Įkraunama...
Įkraunama...

*2014 dvynukai*

QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 08:55)
Dija, manieji irgi paskui šunis bėgioja, labai mėgsta doh.gif Bet čia tai net šuns nemačiau, tiesiog ėjo, pripuolė prie tvoros ir rankytę įkišo, ir spėk sureaguot doh.gif Ko tik nebūna, labai reik saugot vaikus, nors kartais net nenumatysi tokių idiotiškų situacijų doh.gif
FB grupę sukurti tai nesunku, aš galėčiau sukurt, bet kad aš jūsų nė vienos nė vardų nė pavardžių nežinau ir drauguose neturiu, tai nebent pati su savim galiu draugaut ten biggrin.gif

Pabandžiau kurt, tai kad sukurt reik bent vieną narį pridėti. Tai gal sukurkit kasnors kas jau draugaujate tarpysavyje FB ir parašykit nuorodą į grupę?
Galima beja ir uždarą grupę sukurt ir slaptą (tada jos išvis nesimatytų niekam) smile.gif

tai kurk kurk..nes cia nei viena neturi gal... ai, as Bry turiu.. galiu tau i az savo varda atsiust...ale paskutiniu metu streikavo az...nu pabandysiu wink.gif jei negausi, tai rek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 12 16, 09:36)
tai kurk kurk..nes cia nei viena neturi gal... ai, as Bry turiu.. galiu tau i az savo varda atsiust...ale paskutiniu metu streikavo az...nu pabandysiu wink.gif jei negausi, tai rek smile.gif

gavau, bet vistiek kad sukurt naują grupę reik į draugus prisidėt pirma, tada nurodyt kad tu būsi toj grupėj, tai pakviečiau draugaut.

kitoms gal jau galėsiu tiesiog nuorodą grupės įdėt čia.
Papildyta:
https://www.facebook...25853814122360/ na bandykit jungtis, tik gal parašykit jungiatės niką, kad netyčia neprisiprašytų kokių ne į temą lotuliukas.gif
pavadinimą iš lempos parašiau, jei ką, galėsim keist į ką tik norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 11:16)
gavau, bet vistiek kad sukurt naują grupę reik į draugus prisidėt pirma, tada nurodyt kad tu būsi toj grupėj, tai pakviečiau draugaut.

kitoms gal jau galėsiu tiesiog nuorodą grupės įdėt čia.

jo, jau draugaujam biggrin.gif

as dar Bry pridejau... daugiau nieko nezinau...o kitos susiraskit grupe Super Dvynukai.

tik, bamba, gal pridet dar 2014? nu kad jau aisku butu ..nors grupe ir uzdara smile.gif

ir kazkaip reiks tau kontrole daryt nauju nariu biggrin.gif bet gal pagal fotkes pazinsim wink.gif vis tiek matytos jau..arba nika tiesiog parasys prasydamos prijungti 4u.gif
Atsakyti
aš Fea tave padariau adminu, kad ne aš viena būčiau.
Jei parašys jungiantis nicką merginos, tai žinosim kad ne apsišaukėliai. Visos susijungsim ir tiek, poto jau naujų narių gi nebus, kiek čia tų mūsų smile.gif
Papildyta:
pirmą kart gyvenime tokį vardą girdžiu, Fea biggrin.gif čia aš apie tavo FB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 16 gruodžio 2015 - 11:21
QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 11:23)
aš Fea tave padariau adminu, kad ne aš viena būčiau.
Jei parašys jungiantis nicką merginos, tai žinosim kad ne apsišaukėliai. Visos susijungsim ir tiek, poto jau naujų narių gi nebus, kiek čia tų mūsų smile.gif
Papildyta:
pirmą kart gyvenime tokį vardą girdžiu, Fea biggrin.gif čia aš apie tavo FB

as tave kazkaip irgi kitokiu vardu isivaizdavau tongue.gif

jooo...o mano vardas tai ... keistas toks, svelniai tariant biggrin.gif biggrin.gif

nieko, apsiprasim su tais vardais kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 12 16, 11:30)
as tave kazkaip irgi kitokiu vardu isivaizdavau tongue.gif

jooo...o mano vardas tai ... keistas toks, svelniai tariant biggrin.gif biggrin.gif

