Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(jurguze @ 2015 07 03, 09:05)
O jūsų neišberia nuo Maxi Hair? Aš jų negaliu gert, iškart pūlingais guzais išmėto schmoll.gif

As emiau sita, nes jame biotino 667%, o antram net 1,667%, manau nuo tokio kiekio gali tikrai berti.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2015 07 03, 09:05)
O jūsų neišberia nuo Maxi Hair? Aš jų negaliu gert, iškart pūlingais guzais išmėto schmoll.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 03, 09:51)
Imčiau tik šitą http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/42190
Tabletės iHerbe nenormalaus dydžio, stringa, smirda, kapsules daug langviau praryti.

Šito ir pap. sudėtinės dalys normalesnės, nes nuo kai kurių tai plaukai iš viso išslinkti gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 03, 11:03)
Šito ir pap. sudėtinės dalys normalesnės, nes nuo kai kurių tai plaukai iš viso išslinkti gali biggrin.gif

aha, tabletei suklijuoti daugiau papildomų medžiagų deda.
Atsakyti
Susikroviau ir as krepselį isbandysim Alaffia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 03, 08:35)
Galima, tik neregistruotų neieško. Nebent užlaikė, ypač jei eurinį pirkote. Tada gal jau užregistravo jus pagal pavardę ir ruošia meilės laišką. Tokiu atveju, jei jau spėjo tai padaryti, gal ir gausite info.

ačiū 4u.gif

QUOTE(raar @ 2015 07 03, 08:51)
Bandyti galima, be jie be registracijos kodo neieško, jei bus maloni, gal pagal pavardę ar adresą paieškotų...

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 07 03, 10:17)
As emiau sita, nes jame biotino 667%, o antram net 1,667%, manau nuo tokio kiekio gali tikrai berti.

mane irgi ziauriai beria nuo maxi hair, pasiziurejau pas mane biotino 667%... zodziu ne viskas kas tinka marytei, tinka ir onytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 07 03, 12:41)
Susikroviau ir as krepselį isbandysim Alaffia smile.gif

Pasidalinkit įspūdžiais, kaip patiks. 4u.gif Bandyčiau ir aš, bet spintelė jau viskuo perkrauta. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot kiek laiko reiktu gert maxi hair? Galvoju ar tik pabandymui viena imt ar daugiau.
Ir pasiulykit kokia smulkmenele, dabar krepsi 20.11eur.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 03, 18:26)
Kaip manot kiek laiko reiktu gert maxi hair? Galvoju ar tik pabandymui viena imt ar daugiau.
Ir pasiulykit kokia smulkmenele, dabar krepsi 20.11eur.

Man tai vienos bonkutes uzteko.
Kramtomos gumos gali paimti.
Atsakyti
Mano kuklus krepselis.. sampunu turbut visam gyvenimui turesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Aut of africa kuno losionas pigiau
Atsakyti