Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(kristute1111 @ 2015 09 14, 22:17)
Na as pagal ta knyga ziurejau  g.gif  ten rase cukraus 1 arbatinis saukstelis 40kcal, tai du sauksteliai cukraus  wub.gif  ir vienas saukstelis soju pieno milteliu.. miltelius paskaiciavau. As ir turejau tokia nuojauta kd duonos reke per mazai  doh.gif  o keciupo valgomasis saukstas  biggrin.gif

Pradesiu naudotus tada irgi kalorijos.lt  drinks_cheers.gif

na, merginos tiesa sake, viska reik svert tiksliom svarstyklem, tada tikrai zinosi, kiek kaloriju suvartoji. is akies gali taip apsigaut doh.gif ... ilgainiui, tai tikrai imanoma produkto svori ir is akies apskaiciuot, na pvz, to paties produkto. Bet pradzioje, deja, reik svert

QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 15, 09:46)
Del sverimosi kasdien tai nera geriausia ideja, optimalu kas savaite, nes svoris gali svyruoti savaites begyje del skysciu ir pan.

taip, paros begyje organizmo svoris gali svyruoti iki 3 kg.
Del svorio kontroles idealu svertis kas savaite.

as pvz, nuo seno ipratau svertis ryte ir vakare. Zinau, kaip svyruoja mano svoris paros begyje, uztai niekada nesiparinu radus viena ryta +1.5kg, bet ir nesidziaugiu, kai pamatau -1.5 kg biggrin.gif
Atsakyti
Turiu svarstykles, bet jos nera tikslios sveriant iki 10 gramu.. tik virs..

Na vakar apturejau kelione iki tevu, tai suvalgiau per diena 3 balandelius, net nenumanau kiek cia tu kaloriju galejo but g.gif

O cia kas nors dar laikos? Nes niekas neprisiduoda ka valge.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute1111 @ 2015 09 16, 09:16)

Na vakar apturejau kelione iki tevu, tai suvalgiau per diena 3  balandelius, net nenumanau kiek cia tu kaloriju galejo but  g.gif

na, normalios tos svarstykles mirksiukas.gif gi, labai mazai produktu, kuriu vartojame toki maza kieki (na, gal cukrus, sviestas). vis zinosi, kad sviesto suvalgei iki 10g , o ne is akies biggrin.gif

labai sunku pasakyt patiekalo kaloringuma, nes nezinia, ko ir kiek i ji prideta. Jei gaminiesi pats, tai gali pasiskaiciuot .Zinoma, uzima tai laiko, na, bet jei jau pasiryzai skaiciuot kalorijas, tada tenka mirksiukas.gif O kai valgai viesojo maitinimo istaigose, sveciuose , deja, susiskaiciuot neimanoma.

as tai niekada nerasau savo meniu. Neturiu tiek laiko sitam reikalui. As tik rezultatus prisiduodu, ir galiu patarimu pazarstyt i kaire ir i desine lotuliukas.gif Na, manau, kad turiu tam teise, visgi per ilga laika atsikraciau apie 30 kg su trupuciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute1111 @ 2015 09 16, 08:16)

Na vakar apturejau kelione iki tevu, tai suvalgiau per diena 3  balandelius, net nenumanau kiek cia tu kaloriju galejo but  g.gif

As prisiduodu pusrycius: balinta kava, 20
5 mazi duonos traskuciai-75
Pomidoras-14
Salotos lapai-10
Tepama kepenine-50
Viso kol kas 170
P.s. Ryt kaip ir atsiskaitymas uz savaite, tik kas lentele sudarys? Gal tu noretum, Kristute? 4u.gif
Atsakyti
Na jei jau taip - tai:
150 g. 3 dribsnių košės su 60 g. obuoliu. Po poros valandų puodas kavos su 2 saldainiais. (artėja... tai ant saldumynų traukia... )
Atsakyti
kas turi daugiausia laiko plepėjimui, tas ir lentelę galėtų daryt smile.gif

user posted image

Atsakyti
pookeli, cia seni duomenys biggrin.gif
jau tiek laiko neturiu dabar, o ir rysys labai suprastejo nuo rugsejo... tai uzsuksiu karta per diena, bet prie kompo jau nesedesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 09 16, 13:15)
kas turi daugiausia laiko plepėjimui, tas ir lentelę galėtų daryt  smile.gif

user posted image

kalbėjimai yra viena , o lentelė visai kas kita tongue.gif
Atsakyti
Na, paneles, prisiduodam biggrin.gif
Mano tai svoris nelabai pajudejo per savaite, nes nebuvo taip, kad kasdien kalorijas skaiciavau, tai 55,5 kg biggrin.gif
Pusryciai: avizine kose su pienu ir siek tiek cukraus, kava, 350 kcal.
Dar vakar skaiciau, kad norint numesti svorio labai svarbu valgyti pusrycius ir jie turi buti sotus, tai pvz. suvartojant 1400 kal jos turi pasiskirstyti taip: 700 pusryciams, 500 pietums, 200 vakarienei.
Mano manymu, tai daugoka pusryciams 700, man iseitu neblogai pavalgyti 500 kcal, pietus normalu 500 kal, tai vakarienei duociau 400, nes 200 tai kazkaip mazokai atrodo... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš kadangi gipse ( pasitempiau čiurnos raisčius) verysad.gif doh.gif
tai šiandien sveriu su gipsu 64,8kg, kažkaip keista su gipsu svertis blush2.gif jaučiu teks pamiršti svarstykles 4u.gif bet su mityba tai net nežinau kaip čia daryt, nes praktiškai judėjimas pas mane šiuo metu minimalus, tad ženkliai apmažinau kalorijas, pagrinde valgau daržoves, vištiena, kiaušinius 4u.gif geriu daug nesaldintų arbatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 17, 11:33)
Na, paneles, prisiduodam biggrin.gif
Mano tai svoris nelabai pajudejo per savaite, nes nebuvo taip, kad kasdien kalorijas skaiciavau, tai 55,5 kg biggrin.gif
Pusryciai: avizine kose su pienu ir siek tiek cukraus, kava, 350 kcal.
Dar vakar skaiciau, kad norint numesti svorio labai svarbu valgyti pusrycius ir jie turi buti sotus, tai pvz. suvartojant 1400 kal jos turi pasiskirstyti taip: 700 pusryciams, 500 pietums, 200 vakarienei.
Mano manymu, tai daugoka pusryciams 700, man iseitu neblogai pavalgyti 500 kcal, pietus normalu 500 kal, tai vakarienei duociau 400, nes 200 tai kazkaip mazokai atrodo... g.gif

a tai kad siandie dar tik ketvirtadienis...o prisiduodam penktadieniais lyg? g.gif
vakar buvo 64,9, siandien 66,2 biggrin.gif ziuresim, ku svarstykles ryt rodys biggrin.gif

nu nezinau, man su 1400 kcal per para, tai mirtis butu doh.gif aisku, mano svoris ir ugis didesni, o ir judejimas , manau, intensyvesnis. PAskutiniu metu suvartoju kasdien daugiau nei 3000 kcal.
Neiseina sumazint. NA, be kazkaip reik prisiverst ir apriboti iki 2200 kcal per para. tada jau krist svoris turetu pradet smile.gif

QUOTE(Nailea @ 2015 09 17, 13:55)
Sveikos  4u.gif  aš kadangi gipse ( pasitempiau čiurnos raisčius)  verysad.gif  doh.gif 
tai šiandien sveriu su gipsu 64,8kg, kažkaip keista su gipsu svertis  blush2.gif  jaučiu teks pamiršti svarstykles  4u.gif  bet su mityba tai  net nežinau kaip čia daryt, nes praktiškai judėjimas pas mane šiuo metu minimalus, tad ženkliai apmažinau kalorijas, pagrinde valgau daržoves, vištiena, kiaušinius  4u.gif geriu daug nesaldintų arbatų  4u.gif

uje, nesmagu. sveik greiciau 4u.gif
na, judejimas minimalus, arba judinti gali tik virsutine kuno dali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 17, 16:49)

uje, nesmagu.  sveik greiciau  4u.gif
na, judejimas minimalus, arba judinti gali tik virsutine kuno dali  biggrin.gif

ačiū 4u.gif na pratimukus pasidarau šiokius tokius bigsmile.gif
Atsakyti