Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

75,6 gun_bandana.gif
Atsakyti
sveikos, 64,1 pas mane. patinka man vasara tongue.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 63kg( -0,5kg) , įjungiau sportą į svorio metimą 4u.gif
Atsakyti
79,3
Atsakyti
-0.5 nukrito, dabartinis svoris 83kg biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
70,3 4u.gif
Atsakyti
Stoju i musi su paskutiniais gramais biggrin.gif vakar nuejau apie 6 km su vezimu, toliau skaiciuoju kalorijas ir sveriuosi treciadieni. Tikiuosi pasiekti savo uzsibreztus 54 kg biggrin.gif siuo metu gurksnoju tik kavyte, taupau kalorijas kugeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 12, 09:24)
Labas rytas, 54,2 kg biggrin.gif jau atejo laikrodukas, rodau kaip jis atrodo parduotuveje, kur pirkom:
http://www.watchia.c...s-sxdg01p1.html

Jis toks nedidukas, atrodo didesnis internete, bet dailus su mazuciais deimantukais. Vyras erzina, kad tai deimantai mane taip prie jo patrauke biggrin.gif

Pergale grazus laikrodukas mirksiukas.gif tai pas tave irgi su melyna rodykle viduj? Idomesnis pasirinkimas. Ir del rubu tave suprantu, mane taip pat rubas gali motyvuot smile.gif
Atsakyti
Pergale, na, gal ir gerai, kad sukaupei paskutine valia ir kratai tuos kelis gramus. Tik nenoriu but blogu pranasu, ale man svieciasi, kad oi, kaip tau reiks laikytis (dar labiau, nei metant) - kad tie gramai vel 'neliptu' aukstyn' doh.gif

o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal. Nezinau, gal tikrai 'uzkuriau' savo medziagu apykaita puikiai, nes is tiesu, jau gan ilga laika as suvalgau daugiau kaloriju nei isnaudoju (buna, bet svoris neauga , o po truputeli dar 'ciuozia' zemyn. Zinoma, tai gali but ir del kuno raumenu ir riebalu santykio - as jo dabar nezinau, ner kur tiksliai issimatuot. Gal del to, mano fiz kruvio matuoklis rodo, kad iseikvoju kazkiek maziau, nei is tiesu.

Mano tikslas, kad svoris neaugtu , bet jei jis vasaros metu dar pakris iki mano siekiamo 60 - bus super duper thumbup.gif . Ko daugiau zmogui noret - tik gyvent ir dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 15 birželio 2015 - 07:31
Labas rytas visoms

Penktadieni neprisidaviau, bet dabar rasau 64.5kg (buvo paskutini syk 64.8kg.) Tai gi i prieki ne atgal..
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 08:27)

o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal. Nezinau, gal tikrai 'uzkuriau' savo medziagu apykaita puikiai, nes is tiesu, jau gan ilga laika as suvalgau daugiau kaloriju nei isnaudoju

Na, saunuole. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano tai stovi vietoje, svyruoja kilogramas tai sen tai ten doh.gif
Atsakyti
Ir man pakrito zemiau ribos, nuo kurios nekrisdavo biggrin.gif Pagaliau biggrin.gif
Atsakyti