nieko, apsiprasim su tais vardais kazkaip biggrin.gif

Nu va,išsikraustot unsure.gif ką padarysi, FB valdo smile.gif gal ateis laikas ir mane užvaldys,bet dar pasispyriosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 12 16, 13:58)
Nu va,išsikraustot  unsure.gif ką padarysi, FB valdo smile.gif gal ateis laikas ir mane užvaldys,bet dar pasispyriosiu wink.gif

tai busim ir cia, ten tik fotkes kad kelt galima wink.gif

susikurk gi ta anketa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
uzknisa kompas isdavikas gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif pigu.lt ieskojau vyrui dovanos, tai ka ziurejau, db salia meta reklamas.. ot tai, prises vyrelis ir bus aisku ka gaus dovanu.. istorija istryniau o situos kaip istrinti biggrin.gif ejau per visokias nesamones, zaisliukus is pigu.lt kad nusimustu kosmetika vyriska kvepalai, ne vis tiek kala tuos biggrin.gif siknius..
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2015 12 16, 14:50)
uzknisa kompas isdavikas  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif pigu.lt ieskojau vyrui dovanos, tai ka ziurejau, db salia meta reklamas.. ot tai, prises vyrelis ir bus aisku ka gaus dovanu.. istorija istryniau o situos kaip istrinti biggrin.gif ejau per visokias nesamones, zaisliukus is pigu.lt kad nusimustu kosmetika vyriska kvepalai, ne vis tiek kala tuos biggrin.gif siknius..

reik gal tau tiesiod AdBlock ijungt wink.gif na, susiinstaliuok..tada blokuoja visas tas metamas reklamas wink.gif patogu labai, kai nelandzioja visokios nesmones cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 12 16, 12:58)
Nu va,išsikraustot  unsure.gif ką padarysi, FB valdo smile.gif gal ateis laikas ir mane užvaldys,bet dar pasispyriosiu wink.gif

gali susikurt bet nesėdėt ten per daug. Aš tai mažai šiaip reiškiuosi tame FB. Gali jei nenori pažistamiems net nesiskelbt, kad ten esi smile.gif nebent iš principo prieš FB nusistačius. Man kartais nusibosta jis, galvoju kai visai daės, trinsiu lauk anketą, pažistami ten rašinėja 15x dienoj kada ką valgo, kur randasi, dėt nuotraukas nuo kiekvieno kampo, nu užknisa mane, totali nesamonė lotuliukas.gif ir išvis toks iškrypęs pasaulis pasidarė, kokios klasiokės, kurių gatvėj gyvenime nepažinčiau, ir be FB net nebučiau vardo prisiminus, o dabar žinau kur gyvena, kur atostogauja, matau vaikų nuotraukas kaip auga, žinau ką valgo, ką mėgsta, kur dirba, su kuo bendrauja lotuliukas.gif nu man keistai nejauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 16, 15:18)
gali susikurt bet nesėdėt ten per daug. Aš tai mažai šiaip reiškiuosi tame FB. Gali jei nenori pažistamiems net nesiskelbt, kad ten esi smile.gif nebent iš principo prieš FB nusistačius. Man kartais nusibosta jis, galvoju kai visai daės, trinsiu lauk anketą, pažistami ten rašinėja 15x dienoj kada ką valgo, kur randasi, dėt nuotraukas nuo kiekvieno kampo, nu užknisa mane, totali nesamonė lotuliukas.gif ir išvis toks iškrypęs pasaulis pasidarė, kokios klasiokės, kurių gatvėj gyvenime nepažinčiau, ir be FB net nebučiau vardo prisiminus, o dabar žinau kur gyvena, kur atostogauja, matau vaikų nuotraukas kaip auga, žinau ką valgo, ką mėgsta, kur dirba, su kuo bendrauja lotuliukas.gif nu man keistai nejauku biggrin.gif

nu tai galima tiesiog neziuret ten tu visu naujienu ir tiek wink.gif as kai neturiu ka veikt kartais, tai praskrolinu smile.gif bet siaip gi nebutina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 12 16, 14:58)

aaaabelo, nebutina ten savo pavardes rasyti, as pvz irgi pavardes nenurodziua, o drauguose tik is darbo grupes merginos, kuriu nesu gyvenime macius, tik dalinames info visokia. db tas pats ir su dvynukais - tik mes valdom ten ir niekas neylys juk.
FEA, kas ten per daiktas ir kur ji rasti? rasiau tau asmenine zinute ale man pareina jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 16 gruodžio 2015 - 16:22