QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 29, 20:15)
Lizina nuo herpes viruso reik nuolat gert tabletem? Padeda jau prasidejus? Ar yra kokiu tepaliuku? Diskutavot, bet nebuvo aktualu, draugui jau ne karta kyla.
Mano vaikui ir vyrui padeda tepaliukas http://www.iherb.com...0-25-oz-7-g/671
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 29, 21:15)
Lizina nuo herpes viruso reik nuolat gert tabletem? Padeda jau prasidejus? Ar yra kokiu tepaliuku? Diskutavot, bet nebuvo aktualu, draugui jau ne karta kyla.
Yra ir tepaliukas: Quantum Health, Lip Clear, Lysine + Cold Sore Treatment.
Bet tabletės irgi veikia jau prasidėjus, nors geriau jas ilgesnį laiką pagerti, nes bent man kol kas, neišgėrus jų kelias dienas, kyla bjaurastis.
Mergaitės, kurios šiomis dienomis sulaukėte prekyčių, sakykite, ar buvo dėžės viduje invoice? Anksčiau kiek pamenu jie nieko nedėdavo į dėžės vidų, tik tas lapas ant dėžės viršaus ir viskas
QUOTE(Dangiuks @ 2015 06 29, 23:13)
Mergaitės, kurios šiomis dienomis sulaukėte prekyčių, sakykite, ar buvo dėžės viduje invoice? Anksčiau kiek pamenu jie nieko nedėdavo į dėžės vidų, tik tas lapas ant dėžės viršaus ir viskas
Nebededa regis senokai
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 29, 21:15)
Aš liziną sugėriau profilaktiškai. Pirmi metai kaip neturėjau herpes
QUOTE(pupik @ 2015 06 29, 15:16)
Gal nuo odos tipo priklauso, bet mano, kelių dar žmonių išbandyta - kokosas tobulai ir veidui, ir kūnui. Tiesiog reikai išsitepti ir ilgokai dar palaukti, kad patalai švarūs liktų.
Va plaukams kokoso a. dar nebandžiau - reiks pabanyti ir čia
Va plaukams kokoso a. dar nebandžiau - reiks pabanyti ir čia
man daugokai kokoso kvapo būna, nors mėgstu jį, bet tokio kiekio jau nelabai galiu ištverti (MB t.p. )
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 29, 20:15)
Šių lyzino kapsulių mėnesį po vieną gėrė ir jau metai neišlindo, kai seniau nuolatinis "draugas" būdavo.
eu.iherb.com/Source-Naturals-L-Lysine-500-mg-200-Capsules/1246
Kam siunčiau, visiems taip padėjo
Klausykit, susikroviau kašiką už 23,67 usd. Ne per daug? Nu būt gerai, kad kas skubiai atsakytų, bo išpirks mano kremuką.
QUOTE(Sparaxis @ 2015 06 30, 10:05)
Klausykit, susikroviau kašiką už 23,67 usd. Ne per daug? Nu būt gerai, kad kas skubiai atsakytų, bo išpirks mano kremuką.
Iki liepos 7 d saugi suma 24,8$
QUOTE(ivetacom @ 2015 06 30, 10:10)
Iki liepos 7 d saugi suma 24,8$
O tas "iki liepos 7 d" - tai iki tos datos siuntinys atkeliauti turi ar užsakyti iki tos datos?
QUOTE(Sparaxis @ 2015 06 30, 10:11)
O tas "iki liepos 7 d" - tai iki tos datos siuntinys atkeliauti turi ar užsakyti iki tos datos?
Atkeliauti