Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(barbuska @ 2015 07 17, 14:38)
kelintos dienos siuntinuką gavote? man šį kartą kažkaip ilgai neatsiunčia  g.gif

07.07 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 07 17, 16:20)

bigsmile.gif mano du liepos 02-03 dar pakeliui
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 07 13, 20:23)
Galima gerti Linų sėmenų nuovira, jis skrandzio gleivine padengia plonu gleivių sluoksniu, kuris ją apsaugo nuo dirginimo. Metus laiko gal nusibos ji virti  smile.gif tai gerai ir semenu aliejus - saukstas ant tuscio skrandzio arba  kapsulem , jei skystas nepriimtina . Is papildu galima pabandyt http://www.iherb.com...60-tablets/834?

QUOTE(raar @ 2015 07 14, 17:59)
vajei doh.gif
Man geriausią apsaugą duoda Frutin iš mūsų vaistnių. Padengia fiziškai kalcio/magnio putomis iš viršaus skrandžio turinį ir jis nekyla aukšty nedegina stemplės.
iherbo atitikmuo buvo šitie, bet dabar žiūriu abu discontinued  blink.gif  blink.gif

http://www.iherb.com...blets/5463?at=0

http://www.iherb.com...blets/9706?at=0
jokiais būdais negalima linų gleivių gerti daugiau nei dvi savaites - jis padengia skrandžio gleivinę ir žarnyną ir neleidžia įsisavinti maistinių medžiagų, nusilpsiet, jei ilgiau taip darysite.

QUOTE(Monteverte @ 2015 07 15, 12:15)
Labai geras colon cleanse max probiotic fiber, gamina health plus

QUOTE(Monteverte @ 2015 07 15, 15:44)
Jis valo žarnyną, taip pat padeda momentiškai, jei žmogus apsivalgo kažko ne to. Jei yra lėtinių problemų, tai labai gerai būtų mėnesiui, dviems nusipirkti ir kasdien pagerti, akyse gali prašviesėti mirksiukas.gif

Labai dėkui už patarimus. Dėl linų sėmenų tikrai negirdėjau, kad ilgai negalima gerti. Reiks turėti omenyje ir galvoju pabandysiu nusipirkti rekomenduotą papildą. Nes pas gydytoją pakliusiu tik rugsėjo 22 d. Na ir eilės :-(
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2015 07 17, 14:38)
kelintos dienos siuntinuką gavote? man šį kartą kažkaip ilgai neatsiunčia  g.gif

Antros dienos gavau krepsiukas
Atsakyti
biggrin.gif krepsys beveik identiskas manajam. Gaila sian nespejau i pasta, gavau lapuka 07.04dienos
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 18 liepos 2015 - 14:46
ar jau kas nors rinkotes siuntima su trackingu? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, jei baigesi mano kreditine ir pasidariau nauja, jos numeris kitas - ar galiu apsipirkti kaip naujas klientas pirma karta? blush2.gif
Atsakyti
Ką rekomenduotumėte paauglei:
- akių vitaminų;
- nuo astmos?
Atsakyti
sveiki. gal kas patars del nutribiotic greipfrutu seklu ekstrakto - beveik 3meciui galima? padeda? iherbe labai kuklus aprasymas, gal kas jau naudojat ir galit pasidalinti atsiliepimais. tema praveciau, neradau nieko apie ji.
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 07 19, 15:52)
sveiki. gal kas patars del nutribiotic greipfrutu seklu ekstrakto - beveik 3meciui galima? padeda? iherbe labai kuklus aprasymas, gal kas jau naudojat ir galit pasidalinti atsiliepimais. tema praveciau, neradau nieko apie ji.

Naudojam. Berods iherbo bloge buvo aprašymas lietuviškai ir dozavimas.
Mums padeda,bet ir geriam dažnai kai apserga.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 07 19, 12:25)
Mergaites, jei baigesi mano kreditine ir pasidariau nauja, jos numeris kitas - ar galiu apsipirkti kaip naujas klientas pirma karta?  blush2.gif

Galite.
Atsakyti