Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

O eteriniai aliejai išties padeda nuo vabzdžių. Kaip su šunimis - nežinau, nes neauginu, bet pačiai tai padeda Uoga Uoga pirktas "Bzzz" mišinys. Vasarą kartais lovos kraštus keliais lašais patepdavau (nes naktį, jei karšta, vis vien kažkiek langą prasidarai..) ir visiškai nieko. Ir kartais ant odos (riešų, kelių) patepdavau, nes ant rūbų manrods dėmes palikdavo. Tai iš esmės bet koks geresnės kokybės et. aliejus galėtų padėt, priklausomai nuo gyvenamos vietos ir uodų kiekio biggrin.gif O tai pati nuo pat ankstyvos vaikystės vaikščiodavau kone sutinusi, matyt žiauriai skani doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 23:29)
O kuo chemioja geriau? Ar skaitėt vien supermamoj kiek istorijų, kad nepaisant tų visų dargi ir brangių chemijų, šunys vistiek užsikrėtė, kai kurie net mirė.
Nieko kito nesugalvosite kaip kasdien kaip tėve mūsų prieš naktį apžiūrėt ir dar ryte žvilgtelt, pačiupint. Kam per sunku, lai nelaiko šunų smile.gif

Nesakau, kad geriau, bet patogiau tikrai. Na juk ta ae neprilasinsi n kartu per diena, o ir naturalu pamirst uzlasint, pamirst apziuret ir tt. Na man patogiau karta per menesi sulasint. O del paryskintos dalies, tai nereikia taip kategoriskai - as geriau karta per menesi sulasinsiu ir gal ne tiek suziuresiu ta suni nei kad ae lasint ar tik ryte/vakare apziuret ir kazka praleist (juk buna, kad kazkur reikia isbegt, veluoji ar vyras vienu metu veda, as kitu ar tas pavedziojimas ant greituju buna ir visi apziurejimai/ae lasinimai praleidziami). O jei jau taip kategoriskai, tai apie daugka galima taip pasisakyt - nera cia tokios visos 100% nuo iki naturalistes. Tada gal vaikus ne visiems rekomenduotina laikyt, nes dar netures pakankamai laiko ir kazkada nesuziures, laiku nepamaitins ar pan tongue.gif
Atsakyti
Aš vieną vasarą buvau pasidariusi degtine ar spiritu užpilti gvazdikėliai. Palaikyti reikia bent savaitę užpiltus - padeda, bet dažnai tepliotis reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 27, 01:38)
Nesakau, kad geriau, bet patogiau tikrai. Na juk ta ae neprilasinsi n kartu per diena, o ir naturalu pamirst uzlasint, pamirst apziuret ir tt. Na man patogiau karta per menesi sulasint. O del paryskintos dalies, tai nereikia taip kategoriskai - as geriau karta per menesi sulasinsiu ir gal ne tiek suziuresiu ta suni nei kad ae lasint ar tik ryte/vakare apziuret ir kazka praleist (juk buna, kad kazkur reikia isbegt, veluoji ar vyras vienu metu veda, as kitu ar tas pavedziojimas ant greituju buna ir visi apziurejimai/ae lasinimai praleidziami). O jei jau taip kategoriskai, tai apie daugka galima taip pasisakyt - nera cia tokios visos 100% nuo iki naturalistes. Tada gal vaikus ne visiems rekomenduotina laikyt, nes dar netures pakankamai laiko ir kazkada nesuziures, laiku nepamaitins ar pan tongue.gif

Man tai visiškai nesuprantama kaip galima taip imti ir kenkti tyčia savo mylimam gyvūnui schmoll.gif Koks tikslas, kad po to mirtų be laiko arba kęstų ilgus metus baisias ligas?
Jei šuo vedamas 5 kartus dienoje, vadinasi laiko daug. Jei šuo vedamas vienam ilgam pasivaikščiojimui, vadinasi po jo praėjus porai valandų apžiūrima.
Pasiskaitykit apie tuos lašus mokslinius tyrimus. Dabar dar toksiškas tabletes per skrandį išrado blink.gif
Tik žmogus gali tebūti toks baisus padaras.
Atsakyti
Priminkit kokias nakvisos kapsules perkat.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 05 26, 14:52)
Mum citronela labai gerai padeda, bet tik kokiam pusvlandziui, paskui vel reikia persitepti, bet tik pasitepus atrodo, kad visi uodai is mosko dingsta biggrin.gif

Negalima tepti ant odos! Tik rūbų.

O kaip tepti ant rūbų? g.gif Nelieka dėmių? Tai taip išeina, kad purškiamas geriau už tepamą?

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 22:29)

O kuo chemioja geriau? Ar skaitėt vien supermamoj kiek istorijų, kad nepaisant tų visų dargi ir brangių chemijų, šunys vistiek užsikrėtė, kai kurie net mirė.
Nieko kito nesugalvosite kaip kasdien kaip tėve mūsų prieš naktį apžiūrėt ir dar ryte žvilgtelt, pačiupint. Kam per sunku, lai nelaiko šunų smile.gif

Kenksmingiausios erkės - tos mažytės nimfos, jų nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 27, 09:25)
Kenksmingiausios erkės - tos mažytės nimfos, jų nesimato  schmoll.gif

Matosi, jei gerai ieškai. Žinoma, yra tokių kudlotų tankiausiu plauku veislių, ant kurių gal ir pražiūrėsi, bet vadinasi tos veislės tuomet tik Sibirui, Aliaskai, o ne mums ax.gif Nuodyti gyvūnus dėl savo įgeidžių turėti pūkuotą mešką? g.gif
Atsakyti
Gavau ir aš meilės laišką lotuliukas.gif Pirkau iš europinio psl už 21 eur ir prisikabino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 27, 09:34)
Matosi, jei gerai ieškai. Žinoma, yra tokių kudlotų tankiausiu plauku veislių, ant kurių gal ir pražiūrėsi, bet vadinasi tos veislės tuomet tik Sibirui, Aliaskai, o ne mums ax.gif Nuodyti gyvūnus dėl savo įgeidžių turėti pūkuotą mešką? g.gif

Oi, tik nereikia, aš net ant savęs vieną kartą neradau (nors tikrai nekudlota lotuliukas.gif ), nors iškarto iš miško po dušu einu ir visur apsižiūriu, o pražiopsojau pakinklyje, pajaučiau, tik, kai niežtėt pradėjo cool.gif
Atsakyti
Gal yra iherbe kažko panašaus vaikams į osteocare? Gyd liepė pagert vyresnėliui, kažko pakirkšnuką jam kartais paskausta unsure.gif
Atsakyti
laba,
parekomenduokit krema jautriai odai?
kazko sudurniavo oda, o mano turimi labiau tinkami ziemos sezonui unsure.gif
Atsakyti
Ka cia ir bepasakyt pries tokia gelezine nuomone biggrin.gif

Tos mazytes erkes tikrai sunkiai matomos - na prisisiurbs, tai pamatysi, bet siaip tikrai nelabai, nebent ta suni gerai tyrinesi. Juk jos aplamai vos iziurimos, kaip aguonos grudelis, dar mazesnes, tai ant kokio juodo suns sunku pamatyt (dabar turbut bus atsakyta, kad juodu sunu nelaikyt biggrin.gif ). Drauge ant savo dukrytes karta rado po zaidimo kieme ir tik del to pastebejo, kad mergyte dar neturejo apgamu, tai draugei labai idomu pasidare tas 'apgamas'. Maciau as ta erke, nes del visa ko ji pasilikus buvo, tai tikrai lengvai praziopsociau ant suns, dulkele palaikyt drasiai galima.

Na o kudlotu sunu laikymas tik Aliaskai, tai kazkoks absuriskas pasakymas. Ne del erkiu, bet man irgi grynai snieginiu veisliu sunu laikymas nesuprantamas kartais kai laikoma ten, kur +30 istisus metus. Bet apie erkes kalbant, tai negi tik trumpaplaukius sunis dabar visi turi laikyt doh.gif Tas pats jorksyras ar shih tzu kudloti pakankamai, bet siaurej neisgyventu, uztai ant ju ta mazyte erke praziuret ner ka.
Atsakyti