Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(laina12 @ 2015 06 10, 10:00)
pergale, ne visus 'skudurai' motyvuoja  g.gif biggrin.gif

man pvz, da fieni visokios sukneles, bliuskeles ir pan biggrin.gif ... pas mane kiti prioritetai

Cia as parasiau Toms, kurias motyvuoja, ne visoms mirksiukas.gif o siaip as netikiu, kad moteriskems tas pats kaip apsirengusios ir kaip atrodo, kiekviena nori buti pasitempusi ir gerai atrodyti, o ne koki skudura uzsidejusi vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
na, skudurines onutes, tai tikrai motyvuoja biggrin.gif

o man - bele rubai svarus, ir patogus - va cia prioritetas... suknele ar sijona - aplamai, galiu uzsidet tik per kokias vestuves ar jau super duper baliu ...
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 10, 11:33)
Cia as parasiau Toms, kurias motyvuoja, ne visoms mirksiukas.gif o siaip as netikiu, kad moteriskems tas pats kaip apsirengusios ir kaip atrodo, kiekviena nori buti pasitempusi ir gerai atrodyti, o ne koki skudura uzsidejusi vaikscioti biggrin.gif

O tai jau stora negali būt pasitempus ? Manęs asmeniškai visiškai nemotyvuoja rūbai svorio metimui , tai tai nereiškia , kad vaikštau apsiskuduravus. Sulaukiu daug pagyrimų kad gražiai atrodau . Mane motyvuoja tik sveikatos problemos .
Atsakyti
laba
ponaitis miega, tai prisedau...gaila, kad tyluma temelej. visos dziaugias geru oru . Bet va, ateinancios karstos dienos , manes tai nedziugina visiskai. Kaip nors atkentet reiks sestad ir sekmad. Paskui jau gal atgaivos ir lietaus bus...

vakar turejau sveciuose savo pora draugiu - oi, smagiai pasisedejom, pakrykstem biggrin.gif ... Atsigavau dusioj ... O siandien nusimato treniruote ant zirgo, sestadieni - irgi. Na, ir zinoma - maudynes tvenkiny wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na laina12, jau tau skūstis tai nereikėtų. Turi sau kiemelį, gali sau ant žolytės medžių pavėsyje būt. Tvenkinį dar šalia. O va Kaune ant asfalto, kai reikia būt per karščius, tai košmaras

Vakar prisivalgiau vakarienei blynų. Seniai buvau jau valgius. Dar vaikas užsimanė spurgų. Jaučiu užsizarazinau. Reiks kada kept
Atsakyti
Ryt sveriuosi sioje temeleje priespaskutini karta. Paskutinis kartas bus kita treciadieni o tada kaloriju skaiciavimo atostogos ( juokaunu) biggrin.gif manau, kad tikrai ziuresiu ka dedu i burna, bet nesversiu, nes neturesiu svarstykliu. Busiu tai ten, tai sen, tai svarstykliu kartu tikrai nesitampysiu doh.gif zodziu, dar busiu cia aktyvi savaite laiko, o paskui uzsuksiu retkarciais paziureti kaip jums sekas. biggrin.gif
Pasirodysiu kaip jaunas menulis rugpjucio antroj pusej biggrin.gif
Atsakyti
bus įdomu sužinoti, kaip seksis išlaikyti rezultatus
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 11, 09:43)
Ryt sveriuosi sioje temeleje priespaskutini karta. Paskutinis kartas bus kita treciadieni o tada kaloriju skaiciavimo atostogos ( juokaunu) biggrin.gif manau, kad tikrai ziuresiu ka dedu i burna, bet nesversiu, nes neturesiu svarstykliu. Busiu tai ten, tai sen, tai svarstykliu kartu tikrai nesitampysiu doh.gif zodziu, dar busiu cia aktyvi savaite laiko, o paskui uzsuksiu retkarciais paziureti kaip jums sekas. biggrin.gif
Pasirodysiu kaip jaunas menulis rugpjucio antroj pusej biggrin.gif

sėkmės 4u.gif manau vasarą, kaip visada, tema apmirs biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto , 77 kg smile.gif
Atsakyti
laba
kol mazius miega smile.gif kava isgeriau skubiai, bet ziuriu gal be reikalo skubejau.. paknirke, ir vel uzmigo.

taigis, siai dienai 62,2 kg . smaguma , nes valgau tai kaip uz tevyne paskutinem dienom biggrin.gif

as tai nesiruosiu niekur dingt vasara, na , nebent kur atostogu trumpam islekciau. Bet kazkaip su tokiu mazium, netraukia manes niekur labai vaziuot ... po tokiu atostogu su 2 vaikais, reiktu geru atostogu biggrin.gif ...
Atsakyti
65
Atsakyti
Labas rytas, 54,2 kg biggrin.gif jau atejo laikrodukas, rodau kaip jis atrodo parduotuveje, kur pirkom:
http://www.watchia.c...s-sxdg01p1.html

Jis toks nedidukas, atrodo didesnis internete, bet dailus su mazuciais deimantukais. Vyras erzina, kad tai deimantai mane taip prie jo patrauke biggrin.gif
Atsakyti