Muitinė siautėja, dar vieną siuntinį sulaikė dėl poros centų, sudėtinga susikraut krepšelį kad būtų daugiau nei 20dol., bet mažiau nei 23dol.
Kalbant apie erkes ir šunis, tai pas mane jorkšyras, gyvenam mieste, bet per savaitę 1-2 erkes parsineša, ne visada pamatau kol ji dar neįsisiurbus. Ta chemija bjaurus daiktas, supylus šuniukas kokią dieną kaip apkvaitęs būna, bet negaliu net pagalvot kad to atsisakyt kai jų tokia daugybė
QUOTE(LabaiTyli @ 2015 05 27, 13:44)
Ta chemija bjaurus daiktas, supylus šuniukas kokią dieną kaip apkvaitęs būna, bet negaliu net pagalvot kad to atsisakyt kai jų tokia daugybė
Gal per stiprus variantas? As kiek lasinus suniukas niekaip nereaguoja i tuos lasus.
--------------------
Dar siaip imetu erkiu palyginima - gerai matosi kaip atrodo pati kairiausia, va ir surask ja lengvai ant suns (butent sita drauge ant dukrytes rado)
Su lūpa reikia ieškoti
Dar gerai jei gyvūnas leidžiasi apžiūrimas. Mano šeimoj katinas kasdien eina į lauką po kelis kartus, bet apžiūrėt tai ne visada jį galima. Jam nusibosta ir pabėga, nesupranta ko lendam prie jo
Dar gerai jei gyvūnas leidžiasi apžiūrimas. Mano šeimoj katinas kasdien eina į lauką po kelis kartus, bet apžiūrėt tai ne visada jį galima. Jam nusibosta ir pabėga, nesupranta ko lendam prie jo
QUOTE(Malena @ 2015 05 27, 13:48)
Su lūpa reikia ieškoti
Pritariu, dar ir buna, kad išeina parai ir negrįžta be to, mano katei jau atsibost kol galvą apžiūri ir jau draskytis pradeda
nežiūrėjau, iherbe gal yra antkaklių nuo erkių?
QUOTE(LabaiTyli @ 2015 05 27, 13:44)
Kalbant apie erkes ir šunis, tai pas mane jorkšyras, gyvenam mieste, bet per savaitę 1-2 erkes parsineša, ne visada pamatau kol ji dar neįsisiurbus. Ta chemija bjaurus daiktas, supylus šuniukas kokią dieną kaip apkvaitęs būna, bet negaliu net pagalvot kad to atsisakyt kai jų tokia daugybė
Bet tai taip baisu, jūs jį lėtai, o gal net pakankamai greitai žudote. Kiek būna, kad tik 5 metus išgyvena ir pareina kepenys, inkstai. Jau geriau nuskuskite beveik plikai ir apžiūrinėkite kasdien
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 27, 13:52)
Gal per stiprus variantas? As kiek lasinus suniukas niekaip nereaguoja i tuos lasus.
Neturėtų būti, perkant pasakau koks šuns svoris, pagal tai ir parenka. Bet tą dieną būna vangi, beveik visą laiką miega, kitą dieną būna jau kaip visada.
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 27, 16:18)
Bet tai taip baisu, jūs jį lėtai, o gal net pakankamai greitai žudote. Kiek būna, kad tik 5 metus išgyvena ir pareina kepenys, inkstai. Jau geriau nuskuskite beveik plikai ir apžiūrinėkite kasdien
Kolkas sveikatos problemų nepastebėjom, atrodo sveikas šuo, nors jau 9m. Norėčiau neduoti, bet kad labai daug tų erkių, jei dabar su chemija jų tiek parsineša, tai kas bus jei neduosiu Kerpam labai trumpai, po lauko apžiūriu, bet vistiek ne viską randu.
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 27, 19:27)
skaiciau kad jis greit labai isnaudoja, tiesa? http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/11557
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 27, 19:27)
Kad man bent kol kas nerodo nuolaidos, tie patys $8 kaip visada, kiek pamenu
QUOTE(illuminated @ 2015 05 28, 00:12)
Kad man bent kol kas nerodo nuolaidos, tie patys $8 kaip visada, kiek pamenu
Geras, dingo ir iš super specials skyrelio . Ir dar galvoju, ar ne 5 firmos buvo atsiradusios nuolaidos, liko tik 3 , matyt pamanė, kad per daug gerai bus . Aš vakar dar spėjau nusipirkt .
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 28, 07:21)
Bet su AO geras , jiems savaitės nuolaida. Šiaip kainuoja 5,29 eur, o dedant į krepšą nuo 7,5 skaičiuoja , gaunas 6 eur. Ot nuolaida
AO
AO
aga, geras, svarbiausia as vakar norejau pirkti kondicionieriu AO ir kaina su papildoma nuolaida rode 4,32eur, t.y skaiciavo papildoma nuolaida nuo 5,29eur. o dabar jau nuo 7,50eur, zd...