QUOTE(Pergale1 @ 2015 08 24, 12:30)
Laba, as griztu
kaip tavo pasiekimai per vasara?
As tai ziauriai atsipalaidavau ir dejau i burna viska, kas buvo skanu, bet juk tam ir yra atostogos
priaugau per 2 men. apie kilograma, sveriu apie 55 kg siuo metu, tai ziuriu, kad reikia mazint porcijas ir vel nusistatyti sau norima tiksla, sakysim, 53 kg, minus 2 kg per 6 savaites, visai realiai skamba.
O kitoms kaip sekesi?
ai, mano pasiekimai, turbut apie +2kg... nes gyvenu labai jau smagiai
balius ant baliaus, vasara pas mane visada tokia. Bet is dalies gerai, svoris stabilizavesis, organizmas kaloriju pertekliu pajutes. vel galesiu normaliai mazint svori ... tikiuos, vel kris labai lengvai ir stabiliai.
pavarciau pries ismesdama darbo kalendoriu 2010 metu. Taigi, mano svoris kazkuriuo metu buvo 98kg
Kazkaip buvau isitikinus, kad pradejau mest nuo 93 kg, ale pasirodo, 5kg kazkur 'nurasiau' ... Vadinas, atsikraciau 34-35 kg is viso. Visgi daug
QUOTE(libaja @ 2015 08 24, 18:35)
Labos!
Kg nelabai prisidėjo, ale kelnės užsisega sunkokai
Nuo šiandien pradėjau lankyt masažus su roll shape aparatu. Po pirmo karto jaučiu raumenus, o į antrą seansą administratorė sakė, kad daug kas ateina keturiom
Žiūrėsiu kaip čia poryt bus
na, idomu, ar poveikis koks bus is ju. Mano kelios koleges ejo, kazkaip nepajudo didelio efekto