kt kalbom nera? paieskok  mirksiukas.gif

Tai, ko gero, tik noro labai didelio reikia smile.gif Atmazų visada galima rast biggrin.gif

Mano šiandien 75,5.

Atsakyti
laba
mano po dienos be apsivalgymo - 64,2 kg smile.gif
na, siekiamas svoris lai buna 60 kg. Bet jei bus ir 62, bus labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
laba,
temuke ir toliau sekmingai merdėja sad.gif nei senbuviu, nei naujokiu ...

prisiduosiu pati del saves biggrin.gif 63,5 kg. Zodziu, is leto labai, bet uztikrintai zemyn smile.gif

siandien islekiam i pakruojo dvara dvariskam savaitgaliui . Nezinau, kaip seksis, nes vaziuojam su mazuoju, bet tikiuos, viskas praeis smagiai
geru dienu visoms
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 10 02, 07:46)
laba,
temuke ir toliau sekmingai merdėja sad.gif nei senbuviu, nei naujokiu ...

prisiduosiu pati del saves biggrin.gif 63,5 kg. Zodziu, is leto labai, bet uztikrintai zemyn smile.gif

siandien islekiam i pakruojo dvara dvariskam savaitgaliui . Nezinau, kaip seksis, nes vaziuojam su mazuoju, bet tikiuos, viskas praeis smagiai
geru dienu visoms

Geros keliones 4u.gif

Atsakyti
laba
ziuriu, temuke visai pamirojo sad.gif . na, nieko nepadarysi.gyvavo pora metu intensyviai...atejo laikas uzsibaigt matyt ...
Atsakyti
Labas. Gal dar nereik... smile.gif

Aš jaučiu vėl pradėsiu skaičiuot. Nes per rugsėjį spalį taaaaip atsipalaidavau. Svoris jau virš 67. Rugsėjį valgiau iš streso, o dabar jau iš įpročio ir tokia apsunkus jaučiuosi. Rugsėjo gale pradėjau sportuot grupinėse 2k per savaitę.
Atsakyti
Griztu is atostogu tongue.gif taigi, su nauju ryztu prisijungiu, nes svoris uzlipo i aukstumas po 10 dienu all inclusive biggrin.gif taigi, labai motyvuota sumazinti svori siuo metu biggrin.gif
Atsakyti
Mano sios dienos meniu:avizu kose su pienu ir siek tiek cukraus, duodu 300 kcal, duonos rieke su pastetu, 120 kcal, sokolado 3-4 gabaliukai, siek tiek guminuku, 200 kcal, spageti, 500 kcal, dar ne vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam daugiau mergaiciu prisijungianciu prie sitos temukes:-)kilogramu atsikratysite letai, bet uztikrintai, priprasite prie naujo gyvenimo buvo, zinosite, kurie produktai kaloringi, kurie nelabai, tuomet bus lengviau rinktis ir planuoti savo meniu biggrin.gif
Siandien po 10 dienu atostogu atsipalaidavus isdrisau pasisverti blush2.gif na, nebuvo taip ziauru kaip tikejausi, svoris 56,5 kg, o galvoju, kad gal jau koks 58 doh.gif
Tai pridave man motyvacijos toliau judeti i prieki, gimtadienis dar uz gero menesio, tai spesiu dar padailinti formas iki kokiu 54-55 kg. Jauciu, kad tas vienas kitas uzsokes kg taip greitai ir atsoks nuo manes biggrin.gif
Siuo metu gurksnoju kavyte su pienu, mastau apie dienos meniu. biggrin.gif
Atsakyti