Labas rytas
šiandien pas mus jis vėlyvas, visi apie 9 val prabudom
Digin, kokie fainuoliai ir panašūs Leo ir Teo, jau matosi tokie gudručiai
aš jau perleidau tapukus, galiu pasakyti nelabai jie mums pasiteisino - tik kelioms minutėms, nusimaudavo juos greitai. Basi varinėdavo, nes pavasaris/vasara kaip tik buvo. Dabar naudojam kojines gumuotais padukais. Turim tokias ilgas, virš kelių galima jas užtempti, sunkiai sekasi vakams jas nusimauti
broliui kažkaip nelabai ir įdomios tos kojinės, sesei dažniau užplaukia nusirenginėti
dar pėdkelnes turiu gumuotais padais - jų nenusimauna, tik jos šiaip jau žiauriai atrodo - visos nusiburbuliavusios, kaip 10 metų dėvėtos. Bet jų padai "veikia", tai vis dar nemetu lauk
dar gavom dovanų šliaužtinukus su gumuotais padais - tie irgi gerai veikia
Bamba, matyt esat ruonių šeimyna
neįsivaizduoju, kaip basomis vaikščioti dabar, kai tos grindys ledinės, ypač po nakties
man kažkaip atvirkščiai - jei kojas šiltai "laikau", tai pati galiu su maikute trumpomis rankovėmis varinėti
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2015 10 02, 13:27)
tai AS tai negalvoju,kad kazka negerai jom..zinau kad gerai..gi auga vis tiek
bet daktarai teziuri i ta savo lentele i vsio, nesigilina...tipo ai, reikia nusiust pas specus, tegu pabado vaika, patyrineja, mazu ka ras
tai as net neiciau, jei ir siustu... gi ir dicke mano tokia kruopa buvo ilgai...nuo kokiu 3m tik jau labiau vijosi bendraamzius ir dabar labai vidutinis vaikas yra (nors nieko ir nevalgo, apart sokoladu
).
mes gi buvom fotosesintis siandien (eilini karta
) . Tavo Vaikas zurnalui si karta
kazkokia ten buvo tema, tipo "pasiruosimas miegui"..tai mus va ir pafotkijo... cia iseis menesio gale numeris, tia busim ten gale kur buna toks zurnalas zurnale
tai pas tave visos jos coliukės
gydytojams svarbu pasižiūrėti, kaip teoriškai turėtų būti ir nusiųsti kažkur, jei "neįtelpa" į normas
atsimenu, kai mūsų Emai 4 mėn išdygo pirmieji 2 dantys, liepė ryte vakare dantis valyti (pakliuvom tada pas tokią jauną,pradedančią gyd., kai mūsiškė atostogavo). Tai sakau "kokia prasmė ir kada juos valyti, kad pieną kas 2-3 val valgo?" nebeturėjo ką pasakyti, tik tai, kad "reikia valyti, kai tik išdygsta pirmas dantis"
vadovėlinė frazė - teoriškai gal taip turėtų, o kaip praktiškai? Dar dvyniai... džiaugies, kad pavalgę lūžta ir nerėkia... o čia dar tuos 2 dantis šveisti
Aš nepamenu, kada žurnalą pirkusi esu, bet jei nepamiršiu reiks šį kartą
Papildyta:
QUOTE(Ugnaja @ 2015 10 05, 17:01)
Noreciau bent paziuret, ka i tuos sveikus mitybos planus itraukia, nes neisivaizduoju, ka valgyt, kad ir sveika butu ir svoris nukristu
(edita181@gmail.com)
buvau kazkada kuda ir as, bet praeita ziema kaip prisidejo 8 kg, taip ir liko po siai dienai
Balta Orka, as irgi jau dirbu nuo rugsejo
ir ne namie
kartais po pamoku net nenoriu namo vaziuot...
Pailsiu nuo savu zyzliuku, nors mokykloj tikrai visokiu saldainiuku irgi yra
aš kažkaip galvojau, kad bus sunkiau nuo vaikų "atsiplėšti", bet visai į naudą tie darbai
Jei kada bus proga, siūlau apsilankyti pas dietologę Daivą Pipiraitę
http://www.dietos.lt/lt/gydytojai
Mačiau, kaip mano buvusi kolegė labai gražiai sulieknėjo būtent šios dietologės pagalba. Sudarė jai tada mitybos planą pagal jos fizinį krūvį (ji nesportuodavo), jos mėgstamus produktus. Mitybos esmė - valgyti po mažai ir dažnai (t.y. ne 2-3 kartus per dieną), skaičiuoti kalorijas, derinti maisto produktus. Kažkaip savaitę ar 2 maitinosi pagal sudarytą planą, tada ėjo vėl pakartotinai, kažką tame mitybos plane keitė ir t.t. Rezultatas tikrai
visi buvom sužavėti