Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 30, 19:57)
Na mano vardinti pirktiniai be purkstuko, is buteliuko beriami budavo, tai ir su naminiu galima pasirinkt kazkoki kitoki buteliuka, jei paprastas indelis nepatogu. Bet man butent ir patogiausia yra naudot kai isiberiu i delna, tada paskirstau tarp abieju delnu ir ant saknu dedu, o palaukus prasukuoju. Dar kartais ant plauku sepecio berdavau ir taip sukuodavau. Tiesiog reikia atrast ta sau patogu buda ir tiek.  4u.gif

Ką daro sausas šampūnas? blush2.gif Krakmolas tai įsivaizduoju atkelia plaukus nuo šaknų g.gif Ar dar ir riebalo sugeria? O jis pasilieka plaukuose ar sugėręęs riebalus išsišukuoja? Kiek lauko reikia iššukinėti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazi man vienai nebeduoda nuolaidos acure sampunams?nors rodo,kad dar 5,99$,bet isimetus krepsan-pilna kaina g.gif ar jau baigesi akcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 10:15)
Kazi man vienai nebeduoda nuolaidos acure sampunams?nors rodo,kad dar 5,99$,bet isimetus krepsan-pilna kaina  g.gif ar jau baigesi akcija?  g.gif

Pasikeiciau valiuta i eu-nuolaida dar taiko bigsmile.gif mergaites,pirma karta pirksiu eu-21,41eu saugi suma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 09:15)
Kazi man vienai nebeduoda nuolaidos acure sampunams?nors rodo,kad dar 5,99$,bet isimetus krepsan-pilna kaina  g.gif ar jau baigesi akcija?  g.gif

Pas mane marocan sampunas krepsy dabar discount (€2.26) kaina €5.41

subtotal 21,41eu saugi , įmeskit del visa ko cia galutines visu eiluciu sumas, jei tai pirmas kartas.

nusiteikit is eurinio pirkdama, akd gali uzsibuti siuntinys muitineje, nors ir nebus apmokestintas, taciau gali tekti siusti info, kad nemoketa > 22€
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 01 liepos 2015 - 09:36
QUOTE(raar @ 2015 07 01, 10:33)
Pas mane marocan sampunas krepsy dabar discount (€2.26) kaina €5.41

subtotal 21,41eu saugi , įmeskit del visa ko cia galutines visu eiluciu sumas, jei tai pirmas kartas.

nusiteikit is eurinio pirkdama, akd gali uzsibuti siuntinys muitineje, nors ir nebus apmokestintas, taciau gali tekti siusti info, kad nemoketa > 22€

Tai va keista,nes $ nebeduoda nuolaidos, o eu -duoda g.gif

Subtotal

Shipping

€21.41

€3.21

Rewards

€0.00

Order Total

€24.62

Nu ciudai su tuo iherb-dabar jau duoda nuolaida ir usd perkant rolleyes.gif jauciu pirksiu usd-tingiu ir nenoriu tiems biurokratams aiskintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 01 liepos 2015 - 09:49
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 09:40)
Tai va keista,nes $ nebeduoda nuolaidos, o eu -duoda  g.gif
Subtotal

Shipping

€21.41

€3.21

Eurais saugi suma. Kaip doleriais ir kiek laisvumo kurso kitimui lieka iš šios sumos nepasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 01, 09:56)
Ką daro sausas šampūnas?  blush2.gif Krakmolas tai įsivaizduoju atkelia plaukus nuo šaknų  g.gif Ar dar ir riebalo sugeria? O jis pasilieka plaukuose ar sugėręęs riebalus išsišukuoja? Kiek lauko reikia iššukinėti?  ax.gif  4u.gif

Daro tai, ka ir paprastas sampunas - atgaivina plaukus, tik pagreitintu budu. Kai pvz antra diena pradeda riebaluotis plaukai ar siaip sukrite buna (jei labai riebaluoti, tai netiks sausas sampunas), tai po jo plaukai vel purus ir sviezi buna.

Kazkiek issisukuoja, bet kazkiek ir lieka plaukuose - na nemanau, kad pavyktu viska isssukuot bet ir labai norint. O tas issukavimas tik tam, kad pasiskirstytu tolygiai produktas. Kartais pirstais itrindavau sausa sampuna, tada bet kaip susirisdavau ir budavo tik po pusvalandzio issukuodavau (i ta laika pvz pasidazydavau, kavute isgerdavau), bet siaip pilnai uztenka minute palaukt ir prasukuot.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 07 01, 09:56)
Ką daro sausas šampūnas?  blush2.gif Krakmolas tai įsivaizduoju atkelia plaukus nuo šaknų  g.gif Ar dar ir riebalo sugeria? O jis pasilieka plaukuose ar sugėręęs riebalus išsišukuoja? Kiek lauko reikia iššukinėti?  ax.gif  4u.gif

Sugeria riebalus, pakelia nuo šaknų. Kartais labai praverčia.
Na pvz. net eidama sportuoti "pasitvarkau" taip plaukus, nes žinau, kad maudysiuos po sporto ir prieš tai tikrai neverta plauti galvos, tai ir sportuodama gerai jaučiuosi, o be to žinau, kad nekenkia, o dar kaip Blonde sakė, jei eterinių aliejų įdėta, tai ir nauda yra.

Aš šukuodavau, arba tiksliau sakant, kedendavai su pirštais iš karto, gerai būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 01 liepos 2015 - 12:41
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 01, 10:40)
jauciu pirksiu usd-tingiu ir nenoriu tiems biurokratams aiskintis  smile.gif

Aš tai perku eurais, bent įrodyt galima, kad iki 22 eur pirkai, o doleris neaišku kaip susvyruos iki atvyks siuntinys ax.gif . Man labiau rizikinga doleriais užsakinėt ax.gif , euras nors stabilu, iki 22 eur užsakinėji ir psio, nei skaičiuot, nei sekt svyravimų ax.gif .
Atsakyti
Dabar ir man isireike sauso sampuno smile.gif savos gamybos tai nepasitikiu biggrin.gif kazin acure http://www.iherb.com...7-oz-48-g/41387 neblogas? Kazkodel neduoda man jo i krepsi isideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 01, 12:48)
Aš tai perku eurais, bent įrodyt galima, kad iki 22 eur pirkai, o doleris neaišku kaip susvyruos iki atvyks siuntinys ax.gif . Man labiau rizikinga doleriais užsakinėt ax.gif , euras nors stabilu, iki 22 eur užsakinėji ir psio, nei skaičiuot, nei sekt svyravimų ax.gif .

drinks_cheers.gif bet man nesvarbu greitis, kada atkeliaus, neseku, ir man visai dzin paforwardinti laišką su orderiu, paleidžia iš karto. T.y. man šitaip yra geriau nei drebėti dėl kurso. Bet daugiau kam pastebiu geriau palikti rezervo, bet su muitine nežaisti. Ot pasirinkimo laisvę suteikė, ar ne? biggrin.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2015 07 01, 13:47)
Kazkodel neduoda man jo i krepsi isideti g.gif

nes out of stock (eu rašo)
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 07 01, 14:47)
Dabar ir man isireike sauso sampuno smile.gif savos gamybos tai nepasitikiu  biggrin.gif kazin acure http://www.iherb.com...7-oz-48-g/41387 neblogas? Kazkodel neduoda man jo i krepsi isideti g.gif

O kodel ne? Juk ir pirktiniu sudetis tokia, kaip ir naminiu - kad ir tam paciam Acure pirmoj vietoj krakmolas wink.gif
Atsakyti