Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(laina12 @ 2015 09 09, 08:24)
pasikeitimai - super, libaja.
va tokie vaizdai, geriausia motyvuoja. as kai i savo senas foto zvilgteliu, tai net nesmagu palieka biggrin.gif ...
linkiu, kad po metu ar poros, ir ta paskutinioji foto atrodytu 'juokinga' smile.gif

Ačiū. Na bet nežinau, ar dar norėčiau... Aišku, kad yra kur, bet jau kai per daug būna tai man nea schmoll.gif
Atsakyti
libaja, super, šaunuolė !!
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 09 08, 20:27)
Merginos, vakar tvarkant kompe nuotraukas dukra rado šias senesnes. Paskutinioji šiųmetė iš savaitgalio baliaus. Jau juoko mergina turėjo - sočiai. Įdedu ir Jums pasilinksmint smile.gif

Fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti
Libaja, tu - saunuole! biggrin.gif o kitos mergaites ko tokios apsnudusios, ar cia mes tik su laina kalorijas skaiciuojam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 10, 11:51)
Libaja, tu - saunuole! biggrin.gif o kitos mergaites ko tokios apsnudusios, ar cia mes tik su laina kalorijas skaiciuojam? g.gif

labu, aš vis užsuku pažiūrėt, kas ir kaip čia biggrin.gif
Atsakyti
Vakar parsisiunciau tokia taskuota vasarine suknele ( nes planuoju dar atostogas siltuose krastuose), dukros atejo mane ivertinti kaip atrodau. Suknele abiem patiko, o vyresnioji ivertino:Mama, alia tu tikrai suplonejai 4u.gif tik dar pilva siek tiek sumazinti reikia...ir parode savo plokcia trylikmetes pilva biggrin.gif sakau, kai tu sulauksi keturiasdesimties ir pagimdysi tris, tuomet ir pasnekesim apie pilvo plokstuma. Bet pilvas tikrai yra mano didziausia problema, toks siek tiek atsikises ir minkstokas, reikia toliau susiiimti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 10, 12:22)
Vakar parsisiunciau tokia taskuota vasarine suknele ( nes planuoju dar atostogas siltuose krastuose), dukros atejo mane ivertinti kaip atrodau. Suknele abiem patiko, o vyresnioji ivertino:Mama, alia tu tikrai suplonejai 4u.gif tik dar pilva siek tiek sumazinti reikia...ir parode savo plokcia trylikmetes pilva biggrin.gif sakau, kai tu sulauksi keturiasdesimties ir pagimdysi tris, tuomet ir pasnekesim apie pilvo plokstuma. Bet pilvas tikrai yra mano didziausia problema, toks siek tiek atsikises ir minkstokas, reikia toliau susiiimti cool.gif

kaip sako mano kalanetikos trenerė - pilvas didžiausia problema, jį sunkiausiai yra padailint..daug vargo... doh.gif
Atsakyti
Libaja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 10, 11:51)

As jau vel pradejau ax.gif Bet dar tyliu, nes rezultato ner.
Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2015 09 10, 12:22)
nes planuoju dar atostogas siltuose krastuose

Oi, kaip noreciau...bet siemet be sansu verysad.gif , nors keturi metai sildemes po Egipto saule.
Atsakyti
Sveikos, jegu kas fiksuos kokią lentelę - 75,4. Išlekiu savaitgaliui.
Atsakyti
La 4u.gif 4u.gif

Griztu ir as blush2.gif

Po visu vasariniu vakareliu nuodemingu...deja...yra del ko padirbet... doh.gif

Ant svarstykliu vis dar nelipu...nes...bijau blink.gif

Bet...reikia...

Skelbiu kara riebaliukams gun_bandana.gif

ugis 169,dabartinis svoris...?...,siekiamybe 56kg biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau jungtis prie jūsų ax.gif
Atsakyti
sveika prisijungus, ale kad labai jau tema apmirus ...
Atsakyti