Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(scalia @ 2015 05 25, 09:11)
sveikos, gal kas isbande ir parekomenduosit koki naturalu kuno prausikli, kad nesausintu odos

Turiu Out of Africa su levandom, visai patinka man. smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit magnį be priedų kai magnesium citrate neveikia 4u.gif Iš Iherb ir iš mūsų vaistinių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 05 25, 13:11)
Turiu Out of Africa su levandom, visai patinka man. smile.gif

as turiu lemon verbena, super patinka, o jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 25, 14:44)
as turiu lemon verbena, super patinka, o jau kvapas wub.gif

Šitas irgi laukia sandėliuke eilėje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 25, 14:30)
Parekomenduokit magnį be priedų kai magnesium citrate neveikia 4u.gif  Iš Iherb ir iš mūsų vaistinių unsure.gif

O nuo ko gėrėt? Jei nuo mėšlungio, tai dar kalio kartu pagert pabandykit. Ir sesers anytai ir tėvui labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 25, 14:59)
O nuo ko gėrėt? Jei nuo mėšlungio, tai dar kalio kartu pagert pabandykit. Ir sesers anytai ir tėvui labai tiko.

Taip, jau skaudžiai traukia, nebenoriu net iš iherb siųstis, noriu nueiti į vaistine ir nusipirkti tiesiog. Gal konkretų turit pasiūlyt? Tik be B vitaminų.
Atsakyti
Man nuo mėšlungio tiesiog Vytauto mineralinis padėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 25, 15:18)
Taip, jau skaudžiai traukia, nebenoriu net iš iherb siųstis, noriu nueiti į vaistine ir nusipirkti tiesiog. Gal konkretų turit pasiūlyt? Tik be B vitaminų.

Aš pas mus vaistinėj nusipirkus tik magnio gėriau, gydytoja patarė ir kalio pbandyt kartu, tada iš iherbo parsisiunčiau, labai padėjo. Man pačiai gal prieš pusantrų metų traukė, dabar nebetraukia. O sesers anytai tai žiauriai, net paeit nebegalėdavo, tai labai džiaugaias dabar. Mano tėvukui irgi pagerėjo.
Aš tokį rinkinuką užsakau:
nuo mėšlungio
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2015 05 25, 15:34)
Man nuo mėšlungio tiesiog Vytauto mineralinis padėdavo.

Bet kokio vandens gerai pagerti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 25, 14:18)

http://www.sveikis.l...s-n50?limit=100 yra toks ir Camelijoj, arba turgeliuose po 1,5eur

Arba dar Pananginas, kazkiek brangesnis http://www.vaistai.l...on-richter.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 25 gegužės 2015 - 15:07
Aš kaip tik baigiau šią dušo želė: Nubian Heritage Man patiko. Didelis kiekis, ilgai naudojosi, nesausino. Labai skanus saldus kvapas, bet ant galo jau šiek tiek įkyrėjo jis. biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai viena Nubian Heditage dusgeli baigiau, bet man kiek per stiprus/saldus kvapas - pats dusgelis smagus, tik kvapas kiek erzino.

Siaip neisranki tokiems dalykams, tai daugelis itinka. Nors Weleda body wash lieka visu laiku favoritai turbut. thumbup.gif Dar is isiminusiu Nature's Gate 'pomegranate sunflower' (kvapas wub.gif ), Shikai ir neseniai subaigtas Seaweed Bath Co 'citrus' dusgelis (sito irgi kvapas nerealus buvo).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 26, 02:29)
Neseniai viena Nubian Heditage dusgeli baigiau, bet man kiek per stiprus/saldus kvapas - pats dusgelis smagus, tik kvapas kiek erzino.

Siaip neisranki tokiems dalykams, tai daugelis itinka. Nors Weleda body wash lieka visu laiku favoritai turbut.  thumbup.gif Dar is isiminusiu Nature's Gate 'pomegranate sunflower' (kvapas wub.gif ), Shikai ir neseniai subaigtas Seaweed Bath Co 'citrus' dusgelis (sito irgi kvapas nerealus buvo).

weleda man irgi labai patiko, bet noriu kazko naujo pabandyt, susidejau i wishlista, liks tik issirinkt 4u.gif
Atsakyti