Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

O jūs galite įeiti į eu.iherb? Permeta mane į amerikonišką ir viskas, nieko negaliu padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 07 16, 21:32)
O jūs galite įeiti į eu.iherb? Permeta mane į amerikonišką ir viskas, nieko negaliu padaryti. g.gif

Ne, neįeinu irgi.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 16, 17:16)
Tai pamaisyti jau seniai yra - RINKINUKAS 4u.gif O dabar kokia gera kaina thumbup.gif

Taip, taip, sita mixa jau uzsipirkau. Patinka sitie vazelinukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 16 liepos 2015 - 21:49
QUOTE(Pasaulė @ 2015 07 16, 21:32)

Dabar jau pakeitė, - įėjimas per iherb.com, tik prie iHerb logotipo pasirinkti galima Lietuvą ir eurus.

QUOTE(Sense @ 2015 07 16, 22:48)
Taip, taip, sita mixa jau uzsipirkau. Patinka sitie vazelinukai.

O tie aštuoni tai nespalvoti? Aš su spalva tik šituos randu : http://www.iherb.com...ck-4-Pack/64253 g.gif
Atsakyti
nespalvoti, tik ivairiu kvapu/skoniu. Arbatmedzio toks savotiskas, kai pasitepi, jaucias skonis, tai toks nelabai. Kiti neutralesni, bet dar visu neisbandziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 17 liepos 2015 - 09:02
]Ms.Blonde, Jus lyg naudojate pilkinama sapmuna is iherb. Ar bent kiek naikina ta gelsva tona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 17 liepos 2015 - 10:40
QUOTE(Basari'a @ 2015 07 17, 11:39)
]Ms.Blonde, Jus lyg naudojate pilkinama sapmuna is iherb. Ar bent kiek naikina ta gelsva tona?

Naudoju Shikai 'platinum' (rasau pavadinima, nes lyg keli pilkinantys yra), tai nezinau kaip su jau esami geltoumo naikinimu, nes pati dazau labai sviesiai be geltono tono, tai kai naudoju sita sampuna lyg ilgiau islieka spalva neatsiplovus. Be sampuno lyg ir greiciau pasidaro naturalesne, tamsesne spalva.

Esu dar Mill Creek melyna sampuna turejus, bet nepamenu apie ji, tik apie pacia firma, nes ju produktai man sleiksciai saldaus kvapo...
Atsakyti
Gavau šiandien siuntinuką su šiuo šampūnu
http://www.iherb.com...oz-235-ml/29743
dar neišbandžiau, bet laaabai skystas atrodo g.gif keistas žolių kvapas jaučiasi, bet neatstumiantis smile.gif
dar gavau dovanų žalią pieštuką biggrin.gif

beje, man leidžia dėtis eur į krepšelį
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 16, 16:16)
Ech, paskubejau su Sierra Bees spalvotais balzamais - praeita savaite pirkau uz $5.

neuzsakiau vakar ju pigiu, nes aubrey netaike, tai dabar jau aubrey taiko, bet balzamai spalvoti vel pabrango doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 07 17, 11:46)
Gavau šiandien siuntinuką su šiuo šampūnu
http://www.iherb.com...oz-235-ml/29743
dar neišbandžiau, bet laaabai skystas atrodo  g.gif  keistas žolių kvapas jaučiasi, bet neatstumiantis smile.gif
dar gavau dovanų žalią pieštuką biggrin.gif

beje, man leidžia dėtis eur į krepšelį

kelintos dienos siuntinuką gavote? man šį kartą kažkaip ilgai neatsiunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2015 07 17, 15:38)
kelintos dienos siuntinuką gavote? man šį kartą kažkaip ilgai neatsiunčia  g.gif

Aš birželio 30 šiandien gavau
Atsakyti
o ir aš tos dienos laukiu, tai tikiuosi kitą savaitę irgi bus smile.gif
Atsakyti