Įkraunama...
Įkraunama...

*2014 dvynukai*

QUOTE(pupute @ 2015 12 16, 16:15)
aaaabelo, nebutina ten savo pavardes rasyti, as pvz irgi pavardes nenurodziua, o drauguose tik is darbo grupes merginos, kuriu nesu gyvenime macius, tik dalinames info visokia. db tas pats ir su dvynukais - tik mes valdom ten ir niekas neylys juk.
FEA, kas ten per daiktas ir kur ji rasti? rasiau tau asmenine zinute ale man pareina jos biggrin.gif

as gavau ir atrasiau tau...negavai?

a, jau matau kad gavai smile.gif tikiuosi pavyks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 12 16, 14:34)
nu tai galima tiesiog neziuret ten tu visu naujienu ir tiek wink.gif as kai neturiu ka veikt kartais, tai praskrolinu smile.gif bet siaip gi nebutina cool.gif

tai kad nebūtina tai suprantu biggrin.gif bet kartais tiesiog skaitau ir jaučiuos kažkaip nejaukiai, lyg šnipinėčiau žmogų ir skaityčiau tai ko neturėčiau. Nu bet kai pagalvoji, jausmas kvailas, nes žmogus gi savo noru dalinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 18:00)
tai kad nebūtina tai suprantu biggrin.gif bet kartais tiesiog skaitau ir jaučiuos kažkaip nejaukiai, lyg šnipinėčiau žmogų ir skaityčiau tai ko neturėčiau. Nu bet kai pagalvoji, jausmas kvailas, nes žmogus gi savo noru dalinasi biggrin.gif

jo, kvailas tikrai jausmas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 15:18)
gali susikurt bet nesėdėt ten per daug. Aš tai mažai šiaip reiškiuosi tame FB. Gali jei nenori pažistamiems net nesiskelbt, kad ten esi smile.gif nebent iš principo prieš FB nusistačius. Man kartais nusibosta jis, galvoju kai visai daės, trinsiu lauk anketą, pažistami ten rašinėja 15x dienoj kada ką valgo, kur randasi, dėt nuotraukas nuo kiekvieno kampo, nu užknisa mane, totali nesamonė lotuliukas.gif ir išvis toks iškrypęs pasaulis pasidarė, kokios klasiokės, kurių gatvėj gyvenime nepažinčiau, ir be FB net nebučiau vardo prisiminus, o dabar žinau kur gyvena, kur atostogauja, matau vaikų nuotraukas kaip auga, žinau ką valgo, ką mėgsta, kur dirba, su kuo bendrauja lotuliukas.gif nu man keistai nejauku biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(pupute @ 2015 12 16, 16:15)
aaaabelo, nebutina ten savo pavardes rasyti, as pvz irgi pavardes nenurodziua, o drauguose tik is darbo grupes merginos, kuriu nesu gyvenime macius, tik dalinames info visokia. db tas pats ir su dvynukais - tik mes valdom ten ir niekas neylys juk.

Aš ne dėl pavardės, ar kad mane kažkas ras ar neras. Daugiau gal iš principo. Kad visas gyvenimas persikelia į kompą. Kad susikuriam iliuziją, kad turim 100 draugų, kad mūsų gyvenimas jiems visiems labai įdomus, kad tarsi ieškom patvirtinimo, kad gyvenam teisingai/protingai/gražiai ar dar visaip kaip. O iš tikrųjų realiame gyvenime į aplinkinius žvelgiam įtariai, piktai, visi priešai, žudikai ir apgavikai, o va FB tai visi draugai ir visi "laikina" doh.gif

Aišku, daug jame ir pliusų (info suradimas, ryšių su emigravusiais draugais palaikymas ir pan.), bet kol kas labiau vertinu gyvą bendravimą wink.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif ar beprisimena mane kas blush2.gif Pasiprašiau ir aš į grupę FB smile.gif Ir į draugus kai kurioms smile.gif
Mes ir toliau gyvenam rėkime doh.gif Nu kas per vaikai.... tokiais periodais užeina, tai bliauna dienom naktim.... Kada ta ramybė ateis? Vakarais kai po pietų atsikelia, tai ir prasideda. Reikia imt ant rankų ir stovėt virtuvėj prie puodų, nesvarbu, kad seniai niekas nebeverda, ale tempia už rankos paėmę. Gal kokie šefai bus?
O naktį irgi iki kokios 2 val vis tai viena tai kitas kas pusvalandį rėkauja. Stogas tuoj nuvažiuos jau man doh.gif
Nusikloja ir maniškiai, milijoną kartų tvarkau tvarkau, nors pas mus šilta, bet kažkaip man vis tiek atrodo, kad vėsu naktį. Bet tai tas klojimas vis tiek trumpam.
Atsakyti
QUOTE(Ugnaja @ 2015 12 17, 06:28)
Sveikos wink.gif ar beprisimena mane kas  blush2.gif Pasiprašiau ir aš į grupę FB smile.gif Ir į draugus kai kurioms smile.gif
Mes ir toliau gyvenam rėkime  doh.gif Nu kas per vaikai.... tokiais periodais užeina, tai bliauna dienom naktim.... Kada ta ramybė ateis? Vakarais kai po pietų atsikelia, tai ir prasideda. Reikia imt ant rankų ir stovėt virtuvėj prie puodų, nesvarbu, kad seniai niekas nebeverda, ale tempia už rankos paėmę. Gal kokie šefai bus?
O naktį irgi iki kokios 2 val vis tai viena tai kitas kas pusvalandį rėkauja. Stogas tuoj nuvažiuos jau man  doh.gif
Nusikloja ir maniškiai, milijoną kartų tvarkau tvarkau, nors pas mus šilta, bet kažkaip man vis tiek atrodo, kad vėsu naktį. Bet tai tas klojimas vis tiek trumpam.

a, tai cia tu matyt, kurios nepazinau biggrin.gif uzklausiau zinute, koks nikas smile.gif tu? prisipazink..nes kiek fotkiu leido pazet tavo, tai kazkaip dvyniu neuzmaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 12 17, 08:52)
a, tai cia tu matyt, kurios nepazinau biggrin.gif uzklausiau zinute, koks nikas smile.gif tu? prisipazink..nes kiek fotkiu leido pazet tavo, tai kazkaip dvyniu neuzmaciau biggrin.gif

aš man rodos jau priemiau Ugnają į grupę, jei aišku nesupainiojau, bet jos vardas ir pavardė pasirodė labai matyti, matyt buvo ir toj didžiojoj dvynių grupėj apsireiškus biggrin.gif iš E raidės vardas tai ugnajos mano galva smile.gif
Atsakyti
panos, gal kuri is Jusu prisiregistrave portale tarpmergaiciu.lt?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 17, 12:06)
aš man rodos jau priemiau Ugnają į grupę, jei aišku nesupainiojau, bet jos vardas ir pavardė pasirodė labai matyti, matyt buvo ir toj didžiojoj dvynių grupėj apsireiškus biggrin.gif iš E raidės vardas tai ugnajos mano galva  smile.gif

E.Š. ?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2015 12 16, 14:50)
uzknisa kompas isdavikas  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif pigu.lt ieskojau vyrui dovanos, tai ka ziurejau, db salia meta reklamas.. ot tai, prises vyrelis ir bus aisku ka gaus dovanu.. istorija istryniau o situos kaip istrinti biggrin.gif ejau per visokias nesamones, zaisliukus is pigu.lt kad nusimustu kosmetika vyriska kvepalai, ne vis tiek kala tuos biggrin.gif siknius..
Prie interneto nustatymų ištrink cook'ius. Turėtų kaip ir suveikt. Gal tik nepatogumas toks, kad jei esi slaptažodžių prisaugojusi, kad logintis nereiktų, tai tamsyk ištrins visus irgi. Reiks iš naujo logintis.

Labos.
Atsakyti
Aciu Digin, vakar susiinstolinau ta programa. Sikna jau dege nes vyras 17 val namie jau turejo buti, o as prie kompo kuiciausi biggrin.gif juokas is saves eme smile.gif
Labos????? blink.gif 14 valanda??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2015 12 17, 13:49)
Aciu Digin, vakar susiinstolinau ta programa. Sikna jau dege nes vyras 17 val namie jau turejo buti, o as prie kompo kuiciausi biggrin.gif juokas is saves eme smile.gif
Labos?????  blink.gif 14 valanda??? biggrin.gif

tai pavyko? smile.gif

lAbos gal...ne labOs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti