Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Pergale1 @ 2015 05 27, 09:28)
Kaloriju skaiciavimo nepatogumas tas ir yra, kad turi visada
Po ranka tureti svarstykles ir kalkuliatoriu, o ne visada iseina. Nesinesi svarstykliu kur i svecius ar  i restorana doh.gif

joo, tas nepatogu, tačiau kartais kai iš akies prisiskaičiuoji, tai tikrai nesąmonės gaunasi, ypatingai reikia atsargiai su aliejais ir padažais wink.gif

pas mane šiandien bus tuno salotos niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 05 27, 08:48)
joo, tas nepatogu, tačiau kartais kai iš akies prisiskaičiuoji, tai tikrai nesąmonės gaunasi, ypatingai reikia atsargiai su aliejais ir padažais wink.gif

pas mane šiandien bus tuno salotos niam niam  bigsmile.gif

Padazu ir alieju patartina vengti, nes greit susirinks 100-200 kcal,tas tai tiesa smile.gif
Atsakyti
jetau, kaip šiandien tingiu į sportą varyti..kaip prisiverst per tokį orą? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 05 27, 15:59)
jetau, kaip šiandien tingiu į sportą varyti..kaip prisiverst per tokį orą?  schmoll.gif

O as tai varau i baliuka biggrin.gif issitraukiau savo senu laiku sijona, tai atrodo kaip naujas, 3 metus nenesiotas biggrin.gif biggrin.gif
Jau vyras susirupino,mkad tik per daug nesukusciau, neprarasciau savo formu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergale1: 27 gegužės 2015 - 16:14
QUOTE(augustinuke @ 2015 05 27, 15:59)
jetau, kaip šiandien tingiu į sportą varyti..kaip prisiverst per tokį orą?  schmoll.gif

o tu LT?

Tai dabar galvoju. Tas oras per geras eit į salę, ar toks, kad geras šeimininkas ir šuns į lauką nevaro g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 27 gegužės 2015 - 17:27
QUOTE(Pookelis @ 2015 05 27, 18:24)
o tu LT?

Tai dabar galvoju. Tas oras per geras eit į salę, ar toks, kad geras šeimininkas ir šuns į lauką nevaro g.gif ?

Hah, aš turiu keistenybę. Nuo vaikystės mėgstu lietingas dienas.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 05 27, 18:24)
o tu LT?

labas rytas,

taip LT, buvau treniruotėje vis tik, lietus aprimo ir ~1,5 km dar pirmyn ir atgal nuvariau, pavariau vakar..paskaičiavau, kad 5 kartus 6tą aukštą lipau ax.gif pliusas kai gyveni aukštai ir be lifto biggrin.gif
Atsakyti
kaune tai nelijo vakar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 05 28, 09:58)
kaune tai nelijo vakar  wink.gif

rimtai?? Vilniuje pylė visą dieną schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif as po baliuko, bet kazkaip sugebejau nepersivalgyti ir torto tik viena nedideli gabaliuka suvalgiau biggrin.gif kaloriju, aisku, nebuvo prasmes skaiciuoti, bet tikrai siandien ryte skrandis nebuvo apsunkes. Griztu vel i vezias pries rytdienos sverimasi, o sestadieni vel balius, nu, zodziu... biggrin.gif
Pusryciai: bananas su jogurtu, kava.
Atsakyti
ryt neprisiduosiu. Šiandien buvo 64,4 Gero savaitgalio tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif sokiai.gif assa.gif 59.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif

58,7 smile.gif

Gimtadieniui tikslas 57 rolleyes.gif (dar 10d-beveik imanoma smile.gif )

Geru skaiciuku visoms
Atsakyti