QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 30, 18:12)
Moterys, besirupinancios kosmetikos sudetim, sakykit, o jus naudojat sausus sampunus? Ar turite kokia alternatyva?
As labai retai naudodavau, dabar dar reciau. Esu labai sviesi blondine, tai puikiai versdavausi su vaikiska pudra (pvz Burt's Bees ji geros sudeties).
Is naturaliu sausu sampunu esu bandzius
Acure - geras, bet man tikrai nera kazkuo stebuklingesnis efektas uz kitus bandytus sampunus ar ta pacia vaikiska pudra. Taip pat turejau
Ambiance blondiniu (nebera jau Iherb jo, bet online dar yra prekyboj ta spalva) ir
Lafes blondiniu sampunus - didelis pliusas uz tai, kad spalvoti, nes tai ypac aktualu tamsiaplaukem, bet man pvz ta blondiniska spalva abiejuose per geltona lyginant su mano plauku spalva.
Dabar jau taip retai naudoju sausa sampuna, kad ne nepamenu kada paskutini karta ta dariau. Esu kazkada savo namudini susimaisius is sodos, krakmolo ir eteriniu alieju - tikrai puikus buvo ir nenusileidzia pirktiniams (ir nenuostabu, nes pirktiniu sudetis is esmes tokia pat).
Recepte buvo nurodoma, kad dar kakavos ibert, jei naudojama tamsiems plaukams. Nors po to naudodavau gryna krakmola - rezultatas toks pat geras.