Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

sur, su treneriuke joju karta per savaite tik - aiskteleje. Jojimas - toks dalykas, kad jo galima ir reik mokytis visa gyvenima. Sudetingas reikalas, o as dar - visai pradinuke sitame doh.gif Nes buvau savamoksle, o zinia, kai pats darai neismanydamas, labai daug negeru dalyku ismoksti biggrin.gif ir pataisyt paskui - ujujuj kaip sunku doh.gif . na bet per metus kitus, gal kazkaip
O siaip, - viena ar dviese (paskui gal ir trise jau josim) i laukus, gamta pasigrozet, emociju geru pasikraut. Kai praleki zirgu - visos blogos mintys kazkur prapuola wub.gif Kai kam tai motociklai, kai kam - pasivaiksciojimai gamtoj, kai kam rankdarbiai...MAn - zirgai ir gamta. kiekvienas randa savo atokvepi smile.gif
Atsakyti
Vakar sventem mano maziuko pirma gimtadieni biggrin.gif grilius, skanumynai, braskes su grietinele, nam nam biggrin.gif bet nepersivalgiau, tai, tikiuosi, balius netures dideles itakos svoriui. Krutine susitrauke iki B dydzio, mazesnes ir nenoriu, tai jauciu kai pasieksiu 54 kg pasakysiu gana biggrin.gif I senus dzinsus itelpu, dar naujus nusipirkau, suknele lino nauja, zodziu, pradedu siek tiek atnaujinti garderoba biggrin.gif
Atsakyti
man šiandien įkrovos diena biggrin.gif ledai eina į trasą lotuliukas.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 06 08, 13:53)
man šiandien įkrovos diena biggrin.gif ledai eina į trasą  lotuliukas.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Man irgi siandien norisi ikrovos diena pasidaryti, alia vyras jau uzsake laikrodi, tai susilaikysiu biggrin.gif kol jis ateis pastu, tu paskutiniu 500 g ir neliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 08, 14:59)
Man irgi siandien norisi ikrovos diena pasidaryti, alia vyras jau uzsake laikrodi, tai susilaikysiu biggrin.gif kol jis ateis pastu, tu paskutiniu 500 g ir neliks biggrin.gif

Sveikinu su tikslo pasiekimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 08, 16:02)
Sveikinu su tikslo pasiekimu  4u.gif

Aciu biggrin.gif paskutiniai gramai sunkiausiai krinta, alia as uzsispyrus, juos iveiksiu iki birzelio 18 biggrin.gif
Atsakyti
Kur visos prapuole? Bene atostogaunat? unsure.gif
As siandien tokia lengvesne dienele pasidarysiu, pratinsiuos prie sistemos 6:1 smile.gif ryte-graikiskas jogurtas su puse banano, kava.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 09, 10:17)
Kur visos prapuole? Bene atostogaunat?  unsure.gif
As siandien tokia lengvesne dienele pasidarysiu, pratinsiuos prie sistemos 6:1 smile.gif ryte-graikiskas jogurtas su puse banano, kava.

labu,

čia čia visos, aš dar be pusryčių , nelabai turiu kada (nors sm užeit laiko radau lotuliukas.gif ), matomai bus ~12tą iš karto pietūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 08, 08:27)
sur, su treneriuke joju karta per savaite tik - aiskteleje.  Jojimas - toks dalykas, kad jo galima ir reik mokytis visa gyvenima.

Sveikos,
Matai, kaip idomiai bigsmile.gif g.gif As kaip nieko nenusimaniau, tai pagalvojau, atsisedi ir joji biggrin.gif o cia matai kokia aukstoji matematika smile.gif

Pergale parodyk ir mums laikrodi kai gausi mirksiukas.gif Ir saunuole tu - ryztingai, uztikrintai ejai link tikslo.
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 06 10, 06:01)

Pergale parodyk ir mums laikrodi kai gausi mirksiukas.gif Ir saunuole tu - ryztingai, uztikrintai ejai link tikslo.

Butinai parodysiu, kai gausiu biggrin.gif o kol kas kantrybes isbandymas, eina pastu jau, tikiuosi kita savaite jau gausiu biggrin.gif
Dar atradau labai gera terapija visoms, kaip save motyvuoti. Susiraskite kokia gera internetine parduotuve ir ziurekite, ko ten gero yra, kokiu graziu sukneliu, bliuzeliu ir pan, mes su vyru tai vadinam Window shopping biggrin.gif ir mastykite, kaip graziai atrodytumete su tais rubeliais, kai suplonesite, nes tie drabuziai demonstruojami plonu manekeniu. Tikrai praeis noras valgyti, bent jau kuriam laikui...o kai siek tiek numesite kg, apdovanokite save, nusipirkite ka nors, kas jums labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
pergale, ne visus 'skudurai' motyvuoja g.gif biggrin.gif

man pvz, da fieni visokios sukneles, bliuskeles ir pan biggrin.gif ... pas mane kiti prioritetai
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 10, 10:00)
pergale, ne visus 'skudurai' motyvuoja  g.gif biggrin.gif

man pvz, da fieni visokios sukneles, bliuskeles ir pan biggrin.gif ... pas mane kiti prioritetai

man tas pats
Atsakyti