Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(raar @ 2015 06 11, 08:26)
Kodėl visos kaip susitarę šitą kvapą imate? biggrin.gif

Aš irgi turėjau šitą, man patiko. ax.gif
Atsakyti
O gal kas Passion Fruit - Guava kvapą turėjot? Kaip patinka? Renkuos tarp šito ir Tangerine - Melon. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 06 09, 17:45)
murmet, o pirmą zinutę temos ar skaitėt?  g.gif
Siuntimas priklauso nuo svorio, isidėjus virs 20doleriu, taikoma nuolaida.

Mano atejo kovo 13 siuntinys  blink.gif su 24,07, muitinėj pragulėjęs balazin kiek laiko... As jau ir refundą gavus, ir naują uzsakymą uz tuos pinigus pasidarius  blush2.gif  ax.gif

as tai visad jei ilgiau nei 3savaites negaunu siuntinio, pati einu ieskti ir visad randu, kad arba muitineje arba paste guli... tai iherb'as vis dar grazina pinigus jei negauni siuntinio?
Atsakyti
Turiu atsiusta ta stipru vitamina C, pamenu kazkas rase labai gerus patarimus kur ji buityje naudoja, gal galite pakartuoti, nesugalvoju kur ji deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 06 11, 18:53)
Turiu atsiusta ta stipru vitamina C, pamenu kazkas rase labai gerus patarimus kur ji buityje naudoja, gal galite pakartuoti, nesugalvoju kur ji deti lotuliukas.gif

I bulviu tarkius, kad nejuoduotu.
Atsakyti
help.gif help.gif
Gal turit ka isbandyto ir veikiancio vaikams pakelti gelezies kieki kraujyje? Padariau tyrimus, trukumas (kaip visada), praziopsojau susitikima su pediatre, ir isvaziuojam i Lietuva uz poros dienu... doh.gif Ar turi iherb ka tikrai gero? O gal ir Floradix pakelia gelezies kieki??? g.gif g.gif Pries pora metu israse kazkoki tirpala mums, tai vaikui ziauriai viduriai uzkietejo, paskui gydytoja liepe mesti.. Floradix sugere paskui, bet nesu tikra ar jis padejo, nes iskart po to nepadariau tyrimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 birželio 2015 - 21:10
QUOTE(Shalimar @ 2015 06 11, 22:07)
help.gif  help.gif
Gal turit ka isbandyto ir veikiancio vaikams pakelti gelezies kieki kraujyje? Padariau tyrimus, trukumas (kaip visada), praziopsojau susitikima su pediatre, ir isvaziuojam i Lietuva uz poros dienu... doh.gif Ar turi iherb ka tikrai gero? O gal ir Floradix pakelia gelezies kieki??? g.gif  g.gif Pries pora metu israse kazkoki tirpala mums, tai vaikui ziauriai viduriai uzkietejo, paskui gydytoja liepe mesti.. Floradix sugere paskui, bet nesu tikra ar jis padejo, nes iskart po to nepadariau tyrimu g.gif

http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
Atsakyti
juste10 4u.gif ten raso, kad vaikams netinka.. Paskambinau pediatrei, kol susakiau tuos numeriukus... doh.gif Sake nera taip tragiskai, galima Floradix duoti, nu ir daugiau maisto, turincio gelezies.. kas ir taip aisku.. Tai turbut vel ta Floradixa girdysiu.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 06 12, 08:59)
juste10 4u.gif  ten raso, kad vaikams netinka.. Paskambinau pediatrei, kol susakiau tuos numeriukus... doh.gif Sake nera taip tragiskai, galima Floradix duoti, nu ir daugiau maisto, turincio gelezies.. kas ir taip aisku.. Tai turbut vel ta Floradixa girdysiu.

Shalimar, o kokie tie skaičiukai? Maniškio hemoglobinas 105. Rekomendavo su maistu bandyti kelti ir po kelių savaičių kartoti tyrimą. Jei nepavyks, teks preparatus gerti. Bet galvoju gal vistiek Floradix nupirkti ir duoti.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 06 12, 10:08)
Shalimar, o kokie tie skaičiukai? Maniškio hemoglobinas 105. Rekomendavo su maistu bandyti kelti ir po kelių savaičių kartoti tyrimą. Jei nepavyks, teks preparatus gerti. Bet galvoju gal vistiek Floradix nupirkti ir duoti.

As ne Lietuvoj esu, ir cia kazkaip kitais matavimo vienetais jis.. Nesugebu paversti i normalius doh.gif
HGB 11.9gr% (norma 13-17gr%).
HCT 36.5% (norma 42-52)
gelezies koncentracija 36mg/dl (norma 60-180)

nelabai suprantu tiksliai, tik matau, kad per mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 06 11, 22:07)
help.gif  help.gif
Gal turit ka isbandyto ir veikiancio vaikams pakelti gelezies kieki kraujyje? Padariau tyrimus, trukumas (kaip visada), praziopsojau susitikima su pediatre, ir isvaziuojam i Lietuva uz poros dienu... doh.gif Ar turi iherb ka tikrai gero? O gal ir Floradix pakelia gelezies kieki??? g.gif  g.gif Pries pora metu israse kazkoki tirpala mums, tai vaikui ziauriai viduriai uzkietejo, paskui gydytoja liepe mesti.. Floradix sugere paskui, bet nesu tikra ar jis padejo, nes iskart po to nepadariau tyrimu g.gif

Šis iš pigesnių labai nieko: http://www.iherb.com...-Capsules/32307
Vienas vyresnio amžiaus vyra pagėrė, nes labai nukraujuoja pastoviai per nosį, tai net veidas paputlėjo, pagražėjo smile.gif
Atsakyti
Turincios Real Purity dezodoranta gal pasakys, ar jusu dezodorantai skysti? Jau ne pirma karta tepant varva man jis, cia taip turi but?

Man jis sausina pazastis, todel naudoju pakaitom su kitu unsure.gif
Atsakyti