QUOTE(bamba @ 2015 09 30, 10:07)
na jei tavo vizualiai gerai atrodo, tai mano bėda didesnė Po rūbais mano pilvas irgi gerai atrodo, galiu įtraukt iki visai plokščio, o atsipalaidavus, na nedidelis pilvukas, aš irgi visada plokščią turėjau, tai yra skirtumas, bet nieko kritiško sakyčiau.
Tačiau be rūbų oda kaip kempinė vis dar, atšokus keistai taip, bamba iššokus ir kreiva ir nevisai vietoj, jau su atsikiru maudimuku nė karto nedrisau išlyst šią vasarą
o kažkaip nuo tiutės planuoji atpratint? ar lauksi kol patys mes (nežinau, ar būna taip? ). Manieji dieną nenaudoja, tik nakties miegui ir dienos miegui, iš lovyčių net neišimam, bet galvoju, kažkada reiktų gal išmokt ir be tiutės miegot
Tačiau be rūbų oda kaip kempinė vis dar, atšokus keistai taip, bamba iššokus ir kreiva ir nevisai vietoj, jau su atsikiru maudimuku nė karto nedrisau išlyst šią vasarą
o kažkaip nuo tiutės planuoji atpratint? ar lauksi kol patys mes (nežinau, ar būna taip? ). Manieji dieną nenaudoja, tik nakties miegui ir dienos miegui, iš lovyčių net neišimam, bet galvoju, kažkada reiktų gal išmokt ir be tiutės miegot
aa,,nu tada tavo kitokia beda..ne tiek prasiskyre raumenys, kiek oros perteklius tau ..ir ta bamba matyt del to "kreiva". matyt daktarai patemptu oda ir tiek nu idomu butu,ka pasakytu
o tiute tai mano tik Gerda turi..irgi kazkaip nezadu atimt..ale ji tai, galima sakyt, nuolat ja tamposi... dickei irgi neatiminejau, tai iki 3m beveik turejo bet ji tai ir tris jas turejo - viena burnoj, ir 2 rankose bet kazkap paskui po viena vis dingdavo...liko viena ir ja paslepe mano mama, kol as ligoninej gulejau ir sake lengvai ji ten pamirso ja visai. bet tai dicke jau ir buvo gi o su Gerda bus matyt...bent jau viena tik turi, o ne pilnas saujas