Sveikos, seniai bematytos
QUOTE(Fea @ 2015 11 23, 17:31)
labas
mes tai tikra visada puosiam... nu reiks puost...o ar tampys, tai matysim
gal kazkaip netampys ziauriai
nes kazkur uzkelt tai neuzkelsi jau...kol ropojo,tai galima buvo..o dabar nebent ant baro kokio kelt ..ale tada miniatiurine tik gausis...dovnanos gi visos netilps po tokia
as irgi uzsikasus su savo tom razbaininkem
nu neimanoma, kaip jos viska kuicia, viska vercia, viska ima, musasi
nu ne minutei ramybes ner...tik kai miega...ale kai miega, tai as tik sedziu tylaii ir kava geriu...ir seriala koki ziuriu
ner sveikatos net sikna pajudint..o, atrodo, galeciau eit kuopt to balagano...ale kai pagalvoji,kad po pusvalandzio vel tas pats, tai....
nu zodziu, tokia isterine neviltis mane jau apima laaabai daznai
taikliai mano situaciją apibūdinai. Dar tokio bardako nėra buvę namuoset bet kad sutvarkai minutei ir vėl tas pats. Dabar maniškiai jau stalčius su visais kabliukais atsidaro. Plešia, kol nukrenta toks cipukas. O tada jei rado kruopų pakelį praimtą, tai patikėkit... Išpila ir žaidžia kaip su smėliu
Eglė aišku reik puošt, tik dar nesugalvoju kaip čia ją apsaugot. Pernai kažkokia tele2 reklama buvo, eglės šakos tik pagal lubas, o apačioj - kamienas nuskabytas, sakiau reikės ir mums taip daryt. Apskabysiu šakas iki kokio metro
QUOTE(pupute @ 2015 11 23, 23:51)
Sveikutes :-) niu mes dar nemate sniego :-) buvom teviskej, tai ten nei snaige nenukrito, gryzom i kauna ir jau atleista beveik. Bet pirma karta turbut vyro prasiau, kad paliktu mane ten, taip smagu man buvo, vaikai patenkinti, nebijojo jau zmoniu, nesikabino i kojas :-) niu bet grizom..
As kai vaikai mega tai dazniausiai pietus ruosiu, o antradieniais va mano ritualas paziureti kersta per tv3play. Kiekviena su savo ritualiskais serialais :-D
Mamos, ka vyrams pirksit dovanu jau sumaste?.ieskau ieskau ir niekas nesauna i galva. Pikta net ant saves.
Del egles.. as turejau galvoj tokia vizija, kad is zaisliuku nuo sviestuvo padaryti tokia kabancia ore eglute. Vyras sako galim balkone puost, ale su lemputem nesigauna :-) tai dar nenutare, jauciu nepuosim, realiai jos nera kur padeti net. Anksta..
Pas mus irgi sniego nėra. O maniškiai dar ir snargliuojasi, tai tupim ir toliau namie.
Kol vaikai miega aš irgi medituoju: kava, PC. Dabar karts nuo karto kokio darbelio parsivežu. Bet šiaip tai tuo metu visi ant pirštų galų vaikšto namuose....Išmiega 2,5-3 valandas. Ir naktį nuo 22,30 iki 8,30 maždaug dabar. Gana neblogai jau
QUOTE(Fea @ 2015 11 24, 20:26)
nu mano ismiega 2val kokias...kartais ir 3
tiesa, vis dar BB
QUOTE(pupute @ 2015 11 24, 22:25)
Kaip noreciau iki svenciu 5 kg pamest, bet nenoriu sportuot ir noriu valgyt saldainius...
aš irgi norėčiau... bet irgi nenoriu sportuot ir noriu saldaus...