Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(ivetacom @ 2015 06 11, 17:53)
Turiu atsiusta ta stipru vitamina C, pamenu kazkas rase labai gerus patarimus kur ji buityje naudoja, gal galite pakartuoti, nesugalvoju kur ji deti lotuliukas.gif

Kazkas daug variant buvo sugalvuojas, pakartokite prasau.
O bulviu beveik nevalgome, ypac tarkuotu, mums neaktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 12, 13:59)
Turincios Real Purity dezodoranta gal pasakys, ar jusu dezodorantai skysti? Jau ne pirma karta tepant varva man jis, cia taip turi but?

Man jis sausina pazastis, todel naudoju pakaitom su kitu  unsure.gif

maniškis prieš pabaigą irgi pradėjo tekėt, labai erzino. nors pradžioj viskas buvo tvarkoj.
Atsakyti
Gal nesupurtot prieš tepant ir po to atsiskiria ten kokios dalys? Man rodos aš irgi vieną turėjau, kur prieš pabaigą tekėjo. Bet dbr neabai jau ir pamenu, nes kokį 4 naudoju. Man pažastų nesausina.
Atsakyti
Aš tai vėl prieš kelias dienas buteliuką užsisakiau. Neteka man jis, pažastų ir nesausina drinks_cheers.gif Man Aubrey rutulinis dezodorantas LABAI varvėjo schmoll.gif Iš pradžių galvojau, kad brokuota pakuotė, bet kai antrą kartą taip nutiko, trečia.. Net nesinori pirkt, vien dėl to tekėjimo.. Nors pats dezodorantas tikrai labai neblogas, patinka man.

Užsisakiau ir katės nago drinks_cheers.gif Nors pasveikau jau (ačiū die), bet bandysiu pagert, pasistiprint šiek tiek, o tai paskutiniu metu vien stresu gyvenu, papildų jokių ir nevartojau kurį laiką (maitintis šiaip normaliai maitinuos), tai pasilpusi esu greičiausiai, nors anksčiau imunitetu (tfu tfu tfu) nesiskųsdavau..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 06 14, 00:46)
Gal nesupurtot prieš tepant ir po to atsiskiria ten kokios dalys? Man rodos aš irgi vieną turėjau, kur prieš pabaigą tekėjo. Bet dbr neabai jau ir pamenu, nes kokį 4 naudoju. Man pažastų nesausina.

Butent kad supurtau. Nu bandysiu toliau.
Atsakyti
Ar nebeveikia eu.iherb.com puslapis? Rodo kainas doleriais? Kokia saugi suma būtų pirkti $ ?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 14, 01:07)
Aš tai vėl prieš kelias dienas buteliuką užsisakiau. Neteka man jis, pažastų ir nesausina drinks_cheers.gif Man Aubrey rutulinis dezodorantas LABAI varvėjo schmoll.gif Iš pradžių galvojau, kad brokuota pakuotė, bet kai antrą kartą taip nutiko, trečia.. Net nesinori pirkt, vien dėl to tekėjimo.. Nors pats dezodorantas tikrai labai neblogas, patinka man.

Užsisakiau ir katės nago drinks_cheers.gif Nors pasveikau jau (ačiū die), bet bandysiu pagert, pasistiprint šiek tiek, o tai paskutiniu metu vien stresu gyvenu, papildų jokių ir nevartojau kurį laiką (maitintis šiaip normaliai maitinuos), tai pasilpusi esu greičiausiai, nors anksčiau imunitetu (tfu tfu tfu) nesiskųsdavau..

Bet jei stresas kaltininkas, tai gal reikėtų iš to skyrelio kokį kompleksą užsisakyti ar kokį 5-HTP
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2015 06 14, 20:50)
Ar nebeveikia eu.iherb.com puslapis? Rodo kainas doleriais? Kokia saugi suma būtų pirkti $ ?

atsidarius tinklapį, išmeta pasirinkimą, kokia valiuta nori pirkti.
arba viršuje prie logotipo galima pasirinkti eurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 15 birželio 2015 - 09:28
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 15, 09:26)
Bet jei stresas kaltininkas, tai gal reikėtų iš to skyrelio kokį kompleksą užsisakyti ar kokį 5-HTP

Gėriau Triptan Forte prieš keletą mėnesių, jame 5HTP yra, tai nežinau ar sutapimas, bet pykindavo kartais mane nuo jo, silpna darydavos. g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Vakar uzmaciau, kad Aubrey organics plaukams purskaliukas jasmine discontinued, tai cia viskas jo nebebus, ar dar galima tiketis papildymo, man jis must have siuo metu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 15, 12:59)
Gėriau Triptan Forte prieš keletą mėnesių, jame 5HTP yra, tai nežinau ar sutapimas, bet pykindavo kartais mane nuo jo, silpna darydavos. g.gif

Tai yra augalinių kompleksiukų, tik su jonažolės turinčiais reikia atsargiai
Atsakyti
Beveik subaigiau Desert Essence mango rinkinuka, tai jau pradariau ir "italian lemon" sampuna ir kondicionieriu. Kvapas, tai grynai kaip katik prapjautos citrinos wub.gif Pvz sito kvapo kuno losjonas man kazkoki prieskoni turi, o plauku piremones visiska citrina. Uz mango man labiau patiko kvapu, nes mango man per saldus, per nenaturalus (jei netureciau kitu sampunu pasikeitimui, tai turbut gerokai ikyretu kvapas). Na o del plovimo dar sunku sprest - tebedziusta plaukai, o ir turbut geriausia ilgiau panaudojus sprest, nes tada matysis kiek ilgai nesiriebaluoja plaukas ir pan.

QUOTE(DG* @ 2015 06 15, 13:27)
Labukas  4u.gif
Vakar uzmaciau, kad Aubrey organics plaukams purskaliukas jasmine discontinued, tai cia viskas jo nebebus, ar dar galima tiketis papildymo, man jis must have siuo metu.  4u.gif

Labai tikiuosiu, kad gal kazka keis ir pvz naujoj pakuotej atsiras, o ne visiskai isimtas is prekybos bus. Man jis labai patinka siuo metu ir nenoreciau vel kazko naujo ieskot.... ax.gif Kaip tik praeita savaite maciau, kad su nuolaida, bet nesusipratau uzsisakyt atsargai doh.gif Nors dabar paziurejau, tai tik maziukas discontinued, jei ka gal didesnis buteliukas liks.
Atsakyti