Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(tytuka @ 2015 06 15, 08:47)
Ir man pakrito zemiau ribos, nuo kurios nekrisdavo  biggrin.gif Pagaliau  biggrin.gif

Sveikinu! Kiek kaloriju per diena isnaudoji ir kaip su fiziniu kruviu?
Papildyta:
QUOTE(~SUR~ @ 2015 06 15, 06:46)
Pergale grazus laikrodukas mirksiukas.gif tai pas tave irgi su melyna rodykle viduj? Idomesnis pasirinkimas. Ir del rubu tave suprantu, mane taip pat rubas gali motyvuot smile.gif

Taip, mano su ta melyna rodykle, ji tai patamseja, pasidaro juoda,tai vel pamelynuoja, idomiai taip biggrin.gif uzsisakiau keleta nauju sortu, bridzu, top maikuciu, zodziu, atsinaujinu vasarai biggrin.gif zodziu, nuotaika gera, o dar atostogos greit, iseis jega biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 07:27)
Pergale, na, gal ir gerai, kad sukaupei paskutine valia ir kratai tuos kelis gramus. Tik nenoriu but blogu pranasu, ale man svieciasi, kad oi, kaip tau reiks laikytis (dar labiau, nei metant) - kad tie gramai vel 'neliptu' aukstyn' doh.gif

o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal.

Del lipimo aukstyn as nepergyvenu, nes vasara daugiau judu, lengvesnis maistas, taip, kad jei svoris svyruos kazkur 53-55 kg ribose, busiu patenkinta biggrin.gif
O valgyti pripratau maziau, prie saldumynu maziau traukia, tai tikuosi labai svoris ir nelips biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 15, 10:30)
Sveikinu! Kiek kaloriju per diena isnaudoji ir kaip su fiziniu kruviu?

Is pradziu bandziau su dieta 5.2, bet ne man mazo kaloringumo dieta, net jei vienas kartas per savaite. 2 men. buvau.
Dabar pasiskaiciuoju min 2000 kal per diena, o virsaus neskaiciuoju, koks 100-300 buna virsaus, o siaip nejudant man 2200 reikia apytiksliai. tas dvi savaites nesportavau, taip gavosi, tai ir nepridejau kal. Kitom dienom min +500 desiu kai sportas bus. Siaip ziema sportas namie pagal cardio ir atsilenkimu programa, vasara begioju pora kartu per savaite.
Pasikeite maitinimosi kokybe ir svoris taisosi be badavimu, o tai kaip tik man.
Atsakyti
tytuka, jei svoris nors po truputeli, bet krenta - vadinasi, viska darai teisingai. Svarbiausia gerai jaustis, ne per daugiausia riboti save, ir tada beliks dziaugtis gyvenimu ir grazejacia isvaizda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 18:10)
tytuka, jei svoris nors po truputeli, bet krenta - vadinasi, viska darai teisingai. Svarbiausia gerai jaustis, ne per daugiausia riboti save, ir tada beliks dziaugtis gyvenimu ir grazejacia isvaizda wink.gif

Taip taip, kas dvi tris dienas po koki 100, 200 gramu, pats tas. Svarbiausia nekyla i virsu ax.gif ir nealkana bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Pergale, šaunuolė. Tvirtai siekei tikslo. Mums kai kurioms reiktų paimt pavyzdį ir labiau susiimt ax.gif . Sėkmės išlaikant.

Paskutinė lantelė mano daryta šį mėn. Jei kas nori daryti ateinančius du savaitgalius, tai galiu atsiųst exel failą. Man atostogos nuo ketvirtadienio. tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 06 15, 18:22)
user posted image
Pergale, šaunuolė. Tvirtai siekei tikslo. Mums kai kurioms reiktų paimt pavyzdį ir labiau susiimt  ax.gif . Sėkmės išlaikant.

Paskutinė lantelė mano daryta šį mėn. Jei kas nori daryti ateinančius du savaitgalius, tai galiu atsiųst exel failą. Man atostogos nuo ketvirtadienio. tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

Aciu biggrin.gif malonu girdeti pagyrimus. Geru tau atostogu! As irgi atostogaunu nuo ketvirtadienio. Parasysiu po kokiu 2 men., kaip man sekasi ir kiek sveriu bei ka valgau, zodziu, toliau palikysiu rysi biggrin.gif o i lentele ziuredama matau, kad daug musu nukratem nemazai kilogramu, saunuoles visos 4u.gif
Atsakyti
manau vasarą apsieisim be lentelės wink.gif tiesiog savo rezultatais pasidalinsim smile.gif o rudenį visos susitiksim, pažiūrėsim kaip ir kass biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, vakar pagaliau savo begiojimo atstuma padidinau iki 1 km!!!! ( o gi pradejau tai nuo 50m ax.gif )man tai didziulis pasiekimas, vat thumbup.gif
Zodziu dziaugiuosi.
Atsakyti
Marcele, super smile.gif ... Tuoj, kai begsi 10 km ir nepajausi wink.gif

kazkada man i antra auksta uzlipus, jau oro trudavo doh.gif ... o paskum, galejau uzsuoliuot nors i 12 auksta, ne nepajausdavau biggrin.gif ... sportas - visagalis biggrin.gif

lekiam kaunan visai dienai.
geru dienu visoms
Atsakyti
Kaip ir rasiau, siandien sveriausi paskutini karta pries atostogas, 53,9 kg, tikslas pasiektas thumbup.gif per 2 men. atsikraciau apie 4,5 kg biggrin.gif busiu ne namuose beveik 1,5 men., bet tikiuosi atrasiu kur nors kokias svarstykles pasisverti is smalsumo per ta laika. Daug visur vaiksciosiu, stumdysiu vezima, busiu grynam lauke, tikiuosi, kad svoris neprades dideti. Geros vasaros visoms!
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 16, 08:41)
Marcele, super smile.gif ... Tuoj, kai begsi  10 km ir nepajausi wink.gif

kazkada man i antra auksta uzlipus, jau oro trudavo doh.gif ... o paskum, galejau uzsuoliuot nors i 12 auksta, ne nepajausdavau biggrin.gif ... sportas - visagalis biggrin.gif

lekiam kaunan visai dienai.
geru dienu visoms

aš kasdien į šeštą lipu, priprantama wink.gif
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 16, 10:25)
Kaip ir rasiau, siandien sveriausi paskutini karta pries atostogas, 53,9 kg, tikslas pasiektas thumbup.gif per 2 men. atsikraciau apie 4,5 kg biggrin.gif busiu ne namuose beveik 1,5 men., bet tikiuosi atrasiu kur nors kokias svarstykles pasisverti is smalsumo per ta laika. Daug visur vaiksciosiu, stumdysiu vezima, busiu grynam lauke, tikiuosi, kad svoris neprades dideti. Geros vasaros visoms!

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti