Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(Shalimar @ 2015 07 12, 19:01)
O kaip sitas arganas? Ar tikras, ar geras? smile.gif Gal kas pirkot is sios parduotuves

http://www.bionaturo...ejus-100-ml.htm

Niekas nezinot...? LT neperkat argano? Man jis taip patikti pradejo, ir tuoj baigsis buteliukas doh.gif Cia kaina gera atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 07 15, 10:35)
Niekas nezinot...? LT neperkat argano? Man jis taip patikti pradejo, ir tuoj baigsis buteliukas doh.gif Cia kaina gera atrodo biggrin.gif

Aš pirkau, bet "Omnia Botanica" firmos, kaina didesnė, bet jo trijų lašų vienam kartui pakanka, užteko pusei metų ir labai labai patiko mano odai. Iš Iherb Acure siunčiausi su dozatorium, tai tik padejau naudoti ir jau baigiasi unsure.gif daug tirštesnis, kažkaip sunku išsitepti man su juo...
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 07 13, 18:23)
Gal galėtumėt patarti, kurios vartojote papildus skrandziui kaip apsaugą nuo erozijos, opų. Aš vartoju hormonus, kuriuos turiu gerti 1 metus laiko. Maziau negaliu, nes atsinaujins kita liga. O geriant 4 mėn. Pradėjau jausti skrandžio skausmus.
Ačiū atsakiusioms 4u.gif

Labai geras colon cleanse max probiotic fiber, gamina health plus
Atsakyti
Laba diena,
merginos, ką rekomenduotumėt nuo Herpes viruso. Tepaliuką turiu, bet įtariu, kad čia reikia kažkuom stipriau pagytdyt. Vaistinėj sakė, kad yra antibiotikai, bet kaip antibiotikai gali virusą nugalėt? Gal kuri ką ibandžiusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 15, 09:58)
Na ką, kompanija, naujos kainos nedžiugina sad.gif Parašiau į chatą, kad liūdžiu  verysad.gif

Airmail
Up to 1 pound = $3.00
From 1 pound to 1.49 pounds = $3.30
From 1.5 pound to 1.99 pounds = $4.40
From 2 pound to 2.49 pounds = $5.50
From 2.5 pound to 2.99 pounds= $6.60
From 3 pound to 3.49 pounds = $7.70
From 3.5 pound to 4 pounds= $8.80

Ihm, kažkaip nilabai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva626 @ 2015 07 15, 12:18)
Laba diena,
merginos, ką rekomenduotumėt nuo Herpes viruso. Tepaliuką turiu, bet įtariu, kad čia reikia kažkuom stipriau pagytdyt. Vaistinėj sakė, kad yra antibiotikai, bet kaip antibiotikai gali virusą nugalėt? Gal kuri ką ibandžiusi...  4u.gif

L-lysine išbandyta, veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 14, 16:59)

Man geriausią apsaugą duoda Frutin iš mūsų vaistnių. Padengia fiziškai kalcio/magnio putomis iš viršaus skrandžio turinį ir jis nekyla aukšty nedegina stemplės.

Aš vieną kartą kai pabandžiau Frutin, tai daugiau nebenoriu. Šitaip vėmusi dar nebuvau. Jau galvojau, kad be greitosios nebeapsieisiu.
Sakyčiau, kam padeda Rennie, tam turėtų padėti ir Frutin. Man nuo Rennie tik blogiau būna. O nuo Frutin dar ir blogiau buvo. Plius, ir skonis panašus.
Atsakyti
jau senokai uzsisakinejau. Kai pries gera pusmeti del keliu virsytu centu susimokejau beveik 50lt mokesciu tai nieko nebenorejau.. tuokart man aiskino muitininkas, kad jau nuo sausio ir siuntimo išlaidos ieina į tuos 22neapmokestinamus eurus. Ar teisybė?? g.gif Bijau užsisakinet jau dabar..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 15, 12:26)
L-lysine išbandyta, veiksminga thumbup.gif

Dėkuij, užsisakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 07 15, 12:04)
jau senokai uzsisakinejau. Kai pries gera pusmeti del keliu virsytu centu susimokejau beveik 50lt mokesciu tai nieko nebenorejau.. tuokart man aiskino muitininkas, kad jau nuo sausio ir siuntimo išlaidos ieina į tuos 22neapmokestinamus eurus. Ar teisybė??  g.gif Bijau užsisakinet jau dabar..

jei galutiniam apmokestinimui, tai taip, jei nusatyti ar siuntinys apmokestinamas turetų buti - tai ne.

pirmi sakiniai, atnaujinimas 2014-12-30,
http://www.muitai.lt/duk
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 15, 11:15)
Labai geras colon cleanse max probiotic fiber, gamina health plus

Ką jis padaro skrandžiui? (kaip veikia?) 4u.gif

man visada užsidega rugpjūtį, po sodo gėrybių rūgščių (serbentai, obuoliai) valgymo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 15 liepos 2015 - 13:36
QUOTE(raar @ 2015 07 15, 14:35)
jei galutiniam apmokestinimui, tai taip, jei nusatyti ar siuntinys apmokestinamas turetų buti - tai ne.
pirmi sakiniai, atnaujinimas 2014-12-30,
http://www.muitai.lt/duk

reiškiasi 22,40 USD prekes + 3,30 USD siuntimas dar nebus apmokestinamas?? rolleyes.gif labai nenoreciau vel moketis muito del keliu centu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 15, 14:35)
Ką jis padaro skrandžiui? (kaip veikia?)  4u.gif

man visada užsidega rugpjūtį, po sodo gėrybių rūgščių (serbentai, obuoliai) valgymo doh.gif

Jis valo žarnyną, taip pat padeda momentiškai, jei žmogus apsivalgo kažko ne to. Jei yra lėtinių problemų, tai labai gerai būtų mėnesiui, dviems nusipirkti ir kasdien pagerti, akyse gali prašviesėti mirksiukas.gif
Atsakyti