Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(Adera777 @ 2015 06 19, 08:28)

Kaip keista, as turbut vienintele kuriai Earth Science nepayinka, nes nedaro absoliuciai nieko..
Norejau paklausti, kaip kvepia zalias ir melynas Acure sampunai, nes man asmeniskai oranzinis smirda...

Kokias veido kaukes perkat?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 06 19, 08:28)
O Acure irgi labai patikęs, net antrą rinkinuką turiu (tiksliau visus tris - skirtingų rūšių, oranžinį, žalią ir mėlyną), tik jis labai įdomiai man veikia, kol šlapi plaukai, tai atrodo, kad visai sausi, nepadrėkinti nuo šio balzamo, bet kai išdžiūsta - lieka švelnūs.

Man šiek tiek panašiai kondicionierius veikia irgi biggrin.gif Pirmą kart išsiplovus ir pasitepus tuo oranžiniu kondicionierium, galvojau, kad plaukai kažkokie nei šiokie, nei tokie, lyg ir į sausesnę pusę, galvojau, kad net per lengvas gal. Išdžiuvo - normalūs, švelnūs plaukai. Antrą sykį to nebebuvo jau, bet visai patenkinta aš šituo kondicionierium kol kas - plaukai labai švelnūs, bet neapsunkinti, ko nesitikėjau, galvojau, kad blogiausiu atveju reiks kaip kaukę sunaudot. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, seniai bepirkau, gal priminsit kaip pasiskaičiuot, kad neviršyt 23,99$?

Order Total, tai suma be Rewards ir su Shippingu? ax.gif Vienžo, Subtotal yra ta suma, kuri turi neviršyt 22e? Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 06 19, 10:07)
Kaip keista, as turbut vienintele kuriai Earth Science nepayinka, nes nedaro absoliuciai nieko..
Norejau paklausti, kaip kvepia zalias ir melynas  Acure sampunai, nes man asmeniskai oranzinis smirda...

Kokias veido kaukes perkat?

Tiesa pasakius, žalio ir mėlyno rinkinukų net nepraėmiau dar, nes, kaip minėjau, jie laukia savo eilės.

Dėl veido kaukių, tai turiu Kiss-My-Face, ji šiek tiek šaldanti. Pamačiusi Youtube gerų atsiliepimų norėjau išbandyti - wou efekto nepamačiau, galbūt dėl to, kad per retai naudoju. Tikrai kartočiau, bet už tokį mažą kiekį norėčiau pigesnės.
Dar turiu drėkinančią kaukę - visai patinka, bet vėl gi, naudoju rečiau, negu pirkdama planuoju naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 19 birželio 2015 - 13:48
QUOTE(Basari'a @ 2015 06 18, 18:27)
Sveikos,

gal galėtumėte rekomenduoti plaukų balzamą, kuris tikrai gerai padrėkina plaukučius?
kas išbandėte, galite rekomenduoti, kuris is Desert Essence labiausiai drėkinantis sausus plaukus?

Ačiū  bigsmile.gif

Siuo metu man labai patinkantis kondicionierius ir tikrai gerai padrekinantis plaukus yra Acure Organics Lemongrass Kondicionierius
Dar labai geras dalykas Earth Science plauku kauke ir kondicionierius viename thumbup.gif

Sausiems plaukams skirta kokosine linija kiek zinau, nors mano plaukai ne sausi bet sios linijos sampuno miniukas man nepatiko.

Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote kokia dabar saugi suma be siuntimo, senai pirkau, tai net nezinau uz kiek uzsakyti
Atsakyti
sveikos 4u.gif
dukra geria labai stiprius vaistus,reikia ka nors kepenims pagert,gal galit mergaites parekomenduot?
Atsakyti
Ačiū merginos, kad pasidalinote patirtimi. 4u.gif bigsmile.gif

Earth Science aš irgi turiu, karts nuo karto panaudoju kaip balzamą, man ji visai patinka. Paskutinį kartą nešiausi pas kirpėją (nešuosi savo priemones), tai sakė labai gerai "atriša" plauką.

Acure esu naudojusi prieš gerus metus, tai nebeprisimenu poveikio.

Na reiks pabandyt Desert Essence būtinai kokį balzamą, naudoju vynuogini ir obuolių šampūnus, tai labai liuks, tinka ir patinka.

Iš nenuplaunamu aš jau antri metai naudoju tokį nenuplaunama balzamą. Man jis visai neblogas. Kartais naudoju Giovanni aliejuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 19 birželio 2015 - 20:00
Patarkite koki kali ir magni rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lellyte@ @ 2015 06 19, 20:39)
sveikos 4u.gif
dukra geria labai stiprius vaistus,reikia ka nors kepenims pagert,gal galit mergaites parekomenduot?

Gal enzimų reiktų pavartot ax.gif .
QUOTE(aksome @ 2015 06 19, 23:13)
Patarkite koki kali ir magni rinktis  4u.gif

Aš tai tokį komplektą perku
kalis + magnis
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2015 06 19, 18:13)
Sveikos merginos, gal zinote kokia dabar saugi suma be siuntimo, senai pirkau, tai net nezinau uz kiek uzsakyti

Iki liepos 7 dienos 24,81$
QUOTE(lellyte@ @ 2015 06 19, 19:39)
sveikos 4u.gif

Tikraji margaini, jis turi hepatoprotekcini, antioksidacini poveiki http://www.iherb.com...tle-silymarin?r
QUOTE(aksome @ 2015 06 19, 22:13)

As toki pirkau http://www.iherb.com...e-120-capsules/
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2015 06 19, 23:13)

Cardiovascular research, Ecological formulas Tri Salts, tai bus dar plius kalcis smile.gif
Atsakyti