Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

Maxi Hair 20%nuolaida, jau neblogai, kas gere kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Man kazkodel kasike neminusuoja.
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 08:15)
Kazi man vienai nebeduoda nuolaidos acure sampunams?nors rodo,kad dar 5,99$,bet isimetus krepsan-pilna kaina  g.gif ar jau baigesi akcija?  g.gif

Man uz $5.99 leidzia pirkt g.gif

O kur naujos savaitines akcijos? Ar cia man vienai nerodo? blink.gif
Atsakyti
Nu ką, padavė akcijų, vieną krepšelį užsisakiau, paskubėkit, kai ko po kelis vnt belikę. krepšelis
Dar noris kažką užsakinėt, bet vėlu jau, gal ryt atvėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 02, 01:15)
krepšelis
Dar noris kažką užsakinėt, bet vėlu jau, gal ryt atvėsiu biggrin.gif

Laba diena,
o čia ne per didelė suma? Muitinė neužlaiko tokios sumos siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 07 02, 06:20)
Laba diena,
o čia ne per didelė suma? Muitinė neužlaiko tokios sumos siuntinio?

Ne, 21,73 euro mirksiukas.gif , visos nuolaidos pasimato krepšely mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar naujas trialas atsirado vitaminų 30 tablečių už 0,91 cnt.
Atsakyti
Gal kas jau seniau bandet Alaffios muilu ir galit parasyt atsiliepima? Kai kurie muilai vos viena kita atsiliepima iherb turi.
Atsakyti
Mergaitės, help, nesuprantu ko dar muitinė iš manęs nori sad.gif Aš jiems nusiunčiau Invoice, ten ir yra Rewards grafa. Bet kaip jiems įrodyti už ką man tie Rewards suteikti? O Order History tai visus iki šiol buvusius užsakymus jiems siųsti?

"Laba diena,

Kadangi pas Jus atsiųsto invoic‘o grafoje „ Rewards“ yra nurodyta nuolaida, prašome papildomai siuntos išmuitinimui atsiųsti:
1) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums suteiktą ir panaudotą atlygį „ Reward“;
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus „ Order History“
Papildyta:
Jiems gal filmuką nusiųsti? smile.gif

https://www.youtube....4&v=ffex5x47gjc
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2015 07 02, 10:20)
Mergaitės, help, nesuprantu ko dar muitinė iš manęs nori sad.gif Aš jiems nusiunčiau Invoice, ten ir yra Rewards grafa. Bet kaip jiems įrodyti už ką man tie Rewards suteikti? O Order History tai visus iki šiol buvusius užsakymus jiems siųsti?

"Laba diena,

Kadangi pas Jus atsiųsto invoic‘o grafoje „ Rewards“ yra nurodyta nuolaida, prašome papildomai siuntos išmuitinimui atsiųsti:
1) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums suteiktą ir panaudotą atlygį „ Reward“;
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus „ Order History“

Prisijungiat cia, darot duomenu kairej pusej printscreen, ir cia Order History lenteles printscreen.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 07 02, 10:35)
Prisijungiat cia, darot duomenu kairej pusej printscreen, ir cia Order History lenteles printscreen.

O varge, supratau 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pati išbandysiu muilus lotuliukas.gif naujas krepšelis, bandysim liziną.
Atsakyti