Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Labas rytas
Ir vel 64.5kg. (paskutinis buvo 64.3kg)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien 64kg doh.gif

Gal kuri turėjot problemų su skysčių kaupimusi? Jaučiuos tooookia visa ištinus, sakau gal per mažai valgau g.gif
vistiek sportuot pradėjau tai turbūt reiktų kcal padidinti, o ne mažinti doh.gif bet kažkaip sudėtinga, nesinori valgyt visai, šiai dienai suvalgau iki 1200kcal ir tai prievartos būdu doh.gif žinau, kad mažokai unsure.gif
Atsakyti
aba

trumpam, nes laiko visiskai nebera sad.gif . mazas mamyciukas, orai geri, dar prie juros sekmadieni savaitelei lekiam...tai visur begom begom begom po prakaitu doh.gif

siaip viskas neblogai. daugiau parasysiu kai grisiu. kompo sikart nusprendziau nesivezt smile.gif

QUOTE(Nailea @ 2015 06 26, 13:08)

Gal kuri turėjot problemų su skysčių kaupimusi? Jaučiuos tooookia visa ištinus, sakau gal per mažai valgau  :
vistiek sportuot pradėjau tai turbūt reiktų kcal padidinti, o ne mažinti  doh.gif  bet kažkaip sudėtinga, nesinori valgyt visai, šiai dienai suvalgau iki 1200kcal ir tai prievartos būdu  doh.gif  žinau, kad mažokai  ::

labai gali buti... o kad kaloriju per mazai- tai faktas...
neisivaizduoju, kaip galima normaliai gyvent tiek tevalgant unsure.gif ... pas mane vien pusryciai (dveji jie buna) - apie 900 kcal biggrin.gif
pastaruoju metu kasdien suvalgau mazdaug 2800-3200 kcal.
Atsakyti
Sveikos, damos,
55,3kg. Nežinau kaip pergalei sekasi, ale aš per atostogas valgiau normaliai ir viską, tai kg padaugėjo. Dabar per kelias dienas nuriedėjo tas 1kg sukaupas.

Geras oras, niekas forume nesėdi. Gero savaitgalio
Atsakyti
tai ka, atostogaujat visos ? ar kepat nuo karscio ?
pailsejau gan neblogai... aisku, du vaikiukai, biski isvargino emociskai, bet vis vien smagu buvo pakeist aplinka. ORas buvo superinis, vanduo siltas... tai ir pliaze pabuvom, pasimaudem, ir pakeliavom .

drauge padejo - ot, mes pasimegavom gyvenimu neblogai - ir maistu, ir sampaniuku, ir alumi... neribojom saves anei kiek biggrin.gif . Kokis kilogramas gal ir dasidejo, bet buvo verta biggrin.gif ... nieko, penktadieni prisidavimas ... jei dar toki darom unsure.gif
ar cia visos atostogu iki rugsejo isejo?
Atsakyti
Kaip ir atostogaujam. Irgi išlėkus pas mamą buvau, be svarstyklių, su kaimišku maistu... Truputuką atsivežiau gėrio, bet labai nedaug.

Atsakyti
labas rytas,

aš per birželį su baidarėm paplaukiau, su vaikais prie ežero palapinėje miegojom. nesisveriu, pasisversiu po atostogų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Nu ka prisiduodu - 64.2kg.
Zodziu pradedu atostogu maratona.....
Atsakyti
sveikos
siai dienai, 63.2 kg ... biski gal ir priaugo per atostogas, nes labai linksmai pagyvenom su drauge biggrin.gif ... buvo tikrai smagu. O dabar - vel normalus gyvenimas, rutina...tiek, kad kazkaip sia savaite daug jojau - taip smagiai pailsiu emociskai wub.gif taigis, tie 600 g tuoj vel dings biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,

kaip laikotės? smile.gif
aš ką tik po atostogų, nusprendžiau šią savaitę nesisverti dėl viso pikto biggrin.gif nors kiekvieną dieną dviratuku ~15 km mindavau, kaip sakant ne tik į save procesas buvo biggrin.gif

kaip kitos atostogautojos?
Atsakyti
vo, nors kazkas ilindo i tema biggrin.gif
laikomes normaliai smile.gif Valgau, joju, vazineju dviraciu, lakstau paskui vaikus. Ner kada pasedet doh.gif . Svoris laikos - viena diena maziau, kt diena daugiau. Nu ko noret, uzvalgau kaip reikalas. Kazkaip vasara man daug valgosi - gal kad visokiu uogu ir vaisiu yr, jie labai apetita sukelia :unsure . Bele nestoreju ...

turbut visos pargris rudeniop...
Atsakyti
Labas. Aš grįžau į pradinį svorį 66+. Ai....
Šiandien suplanavau pasivaikščiojimą su vaikais. Dar prabudus saulė švietė, o dabar lynoja sad.gif Ir norėk žmogus aktyviau gyventi
Atsakyti