Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(micefee @ 2015 06 23, 03:02)
Ar kas nors turi šią knygą, ar verta pirkti: https://www.livinn.l...-o-jis-su-mumis ?

Turiu, man patinka ir knyga ir su autore asmeniškai yra tekę bendrauti. Patinka informacijos pateikimas, daug jau žinotų dalykų, bet buvo ir naujų. Savo šeimos gydytojai taip pat padovanojau šią knygą.
Apskritai, knygas imu iš bibliotekos, kai kada iš draugių pasiskolinu ar kokius mainus susiorganizuojam, kartais perku ar gaunu dovanų. Ne visas pirktas ar gautas dovanų pasilieku, tik pačias įdomiausias, vertingiausias, kurias norėsiu dar pasklaidyti, pasiskaityti. Tai ši knyga liko mano knygų lentynoje smile.gif
Atsakyti
Aišku, labai ačiū už atsiliepimą. 4u.gif Čiupsiu ir aš tada. biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir aš meilės laišką iš muitinės smile.gif Mergaitės, o kaip jūs siuntėte muitinei išrašą iš banko? Bankas rašo sumą Order total, o ant dėžės muitinė mato Subtotal, mažiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2015 06 23, 20:38)
Gavau ir aš meilės laišką iš muitinės smile.gif  Mergaitės, o kaip jūs siuntėte muitinei išrašą iš banko? Bankas rašo sumą Order total, o ant dėžės muitinė mato Subtotal, mažiau  blush2.gif

Is banko nieko nesiunciau, tik uzsakymo israsa.
Atsakyti
Mergaitės, ar yra kokių nors gudrybių, kad parsisiųsti be mokesčių papildą, kurio vertė keliais centais daugiau nei 22 Eur? Na labai abydna mokėti tokius mokesčius tik už kelis centus viršijimo... Papildai ir taip nepigūs...
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2015 06 24, 13:33)
Mergaitės, ar yra kokių nors gudrybių, kad parsisiųsti be mokesčių papildą, kurio vertė keliais centais daugiau nei 22 Eur? Na labai abydna mokėti tokius mokesčius tik už kelis centus viršijimo... Papildai ir taip nepigūs...

Lauki akcijų arba išsiimti naują kortelę (arba pasiskolinti iš mamos, draugės ar kaimynės) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 24, 13:49)
Lauki akcijų arba išsiimti naują kortelę (arba pasiskolinti iš mamos, draugės ar kaimynės) bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 24, 13:49)

Neuztenka naujos korteles, reikia naujo IP, tad ir is namu reikia iseiti pas drauge smile.gif
Su vyro kortele neapsipirkau su nuolaida pirmam pirkimui, padariau uzsakyma, bet suuode iherbas ir isvis vyra uzblokavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 06 24, 23:36)
Neuztenka naujos korteles, reikia naujo IP, tad ir is namu reikia iseiti pas drauge smile.gif
Su vyro kortele neapsipirkau su nuolaida pirmam pirkimui, padariau uzsakyma, bet suuode iherbas ir isvis vyra uzblokavo  doh.gif

Nebutinai... tiesiog registruojantis reikia truputi pakeisti namu adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voiblina @ 2015 06 25, 08:28)
Nebutinai... tiesiog registruojantis reikia truputi pakeisti namu adresa  4u.gif

Taip, iš to pačio savo kompiuterio (nėjau niekur ieškot kito IP biggrin.gif ) pirkau ir tetai ir kelioms draugėms (jų adresais) ir rewardsų sau gavau.
Bet kada gerų akcijų išmes g.gif , jau gal ketvirta savaitė nieko gero neduoda doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 25 birželio 2015 - 07:41
Merginos, gal turit gerą, išbandytą ir galite rekomenduoti šampūną nuo pleiskanų?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 25, 07:33)
Taip, iš to pačio savo kompiuterio (nėjau niekur ieškot kito IP biggrin.gif ) pirkau ir tetai ir kelioms draugėms (jų adresais) ir rewardsų sau gavau.
Bet kada gerų akcijų išmes g.gif , jau gal ketvirta savaitė nieko gero neduoda doh.gif ...

Man jau irgi kai ko reikia, laukiu ir nera nuolaidu. O is dabartiniu tik tas kolagenas gal vertas demesio, lig neseniai ji aptarinejo ir pirko
Atsakyti