QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 08:55)
Dija, manieji irgi paskui šunis bėgioja, labai mėgsta Bet čia tai net šuns nemačiau, tiesiog ėjo, pripuolė prie tvoros ir rankytę įkišo, ir spėk sureaguot Ko tik nebūna, labai reik saugot vaikus, nors kartais net nenumatysi tokių idiotiškų situacijų
FB grupę sukurti tai nesunku, aš galėčiau sukurt, bet kad aš jūsų nė vienos nė vardų nė pavardžių nežinau ir drauguose neturiu, tai nebent pati su savim galiu draugaut ten
Pabandžiau kurt, tai kad sukurt reik bent vieną narį pridėti. Tai gal sukurkit kasnors kas jau draugaujate tarpysavyje FB ir parašykit nuorodą į grupę?
Galima beja ir uždarą grupę sukurt ir slaptą (tada jos išvis nesimatytų niekam)
FB grupę sukurti tai nesunku, aš galėčiau sukurt, bet kad aš jūsų nė vienos nė vardų nė pavardžių nežinau ir drauguose neturiu, tai nebent pati su savim galiu draugaut ten
Pabandžiau kurt, tai kad sukurt reik bent vieną narį pridėti. Tai gal sukurkit kasnors kas jau draugaujate tarpysavyje FB ir parašykit nuorodą į grupę?
Galima beja ir uždarą grupę sukurt ir slaptą (tada jos išvis nesimatytų niekam)
tai kurk kurk..nes cia nei viena neturi gal... ai, as Bry turiu.. galiu tau i az savo varda atsiust...ale paskutiniu metu streikavo az...nu pabandysiu jei negausi, tai rek