QUOTE(tytuka @ 2015 06 15, 08:47)
Ir man pakrito zemiau ribos, nuo kurios nekrisdavo Pagaliau
Sveikinu! Kiek kaloriju per diena isnaudoji ir kaip su fiziniu kruviu?
Papildyta:
QUOTE(~SUR~ @ 2015 06 15, 06:46)
Pergale grazus laikrodukas tai pas tave irgi su melyna rodykle viduj? Idomesnis pasirinkimas. Ir del rubu tave suprantu, mane taip pat rubas gali motyvuot
Taip, mano su ta melyna rodykle, ji tai patamseja, pasidaro juoda,tai vel pamelynuoja, idomiai taip uzsisakiau keleta nauju sortu, bridzu, top maikuciu, zodziu, atsinaujinu vasarai zodziu, nuotaika gera, o dar atostogos greit, iseis jega
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 07:27)
Pergale, na, gal ir gerai, kad sukaupei paskutine valia ir kratai tuos kelis gramus. Tik nenoriu but blogu pranasu, ale man svieciasi, kad oi, kaip tau reiks laikytis (dar labiau, nei metant) - kad tie gramai vel 'neliptu' aukstyn'
o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal.
o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal.
Del lipimo aukstyn as nepergyvenu, nes vasara daugiau judu, lengvesnis maistas, taip, kad jei svoris svyruos kazkur 53-55 kg ribose, busiu patenkinta
O valgyti pripratau maziau, prie saldumynu maziau traukia, tai tikuosi labai svoris ir nelips