LAbuka, nebeturiu niekam laiko, net SM
QUOTE(dija81 @ 2015 10 07, 07:53)
UGNAJA issiunciau mitybos plana,jei gavai parasyk
gavau, aciu
bet kazin ar istverciau su tiek maisto... 50 g sriubos
kiek cia tas yra? saukstas?
gal kada reiktu pabandyt, kai nereikes i darba...
QUOTE(bamba @ 2015 10 07, 13:22)
rojus
nakties miegas koks ilgas, svojonė tiesiog
Aš čia pagalvojau, kad kai vaikai išmoks normaliai miegot naktim, tai ateis tas laikas kai man į darbą reiks keltis o jiems patiems į daržą. Taip ir neišsimiegosim
manieji dieną irgi gerai miega, nuo 12 ar 12:30 išmiega po 2h, kartais 2.5h, mažiausiai 1.5h. Galvoju, gal reik neleist dieną daugiau 2val miegot, arba gal net 1.5 užtektų
ziuriu pas mus jau naktys vis ramesnes darosi. o diena pagaliau pradejom 1 karta miegoti, bet su prabudimais ir panesiojimais ismiega 3 valandas. Kai pvisada ainis turi po valandos prabust parekaut ir broli pakelt. tai su vyriausiu broliu tenka dar panesiot, tada jau ramiai ismiega dar 2 valandas. nezinau kaip su 1.5 valandos reiketu istraukt iki vakaro... o vakare kaip visada einam gult 22.00, bet dabar kol issistovineja, tai pusvalandis iseina, kol uzmiega
QUOTE(dija81 @ 2015 10 07, 15:43)
UGNAJA issiunciau mitybos plana,jei gavai parasyk
Papildyta:
Maniskai kaip vabalai,cia prie kojos,cia jau ner,tik speju dairytis.Austeja nusirideno nuo kalniuko ir tiesiai nosim i asfalta,tai burna pilna zemiu,nosies galas nosies galas kraujuotas,nugarele nubrozdinta
Praeita diena isejo is namu
,galvoju kazkaip tylu,Ariju radau ,perejau visus kampus,toleta,vonia,o kad buto durys praviros-nemaciau.Zodziu gastraliuoja kolidoriuje,basa,jau abu duris atsidaro.Dar-kepiau pyraga,istepiau tortine skatda sviestu ir kazkur nuejau,ateinu-Arijus ant galvos uzsidejes ir sedi patenkintas
Arba issitrauke keptuve,kurios neisploviau ir vel uzsidejes ant galvos
nu galva buvo baisi
Jau rakinu visus kambarius,jie tik 2,o man atrodo kad koks 10.
musu joris panasiai, visur kliuna ir griuna. o ta padetis namuose kaip is po karo, mane jau biesina.... traukia virtuvej visokias kruopas, pila ant zemes, batonu duonu maiselius apgrauzia... ka ima, tas ant zemes tuoj
QUOTE(Fea @ 2015 10 08, 19:34)
16kg tai man kosmosas visai mano 5mete 17kg sveria
man irgi... mano vienas apie 9.6 kitas apie 10.6 sveria, ir tai yra ka panesiot..
QUOTE(bamba @ 2015 10 08, 20:06)
21:30 kažkur užmiega, nors guldau apie 21
mano irgi mėsėdžiai
gaminu kotletus/kukulius dažnai, arba troškinius su jautiena (apkepu mažais gabaliukais, tada troškinu su morkom bulvėm ir daug pomidorų, kad vandens nereiktų) irgi tas pats per tą patį
mano irgi visokiu kotletus ir kukulius megsta, bet kiek gi mes galim valgyt juos.... o koses kokios nei i burna nebeima. tai verda dabar sriubas kokias tik besugalvoju.
QUOTE(Fifux'e @ 2015 10 09, 07:54)
valgyt gamint man ideju nepriktukstra vaikams.nezinau kodel
pvz siulau iskepti blynus-cukinija,varske, kukuruzu piltai. kepti orkaitej. super
ryziu apkepas-ryziai,bananas,kas valgot ir kiausa galit isimusti.
kas mesa valgot tai kept torskint galima ohoho.
mes pakolkas darzoviu ir kruopu vergai
laba ryt
tu tai saunuole