na, tikekimes, pargris dauguma i tema po rugsejo pirmos
as irgi , va, atsvenciu ryt dukros 7 metus,ir gal jau reik surimtet...
nes dabar tai jau super atsipalaidavimas pas mane...
QUOTE(laina12 @ 2015 08 30, 19:38)
na, tikekimes, pargris dauguma i tema po rugsejo pirmos
Eglute su 7uoju
Tai i pirma klase???????
aciu labai uz sveikinimus...
aha, ruosimes puosimes ir i mokykla, i svente (repetavo gi net kelias dienas )
taigis, griztu i doros kelia... penktadieni , zinoma, vel nusimato nemazas pasisedejimas, bet gal jau kazkaip ...bet kitom dienom biski susituresiu
na, po vakarykscio baliuskos, siandie 65,1 kg... nieko baisaus, turint omeny, kad ne vienos kelnes neverzia
aha, ruosimes puosimes ir i mokykla, i svente (repetavo gi net kelias dienas )
taigis, griztu i doros kelia... penktadieni , zinoma, vel nusimato nemazas pasisedejimas, bet gal jau kazkaip ...bet kitom dienom biski susituresiu
na, po vakarykscio baliuskos, siandie 65,1 kg... nieko baisaus, turint omeny, kad ne vienos kelnes neverzia
As irgi griztu i doros kelia ( t.y. Kaloriju skaiciavima)
Prasom visos griztancios prisiregistruoti ir nurodyti savo startini bei siekiama svorius.
Gal yra norinciu registruoti lentele? As, kaip ir lana, nenoriu isipareigoti, nes turiu irgi toki pat maza pipira namuose
Siandien nepasisveriau, tai padarysiu ryt. Planas- per rugseji nukratyti 2-3 kg, to uzteks pirmam etapui, ilgesniu laikotarpiu iki Savo gimtadienio lapkricio vidury noreciau sverti 53 kg, toks ir bus mano tikslas
Pasidalinkite savo siekiais ir norais
Prasom visos griztancios prisiregistruoti ir nurodyti savo startini bei siekiama svorius.
Gal yra norinciu registruoti lentele? As, kaip ir lana, nenoriu isipareigoti, nes turiu irgi toki pat maza pipira namuose
Siandien nepasisveriau, tai padarysiu ryt. Planas- per rugseji nukratyti 2-3 kg, to uzteks pirmam etapui, ilgesniu laikotarpiu iki Savo gimtadienio lapkricio vidury noreciau sverti 53 kg, toks ir bus mano tikslas
Pasidalinkite savo siekiais ir norais
Aš šiandien a dar sau viską leidau. Bet po tečio 70 praejusi savaitagali ( siaubingai privargau viena aplakstyt visus 40 sveciu) tai buvo minus 2, todel reik atstatyt viska. Bet tai tik siandien, svente gi. As nuo pirmadienio jungsiuos prie jusu.
Visas mamas, tecius ir ypac musu atzaleles su grazia svente ir vargeliu pradzia Tegu sie metai bus prasmingi, dziaugsmingi ir si rugsejo 1oji bus naujos pradzios pradzia. Su svente
Visas mamas, tecius ir ypac musu atzaleles su grazia svente ir vargeliu pradzia Tegu sie metai bus prasmingi, dziaugsmingi ir si rugsejo 1oji bus naujos pradzios pradzia. Su svente
Sveikos jungiuos grįžtu ir aš į doros kelią Šiai dienai svoris 64kg, norėčiau per rugsėjį numesti 2-3 kg. Sportas viskas ok,3-4k į savaitę, nu bet mityba arba taip "užsuku" kcal iki 1200kcal/ per dieną, kad pradeda organizmas kaupti, arba perdedu per daug kcal. Labai sunku rasti tą viduriuką
Bandysiu dabar 1300/1400 kcal ir žiūrėsiu kaip organizmas reaguos
O kiek jūs kcal suvartojate per dieną? jau turbūs šimtą kartų aptartas klausimas, bei ai...
Bandysiu dabar 1300/1400 kcal ir žiūrėsiu kaip organizmas reaguos
O kiek jūs kcal suvartojate per dieną? jau turbūs šimtą kartų aptartas klausimas, bei ai...
laba
vakar visgi buvo rugsejo pirmoji...tai mano planas susiimti - nuejo suniui ant uodegos... mokykloj gavom po gabala skanaus torto, paskui dar namie atsventem ...
pergale, tu kaip visad, barbarosos planai pas tave... per menesi 2-3 kg nuo tokio svorio, tai jau labai daug ... AS tai sau tokiu nestatysiu planu globaliu... As pamazele Man iki 60kg reiktu 5 kg mazdaug nukratyt, tai bent jau iki nauju metu ta tiksla planuoju pasiekt.
nailea, visa vasara mano paros kaloringumas buvo 3500 -4000 kcal. Zodziu, gyvenau smagiai. Neribojau nieko- nei sampes, nei saldumynu, nei kt valgiu. Zinoma, ir judesio daug vasara. Dabar planuoju mest savo kilogramus suvartodama mazdaug 2200 -2500 kcal per para .As isjudu 2300 - 3100 kcal - bent jau tiek rodo mano fizinkio kruvio matuoklis. Tai pagal jo duomenis koreguoju tos dienos mityba. Jei nusimato daug judesio, valgau daugiau. Jei diena sesli - maziau.
tai kas uzsiims lentele?
vakar visgi buvo rugsejo pirmoji...tai mano planas susiimti - nuejo suniui ant uodegos... mokykloj gavom po gabala skanaus torto, paskui dar namie atsventem ...
pergale, tu kaip visad, barbarosos planai pas tave... per menesi 2-3 kg nuo tokio svorio, tai jau labai daug ... AS tai sau tokiu nestatysiu planu globaliu... As pamazele Man iki 60kg reiktu 5 kg mazdaug nukratyt, tai bent jau iki nauju metu ta tiksla planuoju pasiekt.
nailea, visa vasara mano paros kaloringumas buvo 3500 -4000 kcal. Zodziu, gyvenau smagiai. Neribojau nieko- nei sampes, nei saldumynu, nei kt valgiu. Zinoma, ir judesio daug vasara. Dabar planuoju mest savo kilogramus suvartodama mazdaug 2200 -2500 kcal per para .As isjudu 2300 - 3100 kcal - bent jau tiek rodo mano fizinkio kruvio matuoklis. Tai pagal jo duomenis koreguoju tos dienos mityba. Jei nusimato daug judesio, valgau daugiau. Jei diena sesli - maziau.
tai kas uzsiims lentele?
sveikos, kcal neskaičiuoju, stengiuos vakare neprisivalgyt..nors vasarą, kai baliukai, šašlykai visokie -sunku tai padaryt kaip sakant, ruduo -naujas iššūkių metas
LAba,
vakar nesisvėriau - bet... tortas, vynas ir t.t. tai šiandien 77,8
vakar nesisvėriau - bet... tortas, vynas ir t.t. tai šiandien 77,8
Labas rytas visoms tai ar atsiras norinciu sudaryti lentele, labai prasom
Susiiimu nuo siandien, bandysiu isipaisyti i mazdaug 1400-1600 kcal i diena. Taip zigzagiuosiu. O kiek pavyks numesti, tai paziuresiu, na, noreciau kokius 1,5-2 kg per menesi, kitaip mano motyvacija gali sumazeti haha...( zinau, kad cia kazkam nepatinka, bet turiu juk islaikyti intriga siokia tokia) tikslas iki gimtadienio- 53 kg, t.y. reiketu atsikratyti mazdaug 2,5 kg, bet kadangi spali dar isiterpia 10 dienu atostogos su viskas iskaiciuota, tai jauciu taip pabanguosiu su svoriu per siuos menesius.
Dabartinis mano svoris 55,5 kg, siekiamas-53 kg. Laikotarpis- 2,5 men. Prasom tai irasyti i lentele.
Susiiimu nuo siandien, bandysiu isipaisyti i mazdaug 1400-1600 kcal i diena. Taip zigzagiuosiu. O kiek pavyks numesti, tai paziuresiu, na, noreciau kokius 1,5-2 kg per menesi, kitaip mano motyvacija gali sumazeti haha...( zinau, kad cia kazkam nepatinka, bet turiu juk islaikyti intriga siokia tokia) tikslas iki gimtadienio- 53 kg, t.y. reiketu atsikratyti mazdaug 2,5 kg, bet kadangi spali dar isiterpia 10 dienu atostogos su viskas iskaiciuota, tai jauciu taip pabanguosiu su svoriu per siuos menesius.
Dabartinis mano svoris 55,5 kg, siekiamas-53 kg. Laikotarpis- 2,5 men. Prasom tai irasyti i lentele.
Labas rytas, grįžtu ir aš. Per vasarele ledų ir vakarojimų terasoje pagalba sugebėjau prisiauginti 2,5 kg. Teks susiimti ir per kokius 2 mėn jų atsikratyti. Nors bus sunku - obuolių pyragai, uogienės virimas ir dar krepšinio čempionatas.
Taigi dabartinis svoris 59 kg, siekiamas 56 kg iki lapkričio 1 d. Minus 3 kg
Taigi dabartinis svoris 59 kg, siekiamas 56 kg iki lapkričio 1 d. Minus 3 kg
Labas rytas visoms verdu sau kavyte, o kol ja gurksnosiu mazdaug susidarysiu sios dienos valgiarasti. Traukiu siek tiek apdulkejusias virtuvines svarstykles, vel is naujo viska sversiu, kad nenusigrybauciau i l lankas vakarienei galvoju lasisa, kepta orkaitej su darzovemis ir ryziais. Pusryciai-grudeta varske su vaniliniu kremu, dar veliau-omletas su darzovemis. Lyg ir neblogai atrodo