QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 15:18)
gali susikurt bet nesėdėt ten per daug. Aš tai mažai šiaip reiškiuosi tame FB. Gali jei nenori pažistamiems net nesiskelbt, kad ten esi
nebent iš principo prieš FB nusistačius. Man kartais nusibosta jis, galvoju kai visai daės, trinsiu lauk anketą, pažistami ten rašinėja 15x dienoj kada ką valgo, kur randasi, dėt nuotraukas nuo kiekvieno kampo, nu užknisa mane, totali nesamonė
ir išvis toks iškrypęs pasaulis pasidarė, kokios klasiokės, kurių gatvėj gyvenime nepažinčiau, ir be FB net nebučiau vardo prisiminus, o dabar žinau kur gyvena, kur atostogauja, matau vaikų nuotraukas kaip auga, žinau ką valgo, ką mėgsta, kur dirba, su kuo bendrauja
nu
man keistai nejauku
QUOTE(pupute @ 2015 12 16, 16:15)
aaaabelo, nebutina ten savo pavardes rasyti, as pvz irgi pavardes nenurodziua, o drauguose tik is darbo grupes merginos, kuriu nesu gyvenime macius, tik dalinames info visokia. db tas pats ir su dvynukais - tik mes valdom ten ir niekas neylys juk.
Aš ne dėl pavardės, ar kad mane kažkas ras ar neras. Daugiau gal iš principo. Kad visas gyvenimas persikelia į kompą. Kad susikuriam iliuziją, kad turim 100 draugų, kad mūsų gyvenimas jiems visiems labai įdomus, kad tarsi ieškom patvirtinimo, kad gyvenam teisingai/protingai/gražiai ar dar visaip kaip. O iš tikrųjų realiame gyvenime į aplinkinius žvelgiam įtariai, piktai, visi priešai, žudikai ir apgavikai, o va FB tai visi draugai ir visi "laikina"
Aišku, daug jame ir pliusų (info suradimas, ryšių su emigravusiais draugais palaikymas ir pan.), bet kol kas labiau vertinu gyvą bendravimą