Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(ivetacom @ 2015 06 30, 10:11)
Atkeliauti smile.gif

Supratau.

Ačiū notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 06 30, 11:10)
Iki liepos 7 d saugi suma 24,8$

Man irgi aktualu, dar neskaičiavau. Džiugu, kad kyla suma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 30, 11:19)
Man irgi aktualu, dar neskaičiavau. Džiugu, kad kyla suma thumbup.gif

o prekių kainos eurais mažėja ar nepastebėjot?
Įdomu, ten statinės kainos eurais iherbe ar dinaminės pagal kursą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 06 30, 15:30)
Įdomu, ten statinės kainos eurais iherbe ar dinaminės pagal kursą?  g.gif

Aisku, kad pagal kursa.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 06 30, 15:30)
Įdomu, ten statinės kainos eurais iherbe ar dinaminės pagal kursą?  g.gif

Nežiūrėjau. Neperku kol kas eurais, nes nenoriu, kad muitinė sulaikytų ir užlaikytų. Doleriais kol kas neužlaikė
Atsakyti
Moterys, besirupinancios kosmetikos sudetim, sakykit, o jus naudojat sausus sampunus? Ar turite kokia alternatyva?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 30, 18:12)
Moterys, besirupinancios kosmetikos sudetim, sakykit, o jus naudojat sausus sampunus? Ar turite kokia alternatyva?

As labai retai naudodavau, dabar dar reciau. Esu labai sviesi blondine, tai puikiai versdavausi su vaikiska pudra (pvz Burt's Bees ji geros sudeties).

Is naturaliu sausu sampunu esu bandzius Acure - geras, bet man tikrai nera kazkuo stebuklingesnis efektas uz kitus bandytus sampunus ar ta pacia vaikiska pudra. Taip pat turejau Ambiance blondiniu (nebera jau Iherb jo, bet online dar yra prekyboj ta spalva) ir Lafes blondiniu sampunus - didelis pliusas uz tai, kad spalvoti, nes tai ypac aktualu tamsiaplaukem, bet man pvz ta blondiniska spalva abiejuose per geltona lyginant su mano plauku spalva.

Dabar jau taip retai naudoju sausa sampuna, kad ne nepamenu kada paskutini karta ta dariau. Esu kazkada savo namudini susimaisius is sodos, krakmolo ir eteriniu alieju - tikrai puikus buvo ir nenusileidzia pirktiniams (ir nenuostabu, nes pirktiniu sudetis is esmes tokia pat). thumbup.gif Recepte buvo nurodoma, kad dar kakavos ibert, jei naudojama tamsiems plaukams. Nors po to naudodavau gryna krakmola - rezultatas toks pat geras.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 06 30, 11:10)
Iki liepos 7 d saugi suma 24,8$

Laba diena,
niekaip neprisimenu, į kurią kainą reikia žiūrėti - ar į prekių, ar į bendrą su siuntimo išlaidomis? Mano krepšis gavosi toks:
Subtotal $21.80
Shipping $3.56
Rewards $0.00
Order Total $25.36

Saugi suma ar nesaugi?

Atsakyti
Ms.Blonde, o patogu naudotis tuo savos gamybos? Pirktiniu tai buteliukai purskia, bet jei tokie paprasti ingredientai, gal bandyciau daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 30, 20:39)
Ms.Blonde, o patogu naudotis tuo savos gamybos? Pirktiniu tai buteliukai purskia, bet jei tokie paprasti ingredientai, gal bandyciau daryt  g.gif

Na mano vardinti pirktiniai be purkstuko, is buteliuko beriami budavo, tai ir su naminiu galima pasirinkt kazkoki kitoki buteliuka, jei paprastas indelis nepatogu. Bet man butent ir patogiausia yra naudot kai isiberiu i delna, tada paskirstau tarp abieju delnu ir ant saknu dedu, o palaukus prasukuoju. Dar kartais ant plauku sepecio berdavau ir taip sukuodavau. Tiesiog reikia atrast ta sau patogu buda ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Aš pabaigiau savo naminį sausą šampūną, manau dar darysiuos, nes labai patiko, kai reikia pakelti šiek tiek nuo šaknų, o pvz. galvą planuoju plauti tik vakare. Sudėtis, kaip ir Ms. Blonde minėjo - labai elementari: krakmolas (bulvių, skaičiau, kad dar geriau kukuruzų), kakava, cinamonas, dar lyg ir pupelių kavos maltos dėjau. O įsipylusi į indelį nuo rutulinės pudros (tiktų ir nuo kokio kremo) su nenaudojamu kabuki šepetėliu patapšnoju plaukų šaknis, o po to pasilenkusi į vonią papurenu plaukus ir vualia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 06 30, 19:19)
Laba diena,
niekaip neprisimenu, į kurią kainą reikia žiūrėti - ar į prekių, ar į bendrą su siuntimo išlaidomis? Mano krepšis gavosi toks:
Subtotal $21.80
Shipping $3.56
Rewards $0.00
Order Total $25.36

Saugi suma ar nesaugi?

Subtotal 21,8
Atsakyti