Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Pookelis @ 2015 07 23, 09:58)
Labas. Aš grįžau į pradinį svorį 66+. Ai....
Šiandien suplanavau pasivaikščiojimą su vaikais. Dar prabudus saulė švietė, o dabar lynoja  sad.gif  Ir norėk žmogus aktyviau gyventi

aprims gal lietus..man irgi norisi judesio..per atostogas daugiau judėjau man rodos biggrin.gif
Atsakyti
Vis tik pasivaikščiojom. Kadangi lijo, išsiruošėm į kiną, nupikom būsimam pirmokui kuprinę. O kol kine buvom, nustojo lyti. Tai pasivaikščiojom, spurginėj Vilniaus g. suvalgėm po donutsą, nuėjom iki santakos ir namučių. Grįžom namo vėl pradėjo lyt. Bet stovi man tas donutsas kažkaip skersai skrandžio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 23 liepos 2015 - 16:50
laba
na ka, rudenelis pareina ... ar gris dukros palaidunes i tema? biggrin.gif

pasigirt pasiekimais ar pasiguost ... biggrin.gif
Atsakyti
Laba, as griztu smile.gif kaip tavo pasiekimai per vasara?
As tai ziauriai atsipalaidavau ir dejau i burna viska, kas buvo skanu, bet juk tam ir yra atostogos biggrin.gif priaugau per 2 men. apie kilograma, sveriu apie 55 kg siuo metu, tai ziuriu, kad reikia mazint porcijas ir vel nusistatyti sau norima tiksla, sakysim, 53 kg, minus 2 kg per 6 savaites, visai realiai skamba.
O kitoms kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 08 24, 09:18)
laba

AS tai pasiguost lotuliukas.gif

kaip visada - vietoje. Na, aisku lb saves ir neribojau, tai ir sokinejo svoris 2 kg tai i viena tai i kita puse. Sia savaite dar "pailsesiu" ir nuo rugsejo 1 d "kibsiu" i savo riebaliukus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 08 24, 09:18)
laba

o tai greitai laikas lekia biggrin.gif pasidziaugsiu, daugiau nei puse norimo svorio nukraciau, dabar biski stoviu vietoj, turbut organizmas persitvarko bigsmile.gif iki nauju but gerai tiksla pasiekt ax.gif
Atsakyti
Labos!

Kg nelabai prisidėjo, ale kelnės užsisega sunkokai biggrin.gif Nuo šiandien pradėjau lankyt masažus su roll shape aparatu. Po pirmo karto jaučiu raumenus, o į antrą seansą administratorė sakė, kad daug kas ateina keturiom lotuliukas.gif Žiūrėsiu kaip čia poryt bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 08 24, 12:30)
Laba, as griztu smile.gif kaip tavo pasiekimai per vasara?
As tai ziauriai atsipalaidavau ir dejau i burna viska, kas buvo skanu, bet juk tam ir yra atostogos biggrin.gif priaugau per 2 men. apie kilograma, sveriu apie 55 kg siuo metu, tai ziuriu, kad reikia mazint porcijas ir vel nusistatyti sau norima tiksla, sakysim, 53 kg, minus 2 kg per 6 savaites, visai realiai skamba.
O kitoms kaip sekesi?

ai, mano pasiekimai, turbut apie +2kg... nes gyvenu labai jau smagiai biggrin.gif balius ant baliaus, vasara pas mane visada tokia. Bet is dalies gerai, svoris stabilizavesis, organizmas kaloriju pertekliu pajutes. vel galesiu normaliai mazint svori ... tikiuos, vel kris labai lengvai ir stabiliai.

pavarciau pries ismesdama darbo kalendoriu 2010 metu. Taigi, mano svoris kazkuriuo metu buvo 98kg blink.gif Kazkaip buvau isitikinus, kad pradejau mest nuo 93 kg, ale pasirodo, 5kg kazkur 'nurasiau' ... Vadinas, atsikraciau 34-35 kg is viso. Visgi daug rolleyes.gif

QUOTE(libaja @ 2015 08 24, 18:35)
Labos!

Kg nelabai prisidėjo, ale kelnės užsisega sunkokai biggrin.gif Nuo šiandien pradėjau lankyt masažus su roll shape aparatu. Po pirmo karto jaučiu raumenus, o į antrą seansą administratorė sakė, kad daug kas ateina keturiom  lotuliukas.gif Žiūrėsiu kaip čia poryt bus  g.gif

na, idomu, ar poveikis koks bus is ju. Mano kelios koleges ejo, kazkaip nepajudo didelio efekto unsure.gif
Atsakyti
Tai jei jau vel griztam visos i tema, gal reiketu naujos lenteles su dabartiniu ir siekiamu svoriu? Kuri cia uzsiimtu tuo? Ar laukiam rugsejo 1 d. kaip starto ir visos ta diena prisiduodam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 08 24, 19:15)
Vadinas, atsikraciau 34-35 kg is viso.

blink.gif blink.gif
Atsakyti
laba
dar dziaugiates paskutiniais vasaros malonumais ?
idomu, kiek paklydeliu sugris i tema ? rolleyes.gif

QUOTE(Pergale1 @ 2015 08 24, 19:30)
Tai jei jau vel griztam visos i tema, gal reiketu naujos lenteles su dabartiniu ir siekiamu svoriu? Kuri cia uzsiimtu tuo? Ar laukiam rugsejo 1 d. kaip starto ir visos ta diena prisiduodam? smile.gif

galim ir nuo rugsejo pradet. Bet kas uzsiims lentele? As tai niekaip. mano laikas prie kompo jau ziauriai apribotas - mazius eina, lipa, krausto viska. Ne minutei negaliu ramiai prisest. Kai miega, tai prajoju, ar siaip ka apsitvarkau... tik rytais, jei ilgiau mazas miega, tai galiu pasedet su kava prie kompo. Bet ir tai, dabar vel pradejo vis anksciau keltis...

QUOTE(simba3 @ 2015 08 27, 19:02)

aha, man ir paciai buvo tokia reakcija blink.gif biggrin.gif , Kas manes nepazinojo, kol buvau storule, net netiki, kad galejau tiek svert biggrin.gif
Na, bet reik turet omeny, kad sitas svoris nukratytas ne per metus, o per ilgesni laika. Aciu die, neliko tu nereikalingu 'karanciu' odu. Jei svoris butu nukrites per greit, tai be plastikos chirurgo turbut nebut galejus apsieit unsure.gif
Atsakyti
sveikos,
visos žiū grįžta biggrin.gif aš manau porą kg tikrai priaugau,bet vaikštau su suknelėmis, jokių kelnių, kai reikės užsidėt, tuomet gal pastresuosiu biggrin.gif o dabar myliu save tokią , kokia esu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti