sur, su treneriuke joju karta per savaite tik - aiskteleje. Jojimas - toks dalykas, kad jo galima ir reik mokytis visa gyvenima. Sudetingas reikalas, o as dar - visai pradinuke sitame Nes buvau savamoksle, o zinia, kai pats darai neismanydamas, labai daug negeru dalyku ismoksti ir pataisyt paskui - ujujuj kaip sunku . na bet per metus kitus, gal kazkaip
O siaip, - viena ar dviese (paskui gal ir trise jau josim) i laukus, gamta pasigrozet, emociju geru pasikraut. Kai praleki zirgu - visos blogos mintys kazkur prapuola Kai kam tai motociklai, kai kam - pasivaiksciojimai gamtoj, kai kam rankdarbiai...MAn - zirgai ir gamta. kiekvienas randa savo atokvepi
Vakar sventem mano maziuko pirma gimtadieni grilius, skanumynai, braskes su grietinele, nam nam bet nepersivalgiau, tai, tikiuosi, balius netures dideles itakos svoriui. Krutine susitrauke iki B dydzio, mazesnes ir nenoriu, tai jauciu kai pasieksiu 54 kg pasakysiu gana I senus dzinsus itelpu, dar naujus nusipirkau, suknele lino nauja, zodziu, pradedu siek tiek atnaujinti garderoba
man šiandien įkrovos diena ledai eina į trasą
QUOTE(augustinuke @ 2015 06 08, 13:53)
man šiandien įkrovos diena ledai eina į trasą
Man irgi siandien norisi ikrovos diena pasidaryti, alia vyras jau uzsake laikrodi, tai susilaikysiu kol jis ateis pastu, tu paskutiniu 500 g ir neliks
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 08, 14:59)
Man irgi siandien norisi ikrovos diena pasidaryti, alia vyras jau uzsake laikrodi, tai susilaikysiu kol jis ateis pastu, tu paskutiniu 500 g ir neliks
Sveikinu su tikslo pasiekimu
QUOTE(tytuka @ 2015 06 08, 16:02)
Sveikinu su tikslo pasiekimu
Aciu paskutiniai gramai sunkiausiai krinta, alia as uzsispyrus, juos iveiksiu iki birzelio 18
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 09, 10:17)
Kur visos prapuole? Bene atostogaunat?
As siandien tokia lengvesne dienele pasidarysiu, pratinsiuos prie sistemos 6:1 ryte-graikiskas jogurtas su puse banano, kava.
As siandien tokia lengvesne dienele pasidarysiu, pratinsiuos prie sistemos 6:1 ryte-graikiskas jogurtas su puse banano, kava.
labu,
čia čia visos, aš dar be pusryčių , nelabai turiu kada (nors sm užeit laiko radau ), matomai bus ~12tą iš karto pietūs
QUOTE(laina12 @ 2015 06 08, 08:27)
sur, su treneriuke joju karta per savaite tik - aiskteleje. Jojimas - toks dalykas, kad jo galima ir reik mokytis visa gyvenima.
Sveikos,
Matai, kaip idomiai As kaip nieko nenusimaniau, tai pagalvojau, atsisedi ir joji o cia matai kokia aukstoji matematika
Pergale parodyk ir mums laikrodi kai gausi Ir saunuole tu - ryztingai, uztikrintai ejai link tikslo.
QUOTE(~SUR~ @ 2015 06 10, 06:01)
Pergale parodyk ir mums laikrodi kai gausi Ir saunuole tu - ryztingai, uztikrintai ejai link tikslo.
Butinai parodysiu, kai gausiu o kol kas kantrybes isbandymas, eina pastu jau, tikiuosi kita savaite jau gausiu
Dar atradau labai gera terapija visoms, kaip save motyvuoti. Susiraskite kokia gera internetine parduotuve ir ziurekite, ko ten gero yra, kokiu graziu sukneliu, bliuzeliu ir pan, mes su vyru tai vadinam Window shopping ir mastykite, kaip graziai atrodytumete su tais rubeliais, kai suplonesite, nes tie drabuziai demonstruojami plonu manekeniu. Tikrai praeis noras valgyti, bent jau kuriam laikui...o kai siek tiek numesite kg, apdovanokite save, nusipirkite ka nors, kas jums labai patiko
pergale, ne visus 'skudurai' motyvuoja
man pvz, da fieni visokios sukneles, bliuskeles ir pan ... pas mane kiti prioritetai
man pvz, da fieni visokios sukneles, bliuskeles ir pan ... pas mane kiti prioritetai
QUOTE(laina12 @ 2015 06 10, 10:00)
pergale, ne visus 'skudurai' motyvuoja
man tas pats