QUOTE(dija81 @ 2015 12 17, 14:13)
Tai ar dovanas jau supakavot?As tai po spintas iskavojau,dar sandeliukyje,kad tik nepamirsciau visas susirinkti
Savaitgali puosiu egle,bet man vis pries akis stovi toks vaizdelis:atlekia Arijus ant 120 ir egle sveicia ant zemes
Labai laukiu Kaledu,vaikai jau paauge,paprotingeje ,idomu kaip sventes praeis.Vyrui liepiau duot pinigu,atsisiusiu sau suknele,bus dovana nuo jo,o jam padovanosiu patalynes komplekta is pataliukai.lt ,nu aisku ir as ja pasinaudosiu
aš 4 dovanas supakavau, likusios dėžėj sumestos. Reiks prisėst kažkaip, laiko ištaikyt. Jaunystėj mėgdavau dovanas pakuot, tokia kalėdinė nuotaika apimdavo, o dabar nebe, nepatinka visai ten klijuot popieriukus karpyt, nervas tik ima
esi pirkus anksčiau iš pataliukai.lt ? žinai gal ką ten verta pirkt? aš patalynės ieškau, galvoju gal ikejoj nusipirkt, mačiau vieną patinkančią. Nežinau iš tikrųjų kur ieškot, po paruoduves nevaikštau, internete nieko nesuprantu
(nors šiaip rūbus sau ir vaikams ir maistą puikiai internete perku)
Papildyta:
QUOTE(Abelo @ 2015 12 16, 21:44)
Kad susikuriam iliuziją, kad turim 100 draugų, kad mūsų gyvenimas jiems visiems labai įdomus, kad tarsi ieškom patvirtinimo, kad gyvenam teisingai/protingai/gražiai ar dar visaip kaip. O iš tikrųjų realiame gyvenime į aplinkinius žvelgiam įtariai, piktai, visi priešai, žudikai ir apgavikai, o va FB tai visi draugai ir visi "laikina"
Aišku, daug jame ir pliusų (info suradimas, ryšių su emigravusiais draugais palaikymas ir pan.), bet kol kas labiau vertinu gyvą bendravimą
su tais draugais tai gal nereik galvot, kad ten 'draugai' tikri. Tiesiog žmonės pažistami. Man tų draugų kad ir melejonas, turėjimo draugų iliuzijos nesukuria. Išvis gyvenime mažai žmonių galiu pavadint draugais. Nors esu gan bendraujanti, turiu daug pažistamų su kuriais mielai susitinku ir leidžiu laiką, švenčiam šventes. Iš FB dar sugebėjau išmest dalį 'draugų' prieš keletą metų
na tiesiog supratau, kad tie žmonės man tokie tolimi, kad net šiaip pažistamais nepavadinsi, tai ko spoksot į jų nuotraukas ir savas rodyt
bet žodžiu prisijunk gal tu vistiek
susikurt profilį vien dėl grupės, o tai išsikraustysim iš čia, taves trūks.