QUOTE(bamba @ 2015 11 15, 08:22)
bet tai Dija, kaip blogai tavieji miega idomu, kas jiems trukdo, kaip visiški kūdikiai blūdinėja
tai tą sedaliją reik ištisai duot? kai nustoji duot iškart pablogėja? tada irgi nevariantas
mūsų šianakt naktis tikrai geresnė buvo, pora pyptelėjimų, o šiaip miegojo nuo 21:05 iki 6:40
tai tą sedaliją reik ištisai duot? kai nustoji duot iškart pablogėja? tada irgi nevariantas
mūsų šianakt naktis tikrai geresnė buvo, pora pyptelėjimų, o šiaip miegojo nuo 21:05 iki 6:40
Kiek aš žinau, tai bent mėnesį reikia duot, po to nutraukt. Kai kam viskas susitvarko, kai kam viskas grįžta, o kitiems išvis nėra efekto.
Labas rytas
Mūsiškiai irgi blūdina. Kartais smarkiaų, kartais mažiau. Va, vakar atvažiavom pas mano mama, tai šiąnakt jau davėsi nuo dūšios, irgi kas 2-1,5val. Bet man atrodo, kad dėl naujos vietos. Taip tai kokius 3-4k. kniurksi.
Ai,dar dėl alkoholio bijojai, bamba. Tai visokiose tinktūrose, pvz., valerijone, jo irgi bus. Nes kitaip tų žolių skysto ekstrakto matyt neina padaryt. O tabletytėse išgarina alkoholi. Tai gali bandyt ir kažką tabletėm. Yra Sedatif, Nervoheel (bet šiti homeopatiniai), na ir valerijonų tabletes galima trinti. Bet visus rekomenduoja pavartot ilgiau nei tik pagal poreikį.