Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

Užėjau nusistebėti: taip pasikeitė transporto kainų politika, o ir prekės pabrangę, kad beveik neįmanoma užsisakyti kai kurių anksčiau pirktų vitaminų g.gif
Ar ir Jums taip?
23,55 $ dar saugi suma?
Čia su transportu ši suma turi būti (jei per paštą), ar be?
(temos pradžioje parašyta 22 eur be transporto, bet suabejojau tam atvejui, kai eina ne su DHL, o per paštą)
Atsakyti
Durną klausimą turiu, gal kuri nujaučia ar užuodžia nuolaidą? biggrin.gif labai labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 06 17, 16:54)
Užėjau nusistebėti: taip pasikeitė transporto kainų politika, o ir prekės pabrangę, kad beveik neįmanoma užsisakyti kai kurių anksčiau pirktų vitaminų  g.gif
Ar ir Jums taip?
23,55 $ dar saugi suma?
Čia su transportu ši suma turi būti (jei per paštą), ar be?
(temos pradžioje parašyta 22 eur be transporto, bet suabejojau tam atvejui, kai eina ne su DHL, o per paštą)

O jau galvojau, kad čia man vaidenasi ar ką cool.gif Irgi apie tai kalbėjau, kad sukėlė gėdingai cool.gif brudukai cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau paklausti, ar galima 3 metų vaikui profilaktiškai duoti GSE?
user posted image
Aprašyme rašo, kad nuo 5m., bet atrodo esu skaičiusi, kad ir mažesniems duoda g.gif
Arba jau maišau kažką ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galėtumėte rekomenduoti plaukų balzamą, kuris tikrai gerai padrėkina plaukučius?
kas išbandėte, galite rekomenduoti, kuris is Desert Essence labiausiai drėkinantis sausus plaukus?

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2015 06 18, 12:03)
Sveikos merginos, norėjau paklausti, ar galima 3 metų vaikui profilaktiškai duoti GSE?
user posted image
Aprašyme rašo, kad nuo 5m., bet atrodo esu skaičiusi, kad ir mažesniems duoda g.gif
Arba jau maišau kažką ax.gif

Manau, kad galima.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2015 06 18, 18:27)
Sveikos,

gal galėtumėte rekomenduoti plaukų balzamą, kuris tikrai gerai padrėkina plaukučius?
kas išbandėte, galite rekomenduoti, kuris is Desert Essence labiausiai drėkinantis sausus plaukus?

Ačiū  bigsmile.gif

Acure Organics tokį va http://eu.iherb.com/...oz-235-ml/40495 naudot pradėjau, tai nors mano nėra labai sausi plaukai, bet patinka, padrėkina, neatrodo riebaluoti, į sruogeles nesušoka. Ir atsiliepimuose giriamas.

O iš Desert Essence tai kokosinė linija "sunkiausia". Mangų linija ir sausesniems plaukams lyg skirta, galima ir kokią vynuoginę bandyt, nėra labai sunki, bet ir nesausina. Šiaip man visi DE šampūnai/kondicionieriai nesausino plaukų, bet dėl visa ko, į citrininius nesidairyčiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 06 16, 19:02)
Apsauginių kremų nuo saulės sudėtyje esantis cinko oksidas veikiant saulės spinduliams gali išlaisvinti odos ląsteles pažeidžiančius ir vėžio vystymosi pavojų didinančius laisvuosius radikalus, .....kuo ilgiau cinko oksidą veikia ultavioletiniai saulės šviesos spinduliai, tuo didesnė potenciali žala žmogaus odos ląstelėms.
http://www.tv3.lt/na...es-skatina-vezi

Nu jo, nekokios zinios sad.gif
Bet bandyme naudojo ZnO nanodaleles, kas galetu labiau kenkti vien del to, kad jos gali prasibrauti I tarplastelines jungtis ir gal net pacias lasteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 19, 00:41)
O iš Desert Essence tai kokosinė linija "sunkiausia". Mangų linija ir sausesniems plaukams lyg skirta, galima ir kokią vynuoginę bandyt, nėra labai sunki, bet ir nesausina. Šiaip man visi DE šampūnai/kondicionieriai nesausino plaukų, bet dėl visa ko, į citrininius nesidairyčiau. biggrin.gif

As tai dar prideciau Earth Science plauku kauke - gerai padrekina ji, nors as tik kaip kondicionieriu naudoju.

O del DE, tai man irgi atrodo, kad kokosu ir mangu sunkiausios linijos, nors realiai visi apylygiai man jie efektu. ax.gif O citrinas abi turejau - ta senesnes linijos, tai dar bijojau kasdien naudot, bet kai nedaug liko ir norejosi pribaigt, tai naudojau kasdien be problemu, neissausino plauku, nors mano ir sviesinti.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 18, 23:28)
Bet bandyme naudojo ZnO nanodaleles, kas galetu labiau kenkti vien del to, kad jos gali prasibrauti I tarplastelines jungtis ir gal net pacias lasteles  g.gif

drinks_cheers.gif Nano dalelių geriau vengti.

Aš turiu tą Acure kondiškę su arganu, bet dar nebandžiau. Bet šampūnas tai man nepatinka, apskritai, vienintelis, kuris tiko, tebuvo Andalou mėlynas su arganu. Ir JASON nuo pleiskanų. Sakiau reiks grįžti prie man tikusių ir patikusių šampūnų ne iš iherb ir nebeeksperimentuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 06 19, 03:16)
drinks_cheers.gif Nano dalelių geriau vengti.

Aš turiu tą Acure kondiškę su arganu, bet dar nebandžiau. Bet šampūnas tai man nepatinka, apskritai, vienintelis, kuris tiko, tebuvo Andalou mėlynas su arganu. Ir JASON nuo pleiskanų. Sakiau reiks grįžti prie man tikusių ir patikusių šampūnų ne iš iherb ir nebeeksperimentuoti. biggrin.gif

O man kaip tik Acure sampunas su arganu yra tas, kuris tiko be priekaistu biggrin.gif Tiesa, ji visad naudoju su kondicionierium, kad neveltu plauku.
O su tais tikusiais sampunais man yra amzina problema - po vieno buteliuko reikia pakaitalioti kokiu nors kitu, nes per daug priprantama ir pradeda nesamones detis sad.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš mirksiukas.gif
Dabar naudoju DE kokosinį rinkinuką (šamp.+balzamą), nei kiek neriebina, nors naudoju kiekvieną plovimą (plaunu kas antrą d.), tikrai neblogai padrėkina. Turėjau DE vynuoginį rinkinuką dažytiems plaukams - nuostabus, manau tikrai kartosiu. Ir apskritai, pastebėjau, kad DE balzamai labai man tinka, plaukai lieka slidūs ir "išsišukuoja" jau net po vandens srove skalaujant. Tikrai norėsiu bandyti ir kitus DE rinkinukus, tik aišku pirmiau reikia apmažinti turimas atsargas smile.gif

Dabar užsivedžiau apie plaukų priemones ax.gif blush2.gif
Dar turiu DE nenuplaunamą balzamą, bet man JMO detangleriai (Citrus, Bare) labiau patiko, o šis lig ir norėtų sausinti, gal ne kiek sausinti, nemoku paaiškinti, bet bent jau nelabai patik g.gif , tai dabar pradėjau naudoti prieš plovimą ištepu galus su tuo balzamo+aliejaus mišiniu, tai super smile.gif taip ir sunaudosiu, nereikės išmesti.

O Acure irgi labai patikęs, net antrą rinkinuką turiu (tiksliau visus tris - skirtingų rūšių, oranžinį, žalią ir mėlyną), tik jis labai įdomiai man veikia, kol šlapi plaukai, tai atrodo, kad visai sausi, nepadrėkinti nuo šio balzamo, bet kai išdžiūsta - lieka švelnūs.

Earth Science plauku kaukę turėjau, patiko, ateityje planuoju kartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 19 birželio 2015 - 08:34