Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(DG* @ 2015 06 15, 13:27)
Labukas  4u.gif
Vakar uzmaciau, kad Aubrey organics plaukams purskaliukas jasmine discontinued, tai cia viskas jo nebebus, ar dar galima tiketis papildymo, man jis must have siuo metu.  4u.gif

Buvo kelias savaites prie "trials" jis, nors kaina ir didesnė buvo, nei su nuolaida kažkada pirkau...liko tik po 118 ml
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=5
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 15, 12:43)
Beveik subaigiau Desert Essence mango rinkinuka, tai jau pradariau ir "italian lemon" sampuna ir kondicionieriu. Kvapas, tai grynai kaip katik prapjautos citrinos wub.gif Pvz sito kvapo kuno losjonas man kazkoki prieskoni turi, o plauku piremones visiska citrina. Uz mango man labiau patiko kvapu, nes mango man per saldus, per nenaturalus (jei netureciau kitu sampunu pasikeitimui, tai turbut gerokai ikyretu kvapas). Na o del plovimo dar sunku sprest - tebedziusta plaukai, o ir turbut geriausia ilgiau panaudojus sprest, nes tada matysis kiek ilgai nesiriebaluoja plaukas ir pan.
Labai tikiuosiu, kad gal kazka keis ir pvz naujoj pakuotej atsiras, o ne visiskai isimtas is prekybos bus. Man jis labai patinka siuo metu ir nenoreciau vel kazko naujo ieskot....  ax.gif Kaip tik praeita savaite maciau, kad su nuolaida, bet nesusipratau uzsisakyt atsargai  doh.gif Nors dabar paziurejau, tai tik maziukas discontinued, jei ka gal didesnis buteliukas liks.

Gal galesite palyginti kaip sampuna ir kondicionieriu kuris Jums labiau patiko kaip produktas, del kvapo tai supratau kad melynasis nugalejo. O gal galit mango sampuno kvapa su losjono kvapu palyginti, skiriasi?
Dar neisbandziau siu naujienu, bet pries gristant is atostogu tai ne viena siuntinuka reiks darytis, nes siuo metu viska ka turiu baigineju, net MB juokesi kad lentinos tusteja... lotuliukas.gif

Tikiuosi, kad jo neisims, nes man jis super ir nieko naujo ieskoti nenoreciau. Paguodei, kad bent didesne pakuote yra. As irgi daugiau neuzsisakiau, kai jiems nuolaida buvo, pabijojau, kad iki isvaziavimo neateis.... doh.gif O dabar jau gailiuosi, nes viena baigineju ir dar viena atostogoms turiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 06 15, 13:55)
Gal galesite palyginti kaip sampuna ir kondicionieriu kuris Jums labiau patiko kaip produktas, del kvapo tai supratau kad melynasis nugalejo. O gal galit mango sampuno kvapa su losjono kvapu palyginti, skiriasi?

Galesiu palygint kai daugiau isbandysiu citrininius, bet kolkas panasu, kad mango labiau drekina, o citrinos labiau purina. Kazkodel pradedu manyt, kad senasis citrininis ir sis naujas labai panasus realiai. Ai, isvis man DE labai apylygiai ir visi daugmaz patinka. 4u.gif

Mango losjona senokai uosciau, tai tiksliai nepamenu - man atrodo, kad man skaniau kvepia losjonas, bet irgi kazkoki pokvapi turi pasitepus, kuris man nera wow. Nors man turbut isvis nelabai DE losjonai patinka - is tos kainu kategorijos man Shikai losjonai zymiai smagesni (seniai naudojau, bet esu turbut visu kvapu isbandzius).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 15, 12:29)
Tai yra augalinių kompleksiukų, tik su jonažolės turinčiais reikia atsargiai

Aha, žinau apie jonažolę ir jos galimą poveikį odai saulėtu metu. ax.gif

P.S O vat man DE Italian Lemon šampūnas nekvepia kaip šviežiai prapjautos citrinos.. Man labiau citrininius pyragėlius primena, nes užuodžiu tą tokį saldumą. Labai smagus kvapas, šampūną ir kartočiau (subaigiau šeštadienį), bet dabar apsikrovus šampūnais, tai kol kas nepirksiu. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit tokį? http://eu.iherb.com/...c...r=null&ic=1
Ar ką nors panašaus galit rekomenduot?
Atsakyti
Labai aktualų šiai temai ax.gif http://www.delfi.lt/...s.d?id=68069758
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 16, 13:44)

Dėl to aš naudoju kremą su cinko oksidu. tongue.gif Brangus, bet puikiai tepasi ir nepalieka baltų ruožų. Labiau kaip losjonas kūnui nei tirštas ir sunkiai besitepantis kremas nuo saulės. thumbup.gif
Atsakyti
Apsauginių kremų nuo saulės sudėtyje esantis cinko oksidas veikiant saulės spinduliams gali išlaisvinti odos ląsteles pažeidžiančius ir vėžio vystymosi pavojų didinančius laisvuosius radikalus, .....kuo ilgiau cinko oksidą veikia ultavioletiniai saulės šviesos spinduliai, tuo didesnė potenciali žala žmogaus odos ląstelėms.
http://www.tv3.lt/na...es-skatina-vezi
Atsakyti
Taip, aš irgi domėjausi, kad cinko oksidas jau ne panacėja, deja.
O po kažkiek laiko atras, kad ir gausiai vartojamas kokosų aliejus kenkia ir su saule reaguoja ar ką ax.gif
Aš tai už saiką saulėje ir nesitepliojimus niekuo cool.gif Kiek žmonių žinau, kurie gausiai deginasi visą gyvenimą "sausai" ir nieko jiems nėra.
Atsakyti
Sveikos, ieškau anytai tepaliuko BIOFREEZE Cold theraphy pain relief. Aš iherb juo neprekiauja, ar aš nemoku ieškot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 16 birželio 2015 - 23:52
Nėra, gal kažkada ir buvo. Bet turbūt nebeprekiauja šia firma.
Atsakyti
Gal rekomenduotumet koki vyriska vitaminu kompleksa + imunitetui?
Atsakyti