QUOTE(Ugnaja @ 2015 10 15, 14:33)
dėl to darželio mano mama naktim nebemiega kaip čia dabar tokius mažiukus vesi, tuoj sirgs, nemoka nei gerti iš puodelio, nei pavalgyt patys.... Nu tai bet gal išmoks? gal dar ir ne laikas patiems valgyt savarankiškai, nors intensyviai mokomės... drabstom 2 metrų spinduliu aplink kai valgom, bet jai neduodi jiems šaukšto, rėks ir nevalgys Ainiukui jau visai neblogai sekasi. Su šakute jau pats pasismeigia, sriubytę su šaukšteliu irgi kartais pataiko į burnytę
Bet iš buteliukų geria tik atsigulę.... nedaeina sėdint, kad reikia jį paverst..... Kad apvertus bėga iš jo, tai pavalgę žino, palaistyt ant grindų moka, o kai į burną, tai nea, reikia atsigult
Bet iš buteliukų geria tik atsigulę.... nedaeina sėdint, kad reikia jį paverst..... Kad apvertus bėga iš jo, tai pavalgę žino, palaistyt ant grindų moka, o kai į burną, tai nea, reikia atsigult
išmoks manau. Manieji lygiai taip pat valgė, kaip čia aprašei, skraidė viskas aplink ir tiek. Kantriai pradėjau davinėt rytinę košę patiems valgyt. Pirma savaitę buvo tragedija, aš pati vos nežliumbiau, neviltis ėmė. O dabar pavalgo jau patys. Pastatau košę, duodu šaukštą ir neprieinu 15min, apsidrabsto, bet tikrai didžioji dalis būna suvalgyta. Su šakute sunkiau maniesiems, pripratę rankom, tai kietą maistą rankom ir ima
aš irgi po biški į daržą ruošiuos, tai mokau visko. Radom privatų, visai šalia naujųjų namų, naujai atsidaręs toks namudinis, kur bute įsikūrę. Bet tokiems pypliams manau tiks, dar geriau kai vaikų vos keli, viskas paprasta. Vistiek poto planuoju į valstybinį leist.Llapkritį sutarėm pusei dienos bandyt. Aišku kaina už du tai
manieji vis dar nevaikšto išprašiau siuntimą, einam dabar į santarus makštų kursą, masažų kursą ir į baseiną vaikščiosim (baseinan su mama teks, nes ten dviejų suaugusių reik). Veiklos turim žodžiu. Gal pramuš kažkaip ant ėjimo, nusibodo jau man laukt. Nors santaruose sakė, kad viskas jiems gerai kaip ir, tai nežinau kodėl nenori eit