Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(sanet @ 2015 05 28, 19:42)
neduoda  unsure.gif

Saugu uzsisakyt iki 23dol ? paskutinį kartą pirkau eur

Saugu, iki birzelio 6 dienos24,45$ saugi suma, bet greiciausii vel mazins iki 23,63 tai nerizikuociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 29 gegužės 2015 - 09:05
QUOTE(ivetacom @ 2015 05 29, 09:01)
Saugu, iki birzelio 6 dienos24,45$ saugi suma, bet greiciausii vel mazins iki 23,63 tai nerizikuociau.

ačiū 4u.gif užsisakiau 22,98 dol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 29, 08:21)
ką perkat degintis saulėje?  g.gif

Šis Aubrey Organics labiausiai giriamas/perkamas, o ir pati įsigijau, tik dar neteko išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 05 29, 13:38)
Šis Aubrey Organics labiausiai giriamas/perkamas, o ir pati įsigijau, tik dar neteko išbandyti.

Mes irgi šį naudojam.
Ar matėt, siuntimas vėl nepriklausomai nuo svorio 4 USD ax.gif .
Atsakyti
E.L.F blizgius naudoju, tik kol su spalva atsirinkau, nes skiriasi...Pvz. šitie sodriai rožiniai

www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Studio-Glitter-Gloss-Twinkle-Pink-0-24-oz-6-8-g/54039
Su auksiniu blizgiu, kartais papuola, kad šepetėlis susivelia, bet jau kelis turiu, tai kur geras šepetėlis pasilieku ir su kitu blizgiu naudoju.
Bandžiau išsukamą kaip pieštuką lūpdažį, tai nepatiko, nes pats dažas kažkaip gumuluotai ant lūpų tepasi.
Vis lieka keli eu iki krepšelio sumos ribos ir bandau įsimesdama kažką pabandyti.Šiaip blizgiai malonūs, neblogai laikosi.

Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 05 29, 13:58)
E.L.F blizgius naudoju, tik kol su spalva atsirinkau, nes skiriasi...Pvz. šitie sodriai rožiniai

www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Studio-Glitter-Gloss-Twinkle-Pink-0-24-oz-6-8-g/54039
Su auksiniu blizgiu, kartais papuola, kad šepetėlis susivelia, bet jau kelis turiu, tai kur geras šepetėlis pasilieku ir su kitu blizgiu naudoju.
Bandžiau išsukamą kaip pieštuką lūpdažį, tai nepatiko, nes pats dažas kažkaip gumuluotai ant lūpų tepasi.
Vis lieka keli eu iki krepšelio sumos ribos ir bandau įsimesdama kažką pabandyti.Šiaip blizgiai malonūs, neblogai laikosi.

blyn kazkaip sodriai roziniu tai nlb noriu, bet jau uzsisakiau, na ziuresim kai gausiu, as labiau noreciau sviesiai lengvos rozines spalvos.. o jie labai persimato, nes kaip blizgiai tai spalvos pigmento gal nelabai ir matosi ant lupu ar ne?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Kodėl merginos klausia ar saugu pirkt už 23 dolerius, jei galim pirkti už 22 eurus, o su dabartiniu muitinės duodamu kursu (euro ir dolerio santykis) gaunasi 24,459..$, o tai reiškia, kad saugu prisikrauti ir už 23,99$. Ar aš kažką ne taip suprantu? g.gif

QUOTE(sanet @ 2015 05 28, 14:12)
Jums būna taip, kad neleidžia prekės į krepšelį dėt? Kiek dedu šitą-neina  doh.gif
http://www.iherb.com...0-Tablets/18537

gal kas bandėt šitą? Ar geresnių vaikams atradot?  ax.gif

Man leidžia. Gerųjų bakterijų nei sau, nei vaikams nebeperkam (kaip kad išsilaisvinom ir nuo žuvies taukų poreikio mito), kadangi jokie papildai niekad neatstatys mūsų žarnyno milijardų skirtingų bakterijų mikrofloros ir nepataikys į mums trūkstamą tipą, bet nenoriu atidarinėti Pandoros skrynios, tai sakau, kad tai tik MHO smile.gif

QUOTE(Ducky @ 2015 05 29, 07:21)
ką perkat degintis saulėje?  g.gif

Maudimukus biggrin.gif Aš bandžiau šį:
http://www.iherb.com...l...=null&ic=26 - labai baltai tepasi, bet saugo smile.gif

ir šį:
http://www.iherb.com...r...=null&ic=28

aš, kai nelabai reikli, tai tepu kas yra ir tikiu, kad saugo, nes norint, kad būtų apsauga ir kiek įmanoma natūralesnė sudėtis-nevertėtų tikėtis tepimosi lengvumo ir dangiškų kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 05 29, 15:19)
Sveikutės smile.gif

Kodėl merginos klausia ar saugu pirkt už 23 dolerius, jei galim pirkti už 22 eurus, o su dabartiniu muitinės duodamu kursu (euro ir dolerio santykis) gaunasi 24,459..$, o tai reiškia, kad saugu prisikrauti ir už 23,99$. Ar aš kažką ne taip suprantu?  g.gif

Nes euras kazkiek pabrango, tai ir muitine pakeite kursa, bet dabar jis vel kiek nukrito ir greiciausiai muitine nuo 6 dienos reaguos, o uzsakant dabar siuntinuka, galite ji gauti jau po 6 dienos ir teks nerimauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 05 29, 15:19)

Kodėl merginos klausia ar saugu pirkt už 23 dolerius, jei galim pirkti už 22 eurus, o su dabartiniu muitinės duodamu kursu (euro ir dolerio santykis) gaunasi 24,459..$, o tai reiškia, kad saugu prisikrauti ir už 23,99$. Ar aš kažką ne taip suprantu?  g.gif
Man leidžia. Gerųjų bakterijų nei sau, nei vaikams nebeperkam (kaip kad išsilaisvinom ir nuo žuvies taukų poreikio mito), kadangi jokie papildai niekad neatstatys mūsų žarnyno milijardų skirtingų bakterijų mikrofloros ir nepataikys į mums trūkstamą tipą, bet nenoriu atidarinėti Pandoros skrynios, tai sakau, kad tai tik MHO smile.gif
Maudimukus  biggrin.gif Aš bandžiau šį:

į klausimą jau atsakė, o aš pabūsiu nenuovoki ir paklausiu kas tas MHO? blush2.gif Man ydomu ką darot, jei negeriat bakterijų ax.gif galit ir į až smile.gif
Atsakyti
mergaites vilnietes, gal kas turi iherbinio tipo dezuciu, gali buti kuo ilgesnes, bet nelabai gilios, man labai praverstu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
http://www.iherb.com...oz-237-ml/37324
šį bandžiau, daugiau nepirkčiau. pas mane didelis šuo, tai užteko tik 4 kartams (gal per daug purškiau? sunku nustatyti, kada jau užtenka).
ir pagrindinis dalykas - baltas šuo nuo šio purškalo tapo oranžiniu biggrin.gif
Atsakyti
Laba
Gavau laišką, deklaruoti. Siuntiniai du, kaip žinoti kurį?
Ačiū, jau įtariu klausimas atsibodęs visoms, bet prašau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 30 gegužės 2015 - 09:44