Maxi Hair 20%nuolaida, jau neblogai, kas gere kokie atsiliepimai?
Man kazkodel kasike neminusuoja.
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 08:15)
Kazi man vienai nebeduoda nuolaidos acure sampunams?nors rodo,kad dar 5,99$,bet isimetus krepsan-pilna kaina ar jau baigesi akcija?
Man uz $5.99 leidzia pirkt
O kur naujos savaitines akcijos? Ar cia man vienai nerodo?
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 02, 01:15)
Laba diena,
o čia ne per didelė suma? Muitinė neužlaiko tokios sumos siuntinio?
QUOTE(Gricė @ 2015 07 02, 06:20)
Ne, 21,73 euro , visos nuolaidos pasimato krepšely
Dar naujas trialas atsirado vitaminų 30 tablečių už 0,91 cnt.
Mergaitės, help, nesuprantu ko dar muitinė iš manęs nori Aš jiems nusiunčiau Invoice, ten ir yra Rewards grafa. Bet kaip jiems įrodyti už ką man tie Rewards suteikti? O Order History tai visus iki šiol buvusius užsakymus jiems siųsti?
"Laba diena,
Kadangi pas Jus atsiųsto invoico grafoje Rewards yra nurodyta nuolaida, prašome papildomai siuntos išmuitinimui atsiųsti:
1) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums suteiktą ir panaudotą atlygį Reward;
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus Order History
Papildyta:
Jiems gal filmuką nusiųsti?
https://www.youtube....4&v=ffex5x47gjc
"Laba diena,
Kadangi pas Jus atsiųsto invoico grafoje Rewards yra nurodyta nuolaida, prašome papildomai siuntos išmuitinimui atsiųsti:
1) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums suteiktą ir panaudotą atlygį Reward;
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus Order History
Papildyta:
Jiems gal filmuką nusiųsti?
https://www.youtube....4&v=ffex5x47gjc
QUOTE(Dangiuks @ 2015 07 02, 10:20)
Mergaitės, help, nesuprantu ko dar muitinė iš manęs nori Aš jiems nusiunčiau Invoice, ten ir yra Rewards grafa. Bet kaip jiems įrodyti už ką man tie Rewards suteikti? O Order History tai visus iki šiol buvusius užsakymus jiems siųsti?
"Laba diena,
"Laba diena,
Prisijungiat cia, darot duomenu kairej pusej printscreen, ir cia Order History lenteles printscreen.
Pati išbandysiu muilus naujas krepšelis, bandysim liziną.